fbpx
September 19, 2020, Saturday

Despre femei

 

 
Femeia este cea care dă viață și distruge inimi..
 

 

Femeia are suficientă putere pentru a uimi un bărbat. Ea poate trece peste conflicte și probleme, dar în același timp, simte bucurie, iubire și fericire.

 

 

 

 

Ea zâmbește atunci când vrea să urle. Ea cântă atunci când vrea să plângă. Ea plânge de bucurie și râde atunci când este supărată. 

 

Ea luptă pentru credința ei și împotriva nedreptății. Ea nu acceptă raspunsul “Nu” atunci când știe că există o soluție mai bună. Ea se lipsește de multe lucruri pentru ca odraslelor ei să nu le lipsească nimic. 
Ea merge cu prietena la doctor. Ea iubește necondiționat. Ea plânge când copiii ei își ating scopurile. Se bucură și se emoționează când primește știrea despre o nuntă sau nașterea unui copil. 
Rămâne cu inima dărâmată atunci când pleacă cineva din viața ei. Trăiește cu demnitate chiar și atunci când crede ca nu mai are pentru ce trăi. Ea știe că o mângâiere și un sărut pot trata orice rană. 

 

Astăzi femeile conduc automobile, chiar și avioane, ocupă posturi de top, își asumă din ce în ce mai multe responsabilități, dar în același timp, trimit sms-uri celor dragi pentru a le aminti cât de mult îi iubesc.
 

 

Datorită sufletului femeii, lumea se învârte. Ea dăruiește fericire și speranță. La femeie totul e inimă, chiar și capul… Are multe de zis și multe de oferit. Femeia trăiește pentru a spune: Eu iubesc! ?

 

E. Cucicovschii

 

 
P.S. Textul îmi aparține, a fost scris anul trecut, în martie pentru primul seminar “Arta de a fi femeie by Elena Cucicovschii”. Veți găsi pe net și acest text, și această denumire de proiect, dar semnate de un alt “autor” . Informațiile pe care le furnizez eu se găsesc doar pe pagina proiectului, pe blog și pe site. 

Lalena Store © 2020. All Rights Reserved.

Arta de a fi femeie
Abonare la newsletter.
We respect your privacy.