fbpx
September 19, 2020, Saturday

Cum s-a schimbat viața cursantelor

Sunt foarte fericită și vreau să împart cu voi această fericire. Din lipsa de timp, nu am postat niciodată feedback-urile cursantelor. Ieri a fost pentru prima dată. 
 
Pe 27 noiembrie am primul examen la Școala internațională de psihologie, nu vă imaginați câte emoții, frici, griji. Am deschis mail-ul pentru a mă inspira, pentru a căpăta și mai multa încredere, motivație. Public aici câteva din feedback-urile cursantelor mele. 

 
«Dragă Elena,
 
Felicitări! Îți multumesc și îți sunt recunoascatoare că ai apărut cu programele tale transformaționale la momentul potrivit în viața mea.

Deși piața de cursuri de dezvoltare personală este în plină expansiune și primesc în fiecare zi câteva mailuri cu tot felul de oferte, tu ai adus un suflu nou și mult așteptat de fiecare femeie, care își doreste să devină feminină.

Mi-am urmat intuiția, care niciodată nu dă greș și m-am înscris la cursurile tale. Ai trezit în mine flacăra pasiunii și senzualitatea, dorința de a fi sexy indiferent de moment, fără să mă rușinez. 

Deși mai am mult de lucru și recunosc că fac pasi mici,dar siguri în evoluția mea, mă simt și sunt percepută diferit.

Recomand din toata inima “Scoala gheiselor moderne”. Este cea mai bună investiție în noi, în feminitatea noastră! Imi doresc ca tot mai multe femei să aibă acces la informația și transformarea de care noi avem parte! Merităm din plin!

Îți doresc mult succes în tot ceea ce îți propui să realizezi și te asteptăm să revii cu programe noi!
Te îmbrățișez cu mult drag,
R. Iași»
 
«Cursurile Elenei sunt foarte practice și necesare într-o lume în care femeile sunt într-o perpetua competiție cu bărbații, atât în societate cât și în familie!

Să știi să te cerți “tăcând”, fără să vrei să demonstrezi ca ai dreptate, să știi să îi ceri scuze bărbatului pentru că ai gresit, să mulțumești pentru gesturile unui barbat fcute pentru tine sunt chestiuni de bun simț, însă de câte ori nu uităm să le facem? De câte ori nu considerăm că e datoria bărbatului să ne ia plasele din mână și să le care până acasă și omitem să apreciem gestul?

Femeia constienta de feminitatea ei  “este” mai mult decat “face”! Este prezentă, se bucură de ceea ce are, primește cu blândețe tot ceea ce vine spre ea, iar atunci când apar în viața ei situatii grele și neplăcute, învață lecția fără să se lamenteze, eliberând apoi, fără urmă de resentimente, emoțiile provocate de acele situații!

De la workshop-urile Elenei am învățat foarte multe strategii utile, care ajută femeia să se mențină în energia potrivită ei!
Aștept cu drag momentul când Elena va înființa și o scoala pentru femeile ce vor să traiască în “feminin” și au nevoie să fie ghidate pentru a reusi în acest sens!»
Liliana
 
«Programele Elenei sunt diferite, nu pun presiune pe femeie, nu setează targeturi irealizabile și nici nu au ca scop ajustarea femeii pentru un anumit tipar social; din contră, arta de a fi femeie este un program de “eliberare” a femeii, o descătușare emoțională în care te accepți, în care conștientizezi că esti cea mai importantă persoană pentru tine.

Din sabotorul tău nr.1 devii admiratorul tău nr.1. Constați cât ești de frumoasă și cu câteva kg in plus, că încrederea în sine te face irezistibilă, de neînvins.. că zâmbetul e cel mai frumos machiaj… ca fericirea este arta de a fi tu.
Elizee»

«Buna Elena,
 
Îți scriu să-ți dau feedback despre evoluția mea de când am început programul Arta de a fi Femeie, pentru proiectul tău la Acedemia din Rusia. 
 
Pentru mine, acest program a reprezentat o evoluție personală importantă. Mi-a trezit pofta de viață, vitalitatea. 
 
Am învăța foarte multe în aceste luni, și urmând meditațiile și exercițiile tale mi-am schimbat starea de a fi: am mai multă încredere în mine, mai multă energie.
Sunt mult mai conștientă de feminintatea mea, iar emoțiile le simt mult mai intens. Sunt mai calmă, mai caldă și mai încrezatoare. 
 
Este o evoluție pozitivă, spre femeia care am știut dintotdeauna că sunt.  
 
