fbpx

Școala Gheișelor

“Școala Gheișelor” este cel mai de succes proiect din cadrul programului transformațional “Arta de a fi Femeie, by Elena Cucicovschi”.

Participantele vor învăța direct de la Ambasadoarea Feminității în România, toate tehnicile și practicile străvechi și moderne de amplificare a energiei feminine, prin intermediul senzualității, al sexualității și al altor metode specifice fascinantelor gheișe, metode și practice ținute secret, până în prezent.

“Știai ca la o femeie, intensitatea contracțiilor musculaturii intime este egală cu 10 unități, dar la gheișa japoneză este de 180 unități?”

Sexualitatea și energia sexuală nu sunt sexul sau sex-appea-ul, cum ne-am obișnuit să gândim, ci reprezintă energia vieții și pofta de viață. Este acel “vreau” care trăiește și zvâcnește în interiorul tău. Poate a venit timpul să te oprești, să te asculți, să intri în contact cu tine însăți, cu simțurile tale și să faci alegerea care, cu siguranță, îți va schimba viața.

“Scoala Gheișelor“ este un concept unic în România, un program revoluționar, ne ajută să dezlegăm misterul femeii-fatale și să învațăm să dezvoltăm și să controlăm mușchii intimi.

De ce este extrem de important să dezvoltăm “mușchii iubirii”?

Dacă femeia trăiește fără orgasm sau are probleme în viața intimă, ea niciodată nu va putea fi relaxată și fericită, ea mereu se va simți deprimată și vinovată, când este atins acest subiect. În cele din urmă, asta va duce la nemulțumiri față de sine și de partener, va da naștere neîncrederii de sine, apatiei, lipsei de energie și nervozității. Și, de cele mai multe ori, femeile nu înțeleg că toate aceste lucruri se întâmplă din lipsa orgasmului, pentru că ele nu înțeleg importanța acestuia.

Sociologii au demonstrat că femeia care își reprimă sexualitatea, care nu are orgasm, se căsătorește mai greu, divorțează mai des, înșală mai des, are mai multe dificultăți pe plan profesional, personal și pe cel al sănătații. Pentru aceste femei este mult mai complicat să se manifeste în societate.

Toate am privit cel puțin o dată acele femei relaxate, sexuale, creative, delicioase, încrezătoare, iubite și fericite. În ce constă misterul lor? Ce știu aceste femei și ce este inaccesibil pentru celelalte?

La “Școala Gheișelor” învățăm tot ceea ce făceau femeile, pe vremuri. Avem o altă perspectivă a puterii feminine decât femeia comună, trăim un stil de viață aparte, misterios și magic.

Cum îți va schimba viața acest proiect extraordinar?

Cu ajutorul acestei metodologii:

· folosim metoda din antichitate care trata frigiditatea

· tratăm problemele psihologice din cauza cărora femeia nu poate avea orgasm

· deblocăm energia sexuală și scăpăm de blocajele din corp

· producem zilnic cocktailul de hormoni care ne ajută să ne menținem tinere și echilibrate

Ce efecte va avea asupra ta, în mod direct și vizibil?

· Îți amplifici foarte mult energia sexuală, cea care stă la baza succesului, a poftei de viață și a randamentului, în orice-ți propui.

· Înveti să trăiesti viața în energie și strategii feminine

· Capeți libertate interioară și ușurare emoțională

· Începi să te simti puternică, sigură pe tine și să te accepți în totalitate

· Devii dezinhibată în interior și începi să conștientizezi valoarea personală, sexualitatea, frumusețea feminină

· Simți că ai grijă de tine și de sănătatea ta într-un mod special, ceea ce-ți dezvoltă considerabil stima de sine

· Începi să te iubești pentru că te concentrezi asupra centrului tău energetic în fiecare zi, devii mult mai conectată la tine însăți, vrei să fii mereu frumoasă, vrei să ai mai multă grijă de tine, îți crește foarte mult libidoul

· Ești conștientă că, poate, dintr-o mie de femei, tu ești singura care folosește secretele gheișelor. În Orient se spunea că mușchii intimi sunt a doua inimă a femeii. Femeia care simte mai mult decât vorbește, femeia care știe să se exprime fără cuvinte, femeia care păstrează cu discreție și înțelepciune tăcerea până când ceea ce cunoaște este de ajutor pentru cineva, necăutând să pară cu orice preț cunoscătoare și inteligentă, femeia care știe în primul rând să asculte și o face ascultând cu inima, femeia care exprimă glasul iubirii de oameni și vocea chemătoare a frumuseții…

· Înveti, încă din primele ore ale dimineții, să treci în energie feminină si să amplifici magnetismul feminin pe parcursul zilei

· Simți ce este feminitatea și te poti bucura cu adevărat de ea și de puterea pe care o generează

· Afli cele mai eficiente trucuri ale seducției și satisfacerii partenerului

· Înveti să aplici practicile de frumusețe și tinerete în ritualul tău zilnic

· Vei afla despre floarea energetică a femeii

· Vei avea acces la cele mai puternice tehnici transformaționale.

Muschii intimi dezvoltați îți cresc considerabil senzualitatea, sexualitatea și ajută la întinerirea organismului. Muschii intimi bine lucrati oferă femeii sănătate și încredere în sine, frumusețe și tinerețe, elimină 10-15 ani din vârsta biologică, îi permit să se simtă unică și irezistibilă. Cunoscând și practicând tehnici și gimnastică pentru muschii intimi, vei produce hormoni și feromoni, vei transmite o energie sexuală foarte puternică, care atrage și care îți permite să fii cea mai dorită si seducatoare femeie din lume pentru alesul inimii tale. Arta mușchilor intimi este cunoscută în orient încă din antichitate și o dețineau soțiile împaraților, hetairele, gheișele, concubinele sultanului.

Sănătate:

Este foarte important și faptul că exercițiile pentru muschii intimi împiedică formarea eroziunilor pe colul uterin, aderente și multe alte boli ginecologice, elimină senzația de disconfort înainte de menstruație și la menopauză, ne ajută să scăpăm de celulită, tonifiază coapsele, abdomenul și fesierii.

Care sunt avantajele cursului “Școala Gheișelor”?

· ridici elasticitatea și flexibilitatea mușchilor intimi

· întărești organele pelviene

· amplifici sensibilitatea

· înveți arta orgasmului

· îmbunătătești relația intimă și oferi partenerului senzații pe care, cu siguranță, nu le-a mai trăit cu nimeni altcineva

· vei vedea efecte de întinerire fizică și psihică, garantat

· vei simți creșterea remarcabilă a libidoului

· vei avea parte de creștere financiară, chiar dacă nu-ți vine să crezi acum că cele două aspect sunt puternic intercorelate

· afli cum te pregătești pentru naștere și cum te restabilești după naștere.

· ai acces la niște tehnici și practici ținute secret mii de ani, ceea ce îți va conferi un avantaj extraordinar în raport cu toate celelalte persoane din viața ta.

 

Preț: 3000 lei

Acces: 6 luni

Detalii și înscrieri la office@artadeafifemeie.ro

*** La evenimentele care fac parte din programul “Arta de a fi Femeie, by Elena Cucicovschi”, ne rezervăm dreptul de a ne selecta participantele, dacă vom considera că motivele participarii sunt altele decât cele pentru care a fost organizat evenimentul.

Lalena Store © 2022. All Rights Reserved.

Arta de a fi femeie
Abonare la newsletter.
We respect your privacy.