fbpx

Training – Focul Pasiunii. Amanta.

Training-ul “Focul Pasiunii. Amanta” este unul dintre proiectele de mare succes ale programului transformational “Arta de a fi Femeie, by Elena Cucicovschi”.

Ce reprezintă manifestarea energetică de “Amantă” pentru o femeie?

Amanta, în cazul acesta, nu este statut, ci manifestare energetică.

Să nu vă sperie cuvântul “Amantă”, dragile mele! Și, în niciun caz, să nu-l lăsați să vă trezească sentimente de furie și dispreț. În schimb, lăsați acest cuvânt să vă pună pe gânduri. Înainte de a continua să citiți această prezentare, gânditi-vă: De ce își fac barbații amante? Ce caută la ele? Ar putea o femeie să fie Amanta perfectă pentru partenerul său?

Amanta este una dintre manifestările energetice ale femeii, și cea mai importantă.

De ce are nevoie de această manifestare fiecare femeie?

Pentru că doar atunci când se află în această vibrație, femeia atrage barbații, le provoacă dorința, adrenalina, viața, doar ea se poate face dorită, atrage oportunități, bani, succes și bunăstare.

Manifestarea de “Amanta” reprezintă potențialul ascuns al fiecarei femei. În această stare energetică, femeia produce energie și poftă de viața, declanșând magnetismul “femelei” pure din noi. Acest magnetism atrage tot ce este mai bun în viața noastră: succes, bani, oportunități, bărbați deosebiți.

Atunci când femeia este plină de energie, în viața ei totul vine ușor, ea plutește grațios printre dorințele ei, ea deschide orice ușă cu usurință, ea nu luptă, ea traiește în satisfacție.

Bărbații caută, de obicei, în Amantă: inteligență, temperament, dorință, sensibilitate, pasiune, viață, motivație. Ei caută aceste trăiri pe care și le extrag, conștient sau nu, atât prin actul sexual, cât și prin schimbul de energie, de replici, de senzații.

Femeia care și-a dezvăluit senzualitatea, sexualitatea, magnetismul, seducția, atractivitatea, energia, este în stare să înnebunească un bărbat, pentru că îi oferă acestuia un cocktail irezistibil și energizant de senzații și trăiri după care el tânjește.

Dacă femeia ătie să stăpânească energia sexuală, ea știe să stăpânească și bărbatul.

Femeia care știe să se relaxeze, care își permite să fie jucausă, care știe să fie ademenitoare, care are o personalitate îndrăzneață – acestor femei sunt dedicate toate poeziile de dragoste, pentru că ele devin muze, ele devin obiectul pasiunii, al obsesiei, al fanteziei fiecarui bărbat.

Amanta traiește în fiecare dintre noi, doar că, din păcate, adesea uităm acest lucru. Cu timpul, încetăm să ne simțim seducatore și să ne bucurăm de intimitate, pierdem energia și, odată cu ea, sexualitatea și magnetismul. Ne lăsăm copleșite de griji, stres, rutină, nepăsare, și neglijăm nevoile trupești, sexualitatea, joaca, flirtul, pasiunea.

Știi că poți fi chiar tu Amanta perfectă pentru partenerul tău?

Fiecare femeie, pentru a se căsători sau pentru a avea o relatie fericită, este nevoită să se dezvolte în toate cele șase aspecte de bază ale esentei sale – Feminitatea, Sexualitatea, Flexibilitatea, Iubirea de Sine, Încrederea de Sine și Înțelegerea Psihologiei Bărbatului.

Din experinta practică, am observat că cel mai greu pentru o femeie este să dezvolte Sexualitatea și, implicit, orgasmicitatea. Necunoscând rolul major al orgasmului în schimburile energetice dintre parteneri, multe femei neglijează acest aspect, se resemnează sau se complac în aceasta situație, fie caută să compenseze lipsa orgasmului prin diferite alte dovezi de dragoste. Și, cu toate acestea, legătura dintre cei doi parteneri se șubrezeste până la ruptură, pentru că oricâte bucurii ar oferi o femeie partenerului său, dacă ea nu îl încarcă pe el energetic prin orgasmul său, el nu se va simți niciodată alimentat de energie. Acesta este motivul pentru care el va caută să se “hranească” energetic ăi din alte surse.

Fie că ne place sau nu, bărbatul alege femeia cu centrul energetic de jos, și îi sunt suficiente 15 secunde pentru a se decide dacă o dorește sau nu. Așa că, draga mea, ai 15 secunde la dispoziție să emani acea energie, acea vibrație sexuală sănătoasă, pe care el o va adulmeca flămând.

Training-ul “Focul Pasiunii. Amanta” te va ajuta să îți cureți canalul energetic, să îți redescoperi sexualitatea și, odată cu ea, sursa interioară de armonie, putere, feminitate, fericire și abundență.

“Focul Pasiunii. Amanta” te va ajuta să îți restabilesti fluxul de energie sexuală, să te umpli de ea și să-ți schimbi radical viața.

De ce este important să amplificăm energia sexuală?

Energia sexuală este energia vieții, a creativității, a abundenței, este energia inspirației. Temerile, convingerile limitative, supărările, blocajele, inhibițiile nu permit să transformăm această energie în energia luminii, care are menirea de a deschide fluxul de abundență în toate domeniile vieții.

Pentru fiecare femeie este extrem de important să se simtă magnetică, sexy, misterioasă. Pentru fiecare femeie este extrem de important să știe să se scufunde în oceanul sălbatic al senzațiilor.

Femeia – Amantă este Femeia – Regină pentru un bărbat. Pentru ea, bărbatul va face orice îi stă în putință.

Să nu confundăm noțiunea de sexualitate, cu sexul si sex-appeal-ul!

Sexualitatea este o Artă și nu are nicio legatură cu sex – appeal-ul. Sexualitatea este un mister pe care vrei să-l afli, să-l simți, să-l guști. O energie care înnebuneste orice bărbat.

Femeia care știe să stăpânească energia sexuală și înțelege diferența între sexualitate și sex – appeal, știe să stăpînească bărbatul. O astfel de femeie atrage, de obicei, masculi adevărați, bărbați maturi emoțional, care își doresc o relație serioasă.

Sexualitatea este acea energie a femeii care ridică sau coboară barbatul. Inclusiv potența bărbatului se îmbunătatește alături de o astfel de femeie. Îi crește libidoul, devine mai activ, atrage oportunități și bani. El înțelege că alături de ea devine mai bun, se dezvoltă, este mereu inspirat. El realizează că aici este energia vieții de care el are nevoie pentru a cuceri lumea. Când el simte asta, nu îi mai trebuie nimic altceva. Acel bărbat va rămâne pentru totdeauna lângă femeia care îl face să se simtă viril, puternic, care are suficientă energie să îl încarce din preaplinul ei.

Cui îi este necesar training-ul “Focul Pasiunii. Amanta” ?

  • Femeilor care vor sa fie seducatoare, șarmante, armonioase, cu energia feminină amplificată, care vor să își simtă puterea feminină în fiecare zi, să fie ușor de remarcat și…remarcabile în tot ceea ce fac.
  • Femeilor care vor să fie orgasmice, să știe să ofere și să primească plăcere nemărginită.
  • Femeilor care vor să ofere partenerilor de viață experiențe de neuitat, trăiri intense și schimburi energetice benefice pentru ambii.
  • Femeilor care doresc să reaprindă flacăra pasiunii în relația cu soțul său iubitul.
  • Femeilor care simt mereu oboseală și apatie, insatisfacție sexuală și lipsa poftei de viață.
  • Femeilor care vor inspirație și idei noi, care au nevoie de creativitate si fortă creatoare.
  • Femeilor care simt că nu le ajung puterile pentru relația pe care o au cu bărbatul, carieră și copii, care sunt conștiente că se neglijează și ajung să fie neglijate și de către partener.
  • Femeilor care înteleg importanța energiei sexuale nu doar în cuplu, ci și în întreaga viață, care doresc să atragă abundența, oportunități, persoane de bună calitate.
  • Femeilor care și-au pierdut încrederea în sine și în capacitatea lor de a satisface un bărbat.

Training-ul “Focul Pasiunii. Amanta” are menirea de a te ajuta să îți devoalezi senzualitatea, sexualitatea, atracția, puterea feminină, energia feminină, pasiunea și focul din interiorul tău.

Prețul acestui workshop este de 550 EURO, durata 2 zile.

*** La evenimentele care fac parte din programul “Arta de a fi Femeie, by Elena Cucicovschi”, ne rezervăm dreptul de a ne selecta participantele, dacă vom considera că motivele participării sunt altele decât cele pentru care a fost organizat evenimentul.

Lalena Store © 2021. All Rights Reserved.

Arta de a fi femeie
Abonare la newsletter.
We respect your privacy.