Este un progres accelerat. Ceea ce am învățat de la tine cred că mi-ar fi trebuit ani de zile să descopăr de una singură și poate aș fi aflat doar o mică parte. 
 
Sunt mult mai constientă de faptul că toate cele 4 elemente sunt foarte importante pentru a fi o femeie completă. Mi-am dat seama cât de importantă este dezvoltarea lor ca ansamblu, și faptul că dezvoltând unul din ele ai nevoie crucială și de celelalte 3. 
 
Îmi dau seama că este vorba de foarte multă muncă, că totul depinde de mine, că mă schimb și evoluez personal în funcție de cât de mult muncesc. 
Iar pentru a face asta trebuie să fac din exerciții un stil de viață, trebuie să le introduc în rutina mea zilnică.
Acum realizez că a fi femeie este un job cu normă întreagă.  
 
Am observat și efecte mai concrete ale programului: 
 
– după meditația Kundalini pur și simplu am primit bani din cer. 
Este vorba  despre o compensație  pe care trebuia sa o primesc pentru un incident de acum 2 ani, însă la vremea respectivă nu am reușit să o obțin. 
După Kundalini, situația respectivă a venit din nou în atenția mea și de data asta s-a rezolvat favorabil.  
 
–  am observat că exercițiile de la secrelete gheișelor au un efect instant asupra celorlalți. 
 
Sunt foarte bucuroasă și recunoscatoare că te-am întâlnint și că ne ghidezi atît de aproape. 
 
Numai bine,
Mirela»
 
«Buna Elena,
 
Evenimentul a fost excelent și foarte concentrat în informații folositoare pentru propria dezvoltare personală.
 
Ești deosebită și potrivită pentru a ne ajuta pe noi femeile care nu mai stim cum să ne comportam…
 
Mi-a plăcut și sala iî care am fost invitate. Mi-a plăcut totul.
Voi reflecta și voi încerca să aplic ce ne-ai învățat, am încercat să notez cât am reușit de mult, abia aștept să recitesc,să citesc prietenelor mele aceste notițe….
 
Felicitări!! Felicitări!!!!
 
Și succes în tot ceea ce faci!
 
Daniela»
 
«Elena, vreau să îți spun, după ziua de ieri că nu există nimic mai frumos decât feminitatea unei femei puternice.Te apreciez mult, și încă de prima oară când te-am văzut am simțit că emani ceva special. Ieri m-am convis că așa e, și ceea ce m-a făcut să vin la curs a fost tocmai energia și feminitatea emanată de tine – pe care îmi doresc atât de mult să o stăpânesc și eu.
A fost o zi foarte productivă, cu multe informații foarte benefice și pentru mine cel mai important e că m-am conectat cu feminitatea și femeia din mine.
Acum, pasul următor e să îi acord timp constant și sper că în modul ăsta o să pot să am încredere în femeia puternică ce vreau să devin.
Aștept cu nerăbdare următoarele cursuri și vreau să îți multumesc pentru tot ceea ce faci pentru noi, femeile!
 
«Buna Elena,
 
Multumesc pentru workshop. A fost savuros. 🙂
Atmosfera a fost foarte placută și relaxată.
 
După acest workshop simt că am făcut un salt uriaș înainte, că am sărit câteva nivele deodată.
Meditațiile, practicile energetice și exercițiile sunt informații care ne vor rămâne pe viață, iar programul transformațional pentru vară au fost cireașa de pe tort.  
 
Mie mi-a dat foarte multă încredere în mine și abia aștept să pun toate aceste lucruri în practică. Am plecat de acolo veselă, optimistă și plină de energie. 
 
Apreciez că ceea ce am învățat de la tine este unic, o informatțe secretă, completă pe care nu o gasești în nici o altă parte. 
De exemplu, despre exercițiile Kegel am mai citit, dar tu ai fost singura care ne-a spus cum trebuie făcute corect pe respirație, la câte repetiții trebuie să ajungem, faptul că te ajuta să te încarci cu energie feminină, care e corelația cu nivelul bărbatului pe care ai putea să-l atragi și mai ales cât este de important pentru orgasm. Iar toate celelalte exerciții și practici le-am aflat exclusiv de la tine. Kegel, Reflexul orgasmului și toate practicile și exercitiile învățate de la tine sunt o adevărată bombă. 
 
Mi-a plăcut stilul tău deschis și obraznic pe alocuri. 
 
Abia aștept urmatoarele workshop-uri. 🙂
 
Merci frumos,
Mirela»

Lalena Store © 2020. All Rights Reserved.

Arta de a fi femeie
Abonare la newsletter.
We respect your privacy.