fbpx
September 19, 2020, Saturday

Din Cenușăreasă, în Regină.

 
Bună, draga mea!

Vreau să-ți prezint un eveniment care schimbă destine – workshop-ul «Din Cenușăreasă, în Regină», care se va ține la Iași în data de 25 august. Acesta este și titlul cărții la care lucrez. În carte vor fi prezentate cele mai eficiente tehnici culese și testate de mine, personal, care au menirea să te transforme în femeia Regină. Îți voi da rețeta mea de transformare care m-a adus pe culmile succesului pe plan personal, relație, sex, creativitate, carieră, tinerețe, frumusețe și bani. 

Știi care sunt pașii spre această viață de vis? Încrederea în sine, demnitatea personală, auto-suficiența, stima ridicată de sine, eliberarea de opinia celor din jur. Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să dezvolți încrederea interioară, să te schimbi la nivel celular. Antrenezi încrederea, o creezi, o formulezi, o trăiești, îi dai formă, imagine, o transformi în cuvinte, acțiuni și stil de viață. Al doilea lucru pe care trebuie să-l faci este să emani această încredere, să o manifești, să se citească pe chipul tău în primele câteva secunde, să fie identitatea ta. Totul pare a fi simplu, nu-i așa? 

 

În acest context vreau să-ți povestesc despre workshop-ul care schimbă totul… 

Criteriul cel mai important în dezvoltarea personală a femeii este schimbarea calității vieții sale. Noi, fizic ,ne naștem o singură dată, dar psihologic ne naștem de mai multe ori. 

Obiectivul unui om conștient este să-și corecteze personalitatea pe parcursul vieții, o dată cu schimbarea. Schimbarea este inevitabilă, dar doar tu alegi calitatea ei.

De mai multe ori am fost întrebată de cursante: “de ce aș avea nevoie să mă dezvolt personal (dezvoltarea personală presupune mai multe aspecte)? Ce se va întâmpla dacă nu o voi face?”. Acum 7 ani și eu mi-am pus aceleași întrebări și pot răspunde cu certitudine: “Nimic! Nimic grav nu se va întâmpla, dar nici nimic nou, bun, calitativ nu se va întâmpla. Vei continua să trăiești cum ai trăit”.

Dar, dacă ți-ai pus această întrebare, asta demonstrează că dezvoltarea este deja o necesitate. Acest lucru semnifică pregătirea pentru evoluția personală. S-au creat resursele necesare și aceste resurse trebuie utilizate. Altfel, aceste resurse se vor autodistruge în interiorul tău și îți vor transforma viața în rutină și nemulțumiri.

Femeia care refuză să-și realizeze potențialul, cu timpul se îmbolnăvește. Energia potențialului începe să fie distructivă pentru noi dacă nu este utilizată.

Uneori se întâmplă să întâlnești cunoștințe mai vechi, cu care nu te-ai văzut de câțiva ani și înțelegi că aceștia au rămas în trecut. Nu în trecutul tău. În trecutul lor, mai exact – în stagnare. Noi toți ne naștem “omide”, dar doar de noi depinde dacă ne transformăm în acei fluturi superbi. Fluture nu te naști, fluture devii! Așa și femeia – regină nu te naști, te formezi pe parcursul vieții, șlefuindu-te ca un diamant, devii acea femeie bijuterie dacă ești conștientă de resursele tale. 

Workshp-ul «Din Cenușăreasă, în Regină» a fost  conceput pentru femeile care vor să-și schimbe atitudinea față de sine, pentru femeile care vor să-și realizeze unicitatea, să-și simtă valoarea și să știe să aleagă ce e mai bun pentru ele, pentru doamnele care vor să devină regine adevărate, pline de măreție și demnitate, provocând admirație și încântare.
Te invit la workshop-ul «Din Cenușăreasă, în Regină» unde vom face împreună cele mai eficiente practici energetice feminine care ne vor ajuta la trezirea, dezvoltarea și amplificarea manifestării energetice de Regină.

Fiecare femeie poate deveni autoarea propriei vieți. Nu fi de acord cu mai puțin! Obține ceea ce într-adevăr meriți!
Consider că este  cel mai eficient workshop pe care l-am elaborat. Metodologia este testată de mine personal timp de 100 de zile. În mai 2016, soarta mi-a dat cea mai dureroasă palmă, dar astăzi am viața la care am visat mereu pe toate planurile. Pot vorbi cu încredere despre fericire, armonie, echilibru, relație, sex, vocație, succes, finanțe. 
Eu am avut puterea să renasc în 100 de zile, vei putea și tu, dacă îți dorești cu adevărat!

Doar vreau să-ți recomand, draga mea, să o faci în energie feminină. Te rog! Cele mai frumoase lucruri în viața unei femei se întâmplă doar atunci când ea se află în energie feminină.

Îți propun cel mai eficient workshop cu o investiție minimă. Regina știe că cea mai bună investiție este investiția în evoluția personală!

 

Îți prezint câteva metodologii din acest workshop: 

1. ” Coșul de gunoi” –  înlăturăm energia negativă și apoi ne umplem de energia succesului.

2. ” Încoronarea reginei” –  primim coroana și cele mai importante trei daruri: victorie, libertate, înțelepciune.

3. ” Hainele reginei” – Reginele erau învățate să rămână îmbrăcate chiar și atunci când rămâneau dezbrăcate. Învățăm să ne îmbrăcăm energetic (cea mai eficientă protecție).

4. Exercițiul “Codul corpului”.  Învățăm să ne transformăm  la nivel celular.  

5. Exercițiul ” Abundența” – descoperi cea mai bună versiune a ta. 

Restul programului propun să-l lăsăm surpriză.

Înscrierile se fac la: office@arta.redbullet.ro

P.S. Tot ce este în jurul femeii este creat doar de ea și de energia ei.

 
 

Lalena Store © 2020. All Rights Reserved.

Arta de a fi femeie
Abonare la newsletter.
We respect your privacy.