fbpx

Școala de Feminitate Elite Premium

Buna draga mea prietenă,

A fi femeie este o virtute. Femeia dătătoare de viață și distrugătoare de inimi, femeia zilei de mâine, care iubește necondiționat, femeia puternică, dar sensibilă, frumoasă și demnă, care își poartă feminitatea zi de zi cu mândrie, ca pe cel mai de preț accesoriu. Această femeie ești chiar tu! Dă-ți voie să fii ceea ce ești, descoperă puterea din tine, explorează-ți senzualitatea și vei găsi în tine puteri nebănuite, iar viața ta se va schimba considerabil în bine.

Din păcate femeia modernă își asumă din ce în ce mai multe responsabilități și uită să fie feminină. Pentru a avea o relație armonioasă cu un bărbat, trebuie să fim în pol feminin. Majoritatea femeilor astăzi sunt bărbați în rochii și acest lucru se întâmplă pentru că ea, reprezentanta sexului frumos, nu este atentă la interiorul său. Ea nu este în contact cu sinele și cu ceea ce simte cu adevărat, cu dorințele sale. Ea nu este în contact cu esența sa feminină. Bărbatul reprezintă casa, statutul familiei, viața socială, bunurile materiale. Femeia reprezintă relația și ce-i în interiorul casei, atmosfera. Anume din acest motiv se spune că fericirea și nefericirea familiei depinde de Femeie. Dacă ea trăiește în armonie și echilibru, are abilitatea de a armoniza totul în jurul său.

Iubirea. Ce este iubirea într-un cuplu? Cum ar trebui un bărbat sa-și manifeste iubirea? Femeile sunt romantice, iubitoare, blânde. Misiunea femeii pe Pământ este de a dărui dragoste. Ea generează iubire în centrul energetic al inimii (dacă nu are blocată această zonă) și o dăruiește în Univers. Femeia chiar poate armoniza totul în jurul său.

Bărbatul însă are o altă misiune. Dragostea lui se manifestă prin grijă și responsabilitate față de femeie. Bărbatul dacă iubește, oferă statut de soție, casă, își asumă responsabilități pentru familie. Bărbatul nu are centrul activ, inima. Zona lui de putere este plexul solar care este și centrul voinței. Noi cerem de la ei să ne ofere din inimă, să se dizolve în dragostea noastră, ceea ce nu este corect. De fapt cerem de la ei să funcționeze pe pol feminin. Dacă vorbim de comunicarea energetică între bărbat și femeie, femeia dă din inimă având acest centru activ și bărbatul primește, având centrul inimii pasiv. Femeia este cea care produce și are grijă de dragostea în cuplu. În schimb centrul voinței la femeie ar trebui să fie pasiv, pentru a-l lăsa pe bărbat să fie activ și responsabil de familie. Asta înseamnă dragostea unui bărbat. Din păcate, femeia contemporană este de multe ori mai responsabilă decât bărbatul. Se inversează rolurile…  Asta nu înseamnă că ea nu trebuie să facă bani și mulți bani, dar banii feminini sunt din plăcere, satisfacție și creativitate. Varianta ideală este atunci când femeia face bani din “vreau” și nu din “trebuie”.

Draga mea, dacă vrei să înveți să fii feminină, să știi să relaționezi la nivel energetic cu un bărbat, să-ți găsești armonia și echilibrul, să-ți amplifici puterea feminină, să fii femeia la care se îndeplinesc dorințele, să devii femeia resursă pentru partenerul tău, te invit la “Școala de Feminitate Elite Premium” care se ține online. Un program complex si complet de cursuri ce oferă o dezvoltare personală de excepție.

Îți garantez că după această școală vei deveni autoarea propriei vieți!

Pentru că orice lucru se poate învăța, mai puțin feminitatea, pentru că o femeie nu învață tainele ei, ci doar și le aduce aminte și pentru că feedbackul participantelor la cursuri m-a motivat să fac chiar mai mult pentru voi, am dat naștere unui proiect de dezvoltare personală feminină, ce cu siguranță se va bucura de succes și rezultate remarcabile: “Școala de Feminitate Elite Premium!”

