fbpx

Curs online – Dragostea de sine

Noi, atât de des facem declarații de dragoste celor din jur: copiilor, soțului, prietenilor, rudelor … dar cât de des ne facem declarații de dragoste nouă însene ?

Doar știm prea bine că cei din jur ne tratează așa cum ne tratăm noi, la rândul nostru.

Atenție, doamnelor! Bărbatul din viața unei femei pare să o iubească pe aceasta exact așa cum se iubește ea, pe ea înseși. El oglindește dragostea ei de sine.

Așadar, dacă vrem să atragem dragostea, respectul și aprecierea celor din jurul nostru, fie că ne sunt parteneri de viață sau prieteni de zi cu zi, trebuie mai întăi de toate să învațăm sa ne iubim, respectăm și apreciem noi singure, pentru a fi mereu strălucitoare și senzuale.

Este timpul, dragile mele, să:

– învățăm să ne iubim, să ne respectăm și să ne apreciem la adevărata noastră valoare

– îndentificăm punctele noastre forte, ceea ce ne face unice, speciale și indispensabile în viețile celor din jur

– ne eliberăm de teama de a fi imperfecte

– învațăm, în șfârșit, să ne acceptăm așa cