fbpx
September 19, 2020, Saturday

Brățări – talisman

Bună, draga mea!

De la training-ul «Tainele zeițelor», care s-a ținut în data de 11-12 martie, noi am introdus în stilul nostru de viață absolut feminin brățările – talismane din cristale. 

 
Se consideră că mineralele sau cristalele sunt vii, sunt «baterii energetice» care cumulează energia pe care o putem, cu succes folosi pentru realizarea dorințelor noastre. La fel, cristalele se folosesc pentru a neutraliza energiile negative și pentru a amplifica energia pozitivă. 
 
Vestea bună este că noi confecționăm brățări – talismane pentru tine. Pietrele noastre sunt 100% veritabile, purificate, programate și trecute printr-un ritual anume care ne ajută să amplificăm energia feminină și energia succesului. 
 
Îți prezint mai jos câteva modele și descrieri.
 
Ochiul de tigru – piatra clarității mentale

 
Ochiul de Tigru este piatra solară a vitalității, a acțiunii practice și fizice. Stimulează chakra rădăcină și chakra plexului solar, sustinându-ne să acționăm cu efect în ceea ce privește nevoile și provocările vieții fizice, rămânând cu picioarele pe pământ, calmi, echilibrați, fie că e vorba de situații exterioare sau interioare.
Ochiul de Tigru este o piatră a clarității mentale. Activează și stimulează intelectul, ascuțind sabia logicii.  Această piatră energizează corpul pentru a îndeplini „ordinele imperative” ale voinței. Când avem nevoie să perseverăm pe termen îndelungat, prin efort sporit și situații încâlcite și complicate, purtând Ochi de Tigru vom găsi puterea necesară de a depăși oboseala și descurajarea. Ochiul de Tigru activează și aliniază chakrele inferioare, astfel încât să actionăm cu puterea și creativitatea primordiale și cu intenții luminate.
 
Ca piatră a Razei Aurii, Ochiul de Tigru ne ajută să intrăm în contact cu câmpul vibrațional al Constiinței Christice. Meditând cu această piatra, ne ajută să intrăm într-o stare de conștientizare a unei atmosfere de „praf cald auriu”, un loc impregnat cu iubire necondiționată și compasiune. Atunci când revenim din această stare, nu ne dorim să „plutim” în continuare, ci simțim mai degrabă nevoia de a acționa, fiind inspirați de Constiința Superioară, să aducem acea energie țn planul fizic.
 
Ochiul de Tigru împământeaza energia razelor solare în pământ. Poartă frecventa creatiei – a luminii Soarelui asupra pământului. Ne ajută să trăim în echilibru și integrați spiritual în corpul fizic, lăsând Spiritul liber să se exprime prin fiecare acțiune întreprinsă. Ochiul de Tigru ascociază energia terestră cu cea solară, generând o stare vibratțonală superioară, dar totuși ancorata, care atrage energiile spirituale catre Pamant. Fiind o piatra protectoare, odinioara era purtată ca talisman împotriva blestemlor.  Ochiul de Tigru indică utilizarea corectă a puterii și pune în valoare integritatea.
 
Ochiul de Tigru vindecă problemele asociate cu iubirea de sine, autocritica și creativitatea blocată. Ajută la recunoașterea propriilor talente, dar și a defectelor ce trebuie depășite.
Ochiul de Tigru tratează ochii și îmbunatătește vederea nocturnă, vindecă gâtul și organele genitale, și înlatură constrângerile. Este util pentru vindecarea fracturilor. Ochiul de Tigru fortifică sângele și sporește vitalitatea. Întărește sistemul endocrin și îl echilibrează.
Preț – 62 lei
                Carneol – Sângele lui Isis, o piatră strâns legată de energia feminine arhetipală

 
Sângele lui Isis este un Carneol de calitate superioară (piatra pretioasă), extrem de popular candva pentru confecționarea de amulete protectoare sau ca ofrandă pentru zei, nu doar în Egiptul antic, ci și în Europa, Myanmar și Japonia.
 
Meditația cu această piatră sau păstrarea ei sub pernă în timpul somnului conduce la stabilirea unei conexiuni puternice cu energia feminina arhetipală. În plus ajută la dobândirea clarității spirituale și clarviziunii.
 
Lapidarul medieval al regelui spaniol Alfonso cel Mare, tradus după un text arab mult mai vechi, păstrător al unor cunoașteri din antichitatea îndepartată, numește aceste cristal „piatra somnului’ și îi atribuie calitatea de a emite Lumina. Se spune ca Sângele lui Isis conferă o stare de transă profundă, fiind folosit în mod tradițional pentru anestezie, îndeosebi în timpul operațiilor chirurgicale.
 
În plan spiritual, Sângele lui Isis permite regăsirea aspectelor uitate și pierdute ale Sinelui, îndeosebi a celor pe care acesta le-a avut când era întrupat într-o ființă de sex opus. Facilitează unificarea calităților masculine și feminine ale constiinței, fiind extrem de util pentru bărbații care au pierdut contactul cu latura lor feminină, creativă.
 
În plan psihologic, Sângele lui Isis este ideal pentru cultivarea iertării. Egiptenii din atichitate obișnuiau să poarte bijuterii din Carneol pentru calmarea mâniei, geloziei, invidiei și a altor emoții negative. Piatra ajutș la alinarea durerii sufletești, îndeosebi a celei provocate de pierderea unei persoane dragi, și conduce la o mai bună acceptare a ciclurilor vieții.
 
În plan fizic, această piatră are efecte benefice în cazul femeilor aflate la menopauză, pentru cele care își deplâng pierderea fertilității, precum și în cazul „Sindromului cuibului gol”. Ajută aceste femei să își găsească noi idealuri și să devină cu adevărat înțelepte.
 
În mod tradițional, Sângele lui Isis a fost folosit pentru vindecarea bolilor sângelui și a organelor fertilității. Se spune că este util în cazul sindromului post-menopauză, al infertilității și al simptomelor asociate cu menopauza.
Preț – 40 lei
 Piatra lunii – piatra noilor începuturi

Piatra Lunii este piatra care deține misterele feminității. În Lumina ei putem proiecta și observa ulterior adevărul care stă ascuns în propriul Sine. Pentru femei poate revela propria lor putere feminină și conexiunea lor cu Energia Feminină Supremă. Bărbaților le permite să își exprime partea lor feminină, un pas important spre întregire.
 
 Piatra Lunii este o piatră a misterelor. A fost întotdeauna asociată cu energia feminină datorită abilității sale de a stimula partea intuitivă a minții. Atunci când Piatra Lunii este folosită de către o femeie, aceasta trezește energia kundalini și dezvoltă clarviziunea. Atunci când aceasta este folosită de către un bărbat, Piatra Lunii îl echilibrează emoțional și îi stimulează partea dreaptă a creierului, încurajând gândirea liberă și lipsită de idei de superioritate asupra femeilor. Atât pentru femei, cât și pentru bărbați, frecvența Pietrei Lunii curață aura, activează chakra celui de-al treilea ochi și chakra coroană și energizează toate celelalte chakre.
 
Piatra Lunii a fost folosită de secole pentru a ne conecta cu energia și puterea Lunii, Luna jucând un rol vital pentru sănătatea Pământului. Ciclurile Lunii au și ele efecte puternice asupra ființelor care trăiesc pe Pământ. Termenul de „lunatic” nu a fost deloc întâmplător folosit pentru animalele și oamenii care aveau un comportament ciudat în timpul Lunii Pline.
 
Frecvența Pietrei Lunii ne încurajează să dăm mai multă atenție ciclurilor vieții. Fiecare ciclu pe care îl încheiem ne ajută să urcăm cu o treaptă mai sus pe „Marea Spirală”. Cu fiecare ciclu încheiat, înțelepciunea, înțelegerea și cunoasterea de Sine cresc. Piatra Lunii ne îndeamnă să ne bucurăm de tot ceea ce ne aduce un nou ciclu.
 