Acesta va conține un program de bază pentru fiecare femeie, un program de autocunoaștere, în care vei descoperi feminitatea, puterea feminină, energia feminină, diferența dintre strategia feminină și cea masculină, sau cum să rămânem femei într-o lume a bărbaților.

Acest program are scopul de a conecta femeia la esența sa, la unicitate și la încrederea în sine. Se adresează femeilor care au deschidere către cunoaștere, care vor o viață armonioasă, echilibrată și plină de fericire. Este o Școală cu informații Premium, care se adresează elitei feminine!

La Școala de Feminitate Online îți vor fi predate lecții foarte importante precum:

– Acceptarea de sine
– Dragostea de sine
– Demnitatea personală
– Senzualitatea
– Încrederea
– Relaționarea în cuplu
– Relațiile dintre părinți și copii
– Creșterea energiei vitale
– Creșterea libidoului
– Creșterea poftei de viață.

Este dovedit faptul că o femeie care emană feminitate, o femeie veselă, mulțumită cu viața ei, împlinită din toate punctele de vedere, va încetini procesul natural de îmbătrânire.

LECȚII:

1. Feminitatea într-o lume modernă sau de ce este nevoie de feminitate în zilele noastre? Unde a dispărut feminitatea?
2. Interacțiunea energetică dintre bărbat și femeie sau relaționarea dintre femeie și bărbat la nivel de centre energetice. Echilibrul perfect între parteneri.
3. Femeia – cine este ea de fapt Partea 1
4. Femeia – cine este ea de fapt Partea 2
5. Femeia – Forță a naturii. Ce legătură au elementele naturii cu energia feminină? Care este misterul puterii feminine?
6. Senzualitatea femeii
7. Practicile energetice feminine – marele mister al femeilor puterii. Tehnicile ținute mii de ani în secret pe la casele marilor Împărați.
8. Bărbatul – cine este el de fapt? Psihologia bărbaților sau ce-și doresc bărbații.
9. Femeia te ridică, femeia te coboară sau ce poate realiza bărbatul prin energia femeii.
10. Relaționarea cu bărbații sau cum să fii fericită cu el.
11 – 15. Curs avansat despre relaționarea cu bărbații. Schimbările necesare în formula ta personală a fericirii cu un bărbat. Tipurile de relații dependente și care ar fi soluția? Relațiile armonioase – mit sau realitate? Există oare partenerii ideali?
16. Cele mai eficiente tehnici de amplificare a puterii feminine.
17. Evaluare finală.

TESTIMONIALE:

“Mă gândesc la mine ca femeie. Nu de multe ori am celebrat faptul că în această viață m-am născut femeie. Nu de multe ori am gândit că a fi femeie trebuie celebrat.🌙
Astăzi, mai mult decât oricând, sunt conștientă de feminitatea mea. De puterea care stă în mine și cât de tandru se manifestă atunci când îi dau voie. De delicatețea exprimată cu tact. De grandoarea cu care natural îmi transmit gesturile, senzațiile și emoțiile într-un limbaj corporal ce reușește sa stârnească reacții. De abilitatea de a înlocui cuvintele cu o privire. De atingerea firavă care poate mișca un suflet înghețat. De sensibilitatea din glas care mângâie minți neîncrezătoare. De îmbrățișările deschise și calde care transmit universuri de sentimente ce fac cât o mie de cuvinte. De senzualitatea care poate mișca energii blocate, poate unifica, transforma și reînvia inima unui bărbat.
A-ți descoperi feminitatea, îți aduce un nou sens de a-ți trăi povestea. Știi atunci că misiunea ta nu e doar aceea de a obține valori în viață, ci de a învăța și împărtăși lecția iertării și a iubirii. Nu e despre a-ți arăta puterea în relații, despre a te așeza pe o închipuită poziție de onoare sau despre a demonstra pentru că cei care te „văd ” nu au nevoie de nicio dovadă. 🌙
O femeie trezită îi lasă pe toți ceilalți să fie ei înșiși, le respectă deciziile, acțiunile și reacțiile fără a crede că acestea au de-a face cu ea. Alege să rămână curată și primește cu blândețe oamenii în viața ei protejându-i de experiențele nefericite din trecut, de etichete sau rețineri. Ea are inima deschisă chiar și când suferă; își acceptă suferințele pe care le poartă cu eleganță în spatele zâmbetul frumos. Nu-și uită valoarea, frumusețea, ci le recreează încontinuu și le dăruiește ca parte din misiunea ei pe pământ.
A fi femeie este un dar divin!
Ferice de cele care își cunosc feminitatea și o manifestă conștient în această călătorie magnifică!
A fi iubită, mamă, soră, aceste roluri menite să purifice, să transmită în lume definiții ale iubirii, poartă apetitul celui mai frumos mod de manifestare pe pământ.
Sunt recunoscătoare că m-am născut femeie și o să celebrez asta tot restul vieții mele, în toate formele frumosului, până la nivel de artă!”. Mihaela Vlad

