fbpx

Workshop – Arta Flirtului. Magia Seducției

Jocul seducției este o Artă. Schimbul de priviri cu subînțeles, atingerile timide și aparent neintenționate, șoaptele rostite cu senzualitate, umărul dezgolit din greșeală, buzele mușcate ușor, complimentele atent alese sau mișcările lascive ale șoldurilor au schimbat, de-a lungul istoriei, nu doar destine personale, ci și soarta atâtor civilizații. Prin flirt și emoție, prin trezirea interesului și stârnirea poftei, s-au întemeiat familii și caste regale, s-au negociat teritorii, au izbucnit războaie și s-au schimbat alianțe.

Flirtul este cea mai puternică armă a femeii. Când o femeie știe să flirteze, ea își așterne lumea la picioare. Ea începe să dețină controlul, să aleagă, în loc să fie aleasă, să își îndeplinească dorințele, să învețe să se pună în valoare, să ofere și să primească plăcere, să facă schimb de energie și emoții, și să se încarce din aceasta descătușare de vibrații energetice. Flirtul, deși este privit adesea ca un subiect tabu, nu trebuie confundat cu disponibilitatea, cu vulnerabilitatea sau accesibilitatea gratuită.

Flirtul este cel mai frumos și feminin mod de a iniția o posibilă relație. O femeie abilă, care stăpânește arta seducției, va atrage atenția bărbatului pe care îl dorește în cel mai delicat, rafinat și elegant mod cu putință, și va ghida formarea unei posibile relații după propriile reguli, lăsându-i acestuia, în permanență, impresia că el deține controlul și inițiativa.

Ca orice Artă, și Arta Flirtului se învață. Deși cele mai multe dintre femei știu să recepționeze, instinctiv, semnalele emise de către bărbați, prea puține stiu să declanseze aceste semnale, să le atragă, să le savureze, să le transforme în clipe de neuitat, să ajute partenerul să le simtă, să le înțeleagă, să le intuiască, astfel încât acest joc amețitor de emoții și senzații să ducă, în cele din urmă, către idile, relații și casnicii fericite.

Mai mult decât atât, flirtul crește carisma, încrederea în sine, abilitățile de relaționare, inițiativa, spontaneitatea și creativitatea, așa că să nu vă surprindă dacă exercitiul flirtului vă va aduce rezultate în carieră, în viața socială și oportunități pentru viitor.

O femeie care știe să se joace cu armele seducției, care stăpânește ca o adevărată artistă secretele senzualității, ale eleganței, ale subtilității, va fi mereu o femeie fericită.

Ea a scăpat de blocaje energetice și psihologice, ea își poate juca rolurile cu naturalețe pentru că este autentică în oricare dintre avatarurile sale, ea își permite să se exteriorizeze liber, neîngrădit, să fie jucaușă, creativă, dulce, seducatoare, pasională, să fie așa cum își dorește, pentru că în tot acest timp, ea deține controlul asupra emoțiilor sale și ale bărbatului pe care îl seduce.

Arta Flirtului înseamnă arta de a te pune în valoare, de a atrage atenția bărbatului dorit într-un mod subtil și nedeclarat, de a-și păstra misterul, de a te juca senzual cu trupul, cu mintea și cu emoțiile, de a conduce pașii idilei în direcția dorită, de a savura fiecare clipă petrecută împreună și de a da șansa unei posibile relații să se nască.

Vom descoperi tehnici și practici de a ne pune în valoare, de a ne crește aura energetică, de a permite fluxului de energie să circule prin noi și să ne inunde cu feminitate, cu grație, cu magnetism, cu dorință sexuală, cu feromoni, cu inspirație și încredere.

O femeie încrezatoare în sine, jucausă, stăpână pe emoțiile sale, care știe să jongleze cu atuu-urile sale și să stimuleze imaginația unui bărbat prin cuvinte, gesturi, atingeri diafane, subtile…acea femeie va avea tot ce își dorește.

Cui se adresează workshop-ul “Arta Flirtului. Tainele Seducției”?

· Femeilor care își doresc să își găsească un partener pe gustul lor.

· Femeilor care au deja un partener și doresc să retrezească interesul soțului sau al iubitului, și să reaprindă flacăra pasiunii.

· Femeilor care au trecut prin decepții și despărțiri, și care și-au pierdut încrederea în sine și speranța de a mai găsi un partener potrivit.

· Femeilor care nu au știut niciodată să seducă un bărbat, care s-au lăsat mereu seduse sau, pur și simplu, au jucat după regulile bărbaților.

· Femeilor tinere, care sunt curtate frecvent și cad, adesea, pradă bărbaților nu întotdeauna bine intenționați.

· Femeilor trecute de prima tinerețe, care se tem să mai intre într-o relație, fie de teama a ceea ce vor crede cei din jur, fie de teama că nu vor mai ști cum să se poarte la o întalnire.

· Femeilor care trăiesc în energie masculină zi de zi, femei de afaceri, cu responsabilități și autoritate, care s-au masculinizat și în plan personal, motiv pentru care întâmpină dificultăți în relațiile cu partenerii de viață sau alți bărbați.

Prețul acestui workshop este de 110 euro + TVA

Inscrieri la office@artadeafifemeie.ro

*** La evenimentele care fac parte din programul “Arta de a fi Femeie, by Elena Cucicovschi”, ne rezervăm dreptul de a ne selecta participantele, dacă vom considera că motivele participării sunt altele decât cele pentru care a fost organizat evenimentul.

Lalena Store © 2021. All Rights Reserved.

Arta de a fi femeie
Abonare la newsletter.
We respect your privacy.