Piatra Lunii este o „Piatră a Noilor Începuturi”. Așa cum sugerează și numele sau, are o puternică legatură cu Luna, dar și cu intuiția. La fel ca și Luna, această piatră este reflexivă, aducându-ne aminte că totul face parte dintr-un ciclu continuu de schimbări, asemenea creșterii și descreșterii acestui astru. Cel mai puternic efect al Pietrei Lunii este de calmare a emoțiilor. Piatra Lunii scoate la lumină informațiile ascunse în subconștient și promovează intuiția și empatia. Încurajează visele lucide, îndeosebi în perioadele cu Lună Plină. A fost folosită în mod tradițional pentru amplificarea calităților psihice și pentru dezvoltarea clarviziunii. Poate fi purtată sub formă de pandantiv, caz în care încurajează acceptarea facultăților parapsihice personale.
 
În plan psihologic, Piatra Lunii calmează reacțiile excesive în fața diferitelor situați, și în special a celor care declanșează reacțiile emoționale. Aceasta piatră are o energie feminină, receptivă și pasivă. Echilibrează energiile masculine și feminine ale ființei, este antitodul perfect pentru bărbații exagerat de „macho” sau pentru femeile excesiv de agresive. Piatra Lunii este o puternică piatră care dezvoltă conștiința și intuiția. Piatra Lunii este asociată cu glanda pineală și echilibrează sistemul hormonal.
 
PIATRA LUNII ALBĂ.  Aceasta varietate reprezintă energiile Lunii Pline. Stimulează toate aspectele percepției parapsihice și imbunătățește viziunile și călătoriile extracorporale. Precum Luna Plină, Piatra Lunii Albă amplifică emoțiile. În cazul femeilor, aceasta activează energia kundalini și deschide vederea interioară. În cazul bărbaților, energia acesteia îi susține să se echilibreze emoțional și să își dezvolte puterea receptivă.
                                Ametistul-Piatra de început

 
Ametistul este purtătorul Razei Violet a purificării spirituale pe care mulți o invocă pentru a scăpa de bagajul karmic și de boli, și pentru a se proteja de atacurile psihice și energtice. Ametistul este o piatră ideală și pentru purificarea mediului înconjurator. Plasând clustere de Ametist, geode sau cristale în casă, la birou sau în mașină, vom avea sentimentul că suntem înconjurați și protejati de o „bulă de Lumină”. De aceea, Ametistul este recomandat tuturor –  de la vindecători la psihologi, de la profesori la șoferi de tir. Dacă cineva este bolnav, putem plasa un Ametist în camera acestuia pentru a menține o atmosferă „curată”, propice vindecării. 
 
Purtând Ametist, vom experimenta o bunăstare interioară și ne vom simți echilibrați. Vibrația Ametistului stimulează mintea superioară și facilitează funcțiile creierului. Datorită abilității sale de a stimula chakra celui de-al treilea ochi, chakra coroană și chakrele eterice, Ametistul este alegerea naturală pentru activarea puterilor parapsihice și deschiderea intuiției. Energia sa superioară proprie lucrează ca o barieră impotriva energiilor inferioare, transformându-l într-un scut eficient pentru cei care își manifestă puterile parapsihice și munca intuitivă. Energia Ametistului construiește un cocon de Lumină în jurul aurei, creând un câmp puternic care ne ajută să rămânem cu mintea limpede atunci când suntem deschiși către o direcție spirituală și informatii pe care le primim intuitive. În afara efectelor sale asupra Spiritului, Ametistul are puteri curative și purificatoare mari. Acest cristal înlătură toate tipurile de blocaje și dependențe. Utilizat la un nivel superior, Ametistul deschide ușa către o altă realitate. În timpul meditației, ametistul alungă gândurile care distrag atenția, permițând atingerea liniștii și a înțelegerii profunde.
 