***

“Ma numesc Simona si din aceasta luna sunt mandra sa ma intitulez si “Absolventa a Scolii de feminitate” by Elena Cucicovschi, cadoul meu pentru ziua mea din acest an, cand am implinit 32 de ani.Am inceput minunata calatorie in lumea feminitatii, anul trecut in ianuarie si efectele au fost immediate: m-am simtit mai usoara, simteam ca plutesc prin viata, mi-am schimbat jobul, masina, apartamentul, am calatorit foarte mult, m-am eliberat de multe programe distructive in relatia cu barbatii. Ce nu am reusit totusi sa rezolv a fost problema «initiativei» in relationarea cu barbatii, eram undeva 70-80% in masculin.Pe 29 ianuarie 2019 mi-am luat angajamentul ca in acest an sa gasesc o solutie si la aceasta “problema”, simteam ca nu mai vreau sa continui asa, ma durea prea tare. Si in luna martie Universul mi-a trimis si raspunsul: Elena Cucicovschi. Am inceput cu Pandora, pe 18 martie si imediat am simtit ca imi doresc sa aflu mai multe, asa m-am decis sa fac scoala.Wow, ce calatorie minunata din luna martie si pana acum, inca nu-mi vine sa cred cate s-au schimbat, ma simt ca Praslea cel Voinic, care crestea intr-un an cat altii in 10, asa si eu. SUNT ATAT DE MANDRA DE FEMEIA CARE AM DEVENIT.Niciodata nu am fost atat de dedicata unei dorinte/ unui proiect cum am fost de aceasta data. Mi-am propus 1 ora pe zi. Cam 80% din zile am facut mai mult de 1 ora, iar in zilele in care nu am reusit sa-mi ating obiectivul am facut in ziua urmatoare mai mult. Am scris 3 agende (1 mai goasa, 2 mai subtiri) de observatii si constientizari. Au fost zile cand in afara faptului ca am fost la serviciu nu am facut altceva decat sa ma amplific energetic: in natura, prin dans, meditatii, conectandu-ma cu corpul meu si incercand sa inteleg ce-mi transmite, gradinarit, pana si facutul de mancare, spalat si curat era un ritual de curatare energetica, ma bucuram si ma incantau toate «nimicurile». De multe ori imi venea sa cant si sa dansez pe strada, oamenii imi zambeau fara motiv.

