fbpx
September 19, 2020, Saturday

Ritualuri de lună plină

Bună, draga mea!

Am scris mai multe articole despre fazele lunii, și am ținut workshop-ul “Timpul magic al femeii” unde am vorbit despre lună, femeie, fazele lunii, planificarea la feminin. Cred că ești cunoscătoare, nu mai dau explicații în acest articol.
Vreau să-ți propun câteva ritualuri de Lună plină care, la mine personal, au funcționat de minune. Doar știi, niciodată nu voi da ceva dacă nu am trăit personal “acel ceva”. 


Luna plină este perioada de concentrare maximă a energiei pentru obținerea rezultatelor. Luna plină este apogeul puterii feminine, și vremea pentru intuiție. 

Ritualul «Cupa succesului»
Veți avea nevoie de pietre naturale care, tradițional, au legătură cu succesul: citrin, ochiul tigrului, agat galben, chihlimbar, piatra lunii, granatul. 

Luați un bol de lemn sau ceramică și puneți-l în așa fel încât lumina Lunii pline să curgă în interiorul bolului. Centrul bolului – locul triumfului vostru. Puneți acolo cea mai puternică piatră a succesului – citrinul (puteți pune și piatra lunii). Priviți lumina Lunii și amintiți-vă de momentele de succes din această lună, tot ce ați reușit, momentele când erați pe valul succesului, și cu fiecare amintire, puneți în bol câte o piatră. Pietrele, îmbibând energia succesului, vor atrage noi reușite. Rostiți următoarele cuvinte: «unde a fost câștigul, acolo a fost victoria, unde a fost norocul, acolo va începe triumful. Eu urc scara realizărilor lunare».


“Ritual de atragere a cadourilor”

Primiți cu mulțumire tot ce vă pot oferi cei din jur. Nu refuzați, ci apreciați cadourile. Prin mâinile oamenilor apropiați, realitatea vă face cadouri. Vă propun o practică minunată care vă ajută să atrageți fluxul cadourilor în viața voastră. 

Cumpărați o floare în formă de glob – bujor, crizantemă… Puneți floarea pe pervaz, și la miez de noapte de lună plină spune-i:
“Fă-mă frumoasă ca tine
La fel să primesc și eu flori
Cadouri si fericirea îmi vine
Sora – Luna mă veghează de sus, dintre nori.”

Ritualul «Mesajul sufletului»

În perioada lunii pline este foarte important să atragem atenția asupra intuiției.

Veți avea nevoie de o oglindă, preferabil rotundă. În zilele de Lună plină puneți oglinda în așa fel ca razele lunii să lumineze oglinda. Lăsați ca lumina Lunii să umple oglinda și să pătrundă în interior. Apoi uitați-vă cu atenție în oglindă, nu vă grăbiți, fiți concentrată pe propria persoană, aici și acum. La un moment dat, în oglindă, la lumina Lunii, veți începe să vedeți diferite simboluri. E bine dacă notați imediat ce ați văzut. Încercați să vedeți cel putin trei simboluri. 
Rupe-ți ochii din oglindă, odihnește-te câteva minute, stai într-un fotoliu confortabil și încearcă să deslușești sensul caracterelor pe care le-ai văzut în lumina Lunii care se reflecta în oglindă. Acesta a fost mesajul sufletului tău. 

Lalena Store © 2020. All Rights Reserved.

Arta de a fi femeie
Abonare la newsletter.
We respect your privacy.