Este util atunci când insomnia este provocată de o minte hiperactivă și protejează împotriva coșmarurilor recurente. Îmbunătățește memoria și întărește motivația, permițându-ne să ne fixăm obiective realiste. Ne ajută să ne amintim și să înțelegem visele, facilitând procesul de vizualizare. Ametistul alungă mânia, furia, frica și anxietatea, calmează tristețea și supărarea, favorizează dragostea pentru divin și încurajează altruismul și înțelepciunea spirituală. Este o piatră excelentă pentru meditație. Dormind cu un Ametist, sunt facilitate calatoriile extracorporale și visele intuitive. Ametistul transmută energiile inferioare în energii cu frecvențe înalte, proprii lumilor spirituale și eterice.
 
 Ametistul stimulează secreția hormonală și echilibrează sistemul endocrin și metabolismul. Îmbunatatește activitatea organelor excretoare și a sistemului imunitar. Este un excelent purificator al sângelui. Ușureaza durerile fizice, emoționale și psihologice, alungă stresul psihologic și blocheză stresul geopatic. Calmează durerile de cap și elimină tensiunile. Această piatră vindecă vânătăile, rănile și umflăturile, tulburările de auz, bolile pulmonare și ale sistemului respirator, afecțiunile pielii, ale sistemului digestiv și problemele celulare. Este benefic pentru intestine, pentru reglarea florei intestinale, pentru eliminarea paraziților și pentru absorbția apei în cazurile de deshidratare. Tratează insomnia și asigura un somn odihnitor.
Preț – 88 lei
Cuarțul Roz – piatra iubirii neconditionate și a păcii infinite

 
Cuarțul Roz este piatra de chintesență a iubirii – a iubirii de sine, a iubirii față de partenerul de viață, de copii, de familie, de prieteni, de comunitate, de Pământ, de Univers, de Divinitate. Meditând cu o astfel de piatra se creează o energie iubitoare în jurul nostru, activându-se chakra inimii pentru a împărtăși cu toi cei care ne înconjoară, dar și cu tot ce ne înconjoară iubirea interioară înnăscută. Atunci când experimentăm cu adevărat iubirea nu ne gândim deloc la cât de mult oferim și la cât primim în schimb, deoarece cel care iubește și cel care este iubit devin unul singur. Cuarțul Roz ne învață să înlăturăm limitele izolării de sine și a neîncrederii și ne ajută să împărtășim toata energia iubitoare care vine din „miezul” inimii.
 
Vindecarea inimii de propriile răni și apoi reînsuflețirea încrederii este unul dintre darurile Cuarțului Roz. Vibrațiile sale liniștitoare sunt ca un balsam pentru emoții și calmează și curăță intregul camp auric. Cuartul Roz elibereaza tensiunea si stresul, inlatura furia si resentimentele, risipește fricile și suspiciunea și renaște în noi speranța și încrederea în bunăvoința Universului. Cuarțul Roz întruchipează cu siguranță energia feminină. Această piatră nu doar că activează chakra inimii a fiecăruia dintre noi, dar ne și conectează prin chakra inimii la Inima Pământului și mai apoi la Inima Universului. Energia sa iubitoare ne pătrude până la nivel celular, reprogramând celulele pentru bucurie și longevitate, în locul deznădejdii și a morții. Această capacitate de reprogramare este sursa potențialului de vindecare a Cuarțului Roz.
 
Cuarțul Roz este piatra iubirii necondiționate și a păcii infinite. Ne predă lecția adevăratei esențe a iubirii. Calmează, conferă siguranță și este ideal în situațiile de criză sau în cele traumatice. Dacă dorim să atragem iubirea în viața noastră, este suficient să folosim acest Cuarț romantic. Plasat lângă pat sau în colțul relațiilor din casă, acesta este atât de eficient în atragerea iubirii încât unii au uneori nevoie de un Ametist pentru a calma puțin lucrurile. În cazul relațiilor deja existente, Cuarțul Roz restabilește încrederea și armonia și încurajează iubirea necondiționată.
 
Cuarțul Roz alungă cu blândețe energia negativă și o inlocuiește cu o vibrație plină de iubire. Amplifică empatia și sensibilitatea și stimulează accepatarea schimbărilor necesare. Este foarte eficient în cazul crizelor specifice vârstei mijlocii. Ținerea în mână a unui cristal de Cuarț Roz amplifica puterea afirmațiilor pozitive. În continuare, această piatră ne reamintește de  intenția pe care ne-am asumat-o. Cuarțul Roz este o piatră frumoasă și promovează receptivitatea în fața frumuseții de toate felurile.
 
Cuarțul Roz stimulează și chakra coroană, chakra celui de-al treilea ochi și chakra gâtului, armonizându-le cu chakra inimii, cea care le face sa „bată” la unison. Până și chakrele inferioare răspund favorabil la energia iubitoare, abundentă care curge din inimă sub influenta Cuarțului Roz. Cuarțul Roz este o piatră specială care poate fi dăruită, chiar și străinilor. Fiind un talisman al iubirii, Cuarțul Roz împarte compasiune și înțelegere cu lumea și mediul înconjurator.
 
Cuarțul Roz este una dintre cele mai importante pietre ale timpurilor pe care le trăim aici și acum. Activează chakra inimii, curăță corpul emoțional și ne susține să integrăm și să vindecăm programele emoționale vechi. Centrul inimii este cel mai puternic generator de Lumină din întregul corp – chiar mai puternic decât creierul.  Energia Cuarțului Roz ajută bobocul inimii să se deschidă într-un Lotus de Lumină cu 1000 de petale. Cuarțul Roz susține vibrațional stabilizarea energetică a inimii fizice în timpul schimbării și acordării cu frecvența superioară a planetei. Această varietate de Cuarț poate vindeca palpitațiile inimii, ritmul cardiat neregulat, stresul emoțional datorate acestor schimbări de la nivel planetar. Cuarțul Roz este o piatră de protecție pentru copii, deoarece energia sa puternică transformă negativitatea în înțelegere plină de compasiune.
Preț – 67lei
                
Citrinul – piatra succesului

Citrinul natural stimulează primele trei chakre (chakra radacină, chakra sacrală și plexul solar). Acestea sunt punctele prin care energiile de frecvență înaltă din planul emoțional și cel spiritual, se manifestă în planul fizic. Cu alte cuvinte, prin aceste chakre energia devine manifestare fizică. Din acest motiv sunt puncte puternice pentru manifestarea energiei creatoare. Tot aceste trei puncte sunt și chakrele unde experimentăm cele mai multe blocaje de manifestare creativă. Aceste chakre au de-a face cu dorințele și cu luarea de inițiativă pentru a transpune dorințele în planul fizic. Citrinul natural ne permite să vedem exact aceste blocaje și să le eliminăm. Citrinul natural nu stimulează doar aceste chakre, ci curăță orice blocaj energetic, de la orice nivel, în special când energia creatoare este cea blocată.
 
Pe lângă faptul că este o piatră puternic creatoare, Citrinul natural este un bun purificator al Voinței. Ajută la înțelegerea și vindecarea problemelor legate de abuzul de putere și totodată ajută și în situațiile în care suntem lipsiți de putere. Ne ajută să luăm deciziile corecte pentru a acționa în strânsă legatură cu Binele Suprem. Oferă curaj și tărie morală celor care au de luat decizii grele.
În plan spiritual, Citrinul Natural curăță canalul energiei creative. Ne susține să nu ne pierdem calea chiar dacă drumul este plin de obstacole.
 
În plan emoțional, ne susține să luăm cele mai bune decizii, chiar și în cele mai dificile situații. Ne ajută să invingem temerile că nu suntem destul de vrednici.
 
In plan fizic, Citrinul natural imbunătătește rezistența fizică, susține sistemul endocrin și încurajează metabolismul.
Preț – 86 lei
* descriere după Gabriel Newman

 

Lalena Store © 2020. All Rights Reserved.

Arta de a fi femeie
Abonare la newsletter.
We respect your privacy.