fbpx

Tabăra de feminitate, Cipru – Tainele Afroditei

Trăim într-o lume în care femeile uită să se conecteze la originea lor feminină, în care aprecieri precum «ce descurcăreața e!», «e o luptatoare!», «e puternică!» au devenit un compliment, unde femeia este educată și se dezvoltă în strategii masculine, unde calitățile feminine nu mai sunt o valoare.

Nu e de mirare că noi toate tindem să fim puternice, femei de succes, autoritare, perseverente, să avem mereu dreptate, să fim capul familiei și uităm ce este fericirea feminină.

În această goană după idealurile masculine noi am pierdut ceea ce este cel mai important – contactul cu sine, cu ceea ce simțim și ce ne dorim cu adevărat. De ce?

… pentru că nu mai simțim iubirea de sine

… pentru că nu putem avea încredere în bărbați

… pentru că ne asumăm din ce în ce mai multe responsabilități

… pentru că avem alte valori

… pentru că ne-am obișnuit să ne bazăm doar pe noi înșine

Oprește-te! E timpul să-ți reamintești că ești femeie, și obiectivul vieții tale este să fii fericită! Hai cu noi în Cipru unde vom afla totul despre fericire și succes la feminin!

…În urmă cu câțiva ani am auzit de la un profesor de-al meu: «Elena, tu poți alege să fii acea femeie deosebită, acea femeie aleasă, să-ți creezi viața ta de femeie fericită, să dezlegi acel mister care trăiește în tine – feminitatea, să-ți cunoști puterea și să trăiești în magie. Esti pregătită?» Eu am răspuns: «Da»!

Tu ce răspunzi?

Dacă răspunsul tău este «Da», atunci a venit timpul să-ți faci în dar, ție și doar ție, 10 zile de neuitat în Cipru, la Paphos – cel mai puternic loc cu energie feminină de pe tot globul!

De ce insula Cipru?

Aici este locul în care s-a născut Afrodita – Zeița Iubirii, a Frumuseții și a Feminității. Pe insulă sunt situate multe locuri de putere feminină, care ne vor ajuta să descoperim și să trezim Feminitatea Sacră.

Zeița Afrodita ne ajută să găsim dragostea adevărată, și trezește în femei senzualitatea și sexualitatea. Ea unește sufeletele-pereche și contribuie la abilitatea de a menține echilibrul între energia feminină și cea masculină.

Zeița AFRODITA

Potrivit legendei, Afrodita, Zeita Iubirii, a Frumuseții și a Feminității s-a născut în insula Cipru, din valurile mării învolburate, în locul care astăzi îi poartă numele – „Stâncile Afroditei” – și care, datorită vibrațiilor energetice deosebit de înalte, atrage anual, zeci de mii de turiști. Afrodita, nu a avut copilărie, ca alți zei, ci s-a născut direct adult: o fecioară superbă ce nu putea trece neobservată, frumusețea ei fiind de neimaginat.

Afrodita avea sanctuare celebre la Paphos, Cnidus, Delos, Sicyon etc. Cultul ei era celebrat în intreaga lume helenică, cu precădere în insulele Cipru și Cythera. Simbolurile principale sub care zeița Afrodita apare sunt: delfin, lebădă, vrabie, mirt, trandafir sau oglindă, însă cel mai adesea este folosit ca reprezentare a sa porumbelul alb.

Din antichitate și până în zilele noastre, Zeița Afrodita a rămas esența iubirii pasionale, a voluptății, a fertilității, a plăcerilor trupești neîngrădite, a senzualității și a feminității absolute.

În urma participării la TAINELE AFRODITEI, tu:

vei simți ce înseamnă să fii o femeie adevarată;

vei învăța să trăiești din inspirație și nu din putere de voință;

te vei umple de energie feminină;

vei deveni mult mai încrezătoare;

vei deveni un magnet pentru noi oportunități în viața ta;

vei căpăta echilibru;

vei învăța să obții tot ce-ți dorești în strategii feminine;

vei începe să te iubești cu adevărat și vei pluti prin viață în stare de Regină;

vei avea o relație armonioasă cu tine însăți și cu cei din jur;

mereu și în orice situație vei putea să te simți feminină, minunată și iubită!

Dacă îți dorești…

o vacanță de neuitat și, în același timp, să faci o scoală premium pentru femei

să-ți dezvolți puterea feminină pe crucea elementelor în sânul naturii, devenind femeia celor patru elemente (Apa – puterea emotională – trecut, Aer – puterea mentală-viitorul, Foc – puterea sexuală- energia vieții, Pământ – puterea materializării – structura vieții).

să descoperi misterul și practicile celor 4 Zeițe (Afrodita, Artemida, Hera, Persefona) și 9 muze a Greciei Antice

să atingi misterele feminității în locurile de putere feminină (locul unde s-a născut Afrodita, templul Afroditei, băile Afroditei)

10 zile de program intensiv;

33 de ore transformaționale care îți vor schimba definitiv viața

comunicare într-un cerc de femei alese

program intensiv de întinerire și cele mai eficiente rețete ale tinereții și frumuseții,

…atunci programul de 10 zile în Cipru «Tainele Afroditei» este creat special pentru tine.

Se știe că, prin anumite practici energetice, Zeițele din Antichitate își mențineau tinerețea, își stăpâneau emoțiile distructive, amplificau energia și sexualitatea, creându-și realitatea așa cum și-o doreau.

Noi, timp de zece zile, vom face același lucru – vom învăța tainele Zeițelor din Grecia Antică, într-unul din locurile cu cea mai intensă putere feminină, chiar pe pământurile sacre în care Afrodita a ales să se nască.

*** La evenimentele care fac parte din programul “Arta de a fi Femeie, by Elena Cucicovschi”, ne rezervăm dreptul de a ne selecta participantele, dacă vom considera că motivele participării sunt altele decât cele pentru care a fost organizat evenimentul.

Lalena Store © 2021. All Rights Reserved.

Arta de a fi femeie
Abonare la newsletter.
We respect your privacy.