Dupa ce am terminat scoala, am revazut webminariile, am recitit agendele si am facut evaluarea finala am constientizat urmatoarele schimbari, imbunatatiri:

VIATA in general:

 • Totul se intampla foarte usor, simt ca plutesc, am o incredere oarba in destinul meu, in viata, in tot ce vine catre mine
 • Ma trezesc si ma simt fericita, bucuroasa, in pace cu mine
 • Mi s-au largit orizonturile, inainte nici nu as fi indraznit sa vizez la ce imi doresc acum, ceva de genul cum zice Elena cu “colierul de 1 milion de dolari»
 • Nu doar ca imi doresc, am consientizat ca MERIT tot ce imi doresc
 • Am foarte multa energie, nu obosesc, dorm mai putin
 • Pot sa vad binele in orice situatie
 • Cand simt neliniste sau sunt agitata, tot timpul Universul imi trimite pe cineva sau ceva care ma incarca energetic doar prin simpla prezenta, sau o idee, o imagine
 • Am invatat sa primesc cu bucurie si recunostinta, fara sa ma mai simt vinovata (fffff important pentru mine, am lucrat mult la asta)
 • Mi-am vindecat fetita interioara, iar Universul m-a premiat cu implinirea celei mai mari dorinte din copilaria mea: un bilet VIP la concertul trupei mele favorite, Backstreet Boys
 • Gasesc mereu locuri de parcare, reduceri mari, oferte, preturi speciale
 • Primesc bacsis, cadouri, excursii
 • Ma simt rasfatata si iubita de Univers
 • Am foarte multa incredere in energia mea feminine, in unicitatea mea

SERVICIU (lucrez ca receptionista intr-un hotel unde am contact cu oameni din toata lumea):

 • Ma inteleg de la bine catre foarte bine cu toti colegii
 • Cand impart responsabilitatile, controlez, fac ce nu au facut ceilalti sau au gresit, fac din iubire, intelegere si recunostinta, nu mai judec, nu mai critic (cu cateva exceptii)
 • Am colege care imi spun ca atunci cand sunt eu la lucru e totul mult mai linistit, nu se intampla atatea situatii neprevazute, totul e clar si simplu (de cele mai multe ori armonizez totul in jurul meu si reusesc sa le transmit din linistea si usurinta mea si celorlalti. De anul trecut de cand lucrez acolo s-au schimbat multe, e mult mai multa liniste si armonie, personanul s-a schimbat, au venit fete noi care sunt si ele linistite si prietenoase)
 • Sefii mei sunt foarte multumiti de mine, cand gresesc nu ma cearta nimeni, imi explica frumos ce am gresit, cand am mult de lucru si e greu toata lumea vrea sa ma ajute, mai ales seful meu, care de multe ori ma trimite mai devreme acasa sau imi da 1-2 zile in plus de liber pe luna
 • Sefii mei sunt recunoscatori si ma lauda si imi spun ca isi doresc sa lucrez pt ei cat mai multi ani
 • Clientii sunt foarte amabili, intelegatori, unii chiar evoluati spiritual, oameni de afaceri, artisti, oameni politici, am primit multe complimente, aprecieri, invitatii in oras, unii dintre ei m-au cautat pe facebook, recenzii bune pe booking si trip advisor (cu cateva exceptii pe care le-am luat ca atare si nu m-au afectat, pentru ca veneau de la oameni care erau in primul rand nemultumiti de ei insisi)

FAMILIE, PRIETENI:

 • Ma simt mai impamantita, relatia cu «pamantul» aproape ca lipsea din campul meu energetic, pana si relatiile cele mai dificile le aveam cu zodiile de pamant, mai ales cu barbatii zodii de pamant (in special tata si fratele meu)
 • Am facut pace cu stramosii, pe care pana acum nu i-am apreciat, respectat si cinstit cum ar fi meritat, am simtit atata sustinere si sprijin din partea lor in timpul practicilor
 • M-am apropiat foarte mult de fratele meu, cu care am avut mereu o relatie fluctuanta inca din copilarie. Am reusit sa vad cat de multe calitati are, sa ii apreciez masculinitatea, i-am si spus si scris asta pe o felicitare de ziua lui. I-am gatit mancarea preferata, am pus atata iubire si admiratie pentru el in tot ce am facut. Am plans amandoi de emotie si bucurie cand a citit ce i-am scris. Am simtit o schimbare majora in relatia cu el, suntem mai afectuosi unul cu celalalt, mi-a si spus ca ma iubeste de cateva ori
 • Mi-am iertat parintii, am facut pace cu tata, in sfarsit am reusit sa-mi vad tatal ca pe eroul meu, le sunt atat de recunoscatoare pentru tot ce au facut pentru mine
 • Sunt mult mai deschisa fata de oameni, am mai multa empatie, intelegere, nu mai judec ca inainte, incerc sa ma pun in locul oamenilor cu care discut, le transmit compasiune, iubire, admiratie
 • Oamenii vor sa petreaca timp cu mine, sunt invitata tot timpul in oras, la masa, la plimbari, sau cand e o discutie interesanta si oamenii vor sa stie neaparat ce cred eu, care e parerea mea
 • Prietenele mele au inceput sa-mi ceara sfaturi, tin la parerea mea, unele dintre ele au inceput sa se imbrace in rochii si fuste cand se intalnesc cu mine, “ca eu tot timpul sunt in rochii si fuste si imbracata frumos” 😊. Unele dintre ele mi-au spus ca prin exemplul meu sau anumite postari am trezit si in ele dorinta catre autocunaostere
 • Simt atat de multa bucurie cand pot sa ajut alti oameni, sa ii inspir, sa ofer din binele si surplusul meu

CORPUL MEU:

 • Mi s-au rotunjit formele, mai ales soldurile, imi place foarte mult cum arat, ca uneori ma pup singura, ma simt foarte atragatoare si senzuala
 • Pielea este mai curata, mai ales fata, nu mai am puncte negre si albe aproape deloc
 • Mananc mai putin ca inainte si aproape ca nu mai mananc deloc carne, corpul meu nu mai simte nevoia de carne, acum mananc mai mult peste si legume
 • Merg mai incet ca inainte, cand eram mereu pe fuga, si culmea, ajung mai repede la destinatie, ma misc mai lin, nu mi se mai aud pasii, sunt mai feminina in tot ce fac cu corpul, mainile, etc.
 • Imi simt corpul cand ceva nu e in regula sau cand imi trimite semnale ca ceva e ok pentru mine
 • Dupa ce am recitit agenda, am observant ca, de ce imi amplificam energia, de-aia foloseam tot mai mult “simt” in loc de “stiu”
 • Menstruatia tine mai putin, am observat ca sunt mai sensibila ca inainte la menstruatie, dar acum stiu si ce sa fac sa ma incarc cu energie
 • Mainile si talpile sunt calde aproape in permanenta, inainte erau mereu reci
 • Simt caldura in tot corpul, mai ales in zona pantecului
 • Imi iubesc, respect si rasfat corpul

BARBATII:

 • In toti cei 32 de ani de viata barbatii au scos untul din mine, am crescut enorm oglindindu-ma in ei
 • Pentru prima data in viata mea am reusit sa ma uit la barbati cu admiratie, respect, iubire, ii vad ca pe niste eroi
 • Relationarea cu barbatii s-a schimbat mult, am mult mai multa incredere in mine ca inainte, acum vad totul ca pe un joc, inainte luam totul prea in serios, MIROSEAM RAU A STRES.
 • Primesc foarte mult ajutor, sprijin, idei din partea barbatilor, am observant ce bucurosi sunt cand am nevoie de ei, iar eu ador cand barbatii se ofera sa ma ajute
 • Primesc foarte multe complimente sincere din partea barbatilor, gen: mereu ma simt bine in preajma ta, tu tot timpul aduci bucuria, pot sa vorbesc orice cu tine pentru ca tu asculti fara sa judeci, mereu ma simt “fresh” cu tine, ca sunt frumoasa, ca le place parul meu roscat, ca sunt simpla si complexa in acelasi timp, si preferate mele: ca am un fel de magie, ca le-am facut vraji, ca luminez incaperea cu prezenta mea, ca viitorul meu sot ar trebui sa sarute pamantul pe unde calc
 • Primesc foarta multa admiratie, respect, de parca as fi o bijuterie, ceva pretios, nici un barbat nu m-a privit ca pe o usuratica, sa ma jigneasca, etc.
 • De ce eu sunt mai pasiva, de-aia ei sunt mai activi si mai interesati
 • Cand trec pe strada, toti barbatii intorc capul dupa mine, pana si cei care sunt cu spatele si nu ma vad, imi simt energia si se intorc
 • Sunt foarte generosi cu mine, imi platesc consumatia, uneori cumparaturile, ma invita la cina, imi fac cadouri
 • Cat de simpla e relationarea cu barbatii masculini, e totul atat de clar si usor cu ei si eu ma simt atat de incarcata energetic dupa ce am primit atentia si admiratia unui barbat masculin. In preajma barbatilor masculini ma simt femeie cu adevarat si atrag tot mai multi barbati de genul
 • Pana si barbatii care nu sunt atat de masculini in preajma mea se comporta altfel, comparativ cu alte femei
 • In urma practicilor energetice, tot ce am invatat ca si teorie, vine natural in relationarea cu barbatii. Inainte eram in cap, ma gandeam mereu ce sa spun, acum nu fac decat sa curg ca apa prin discutii, priviri, gesture, totul vine natural

Ar mai fi multe de scris, ideea e ca eu sunt alta femeie. Practicile mele favorite au fost cele de impamantire si cu stramosii, cele cu muschii intimi, activarea darurilor, zambetul interior si respiratia abdominala, ador respiratia abdominala. Am mai observant ca intre luna noua (sunt la menstuatie) si luna plina (sunt la ovulatie) imi vin foarte multe idei, dorinte, revelatii, iar pe luna in descrestere se solutioneaza conflicte, neclaritati, situatii.” Simona Alexie

***

“Conceptul “Arta de a fi femeie” ar trebui predat in școala căci este esențial sa îl cunoști, sa îl pricepi, sa îl aplici, este modalitatea de a trai o viața frumoasa, ușoară, in iubire, succes și împlinire.
Suntem responsabile sa trăim in acest concept pentru noi înșine dar și ptr copii noștri.
Tu, cu curaj și feminitatea specifica tie ne-ai amintit și ne-ai dezvăluit aceste legi frumoase și importante.
La început nu rezonam cu tine,nu te ”pricepeam”, acum da!
Îmi este bine😊
Multumesc🌹”. Mihaela

“Bună,Elena!

M- am înscris la Școala de Feminitate pe 4.4.2020.
De atunci practic în fiecare zi Zâmbetul Interior, Respirația Abdominală, Activarea Punctului Magic din Vagin, Activarea Darurilor- asta era practica mea preferată.
Eu am hotărât să fac o lecție pe săptămănă – și azi a venit vremea să fac Meditația de Amplificare a Puterii Feminine – ea este favorita mea acum.
Prima dată când mi – am simțit potențialul nelimitat pe care îl am în pântec, a fost anul trecut, in Thailanda, în urma unui supermasaj- se învârtea totul cu mine,după masaj; și am rămas câteva minute ca să-mi revin – am fost întrebată ce intenție am, înainte de a începe ședința – habar n-aveam că cerusem o activare a pântecului, a energiei din această zonă.
Mi s-a părut prea mult și mi-am setat o a doua intenție – să pot accesa această energie pas cu pas, pentru a mă putea bucura de ea.
Și asta s-a întâmplat pe 4 aprilie …și continuă.
Îți mulțumesc din inimă pentru aceste daruri pe care le tot descopăr,din ce în ce mai conștient!
Îți doresc să ai bucurii și să fii cel puțin la fel de armonioasă pe cât te percep eu din filmulețele postate și din webinarii.
Mă simt binecuvântată și super recunoscătoare pentru magia care se întâmplă în interiorul meu.” Maria

Lalena Store © 2022. All Rights Reserved.

Arta de a fi femeie
Abonare la newsletter.
We respect your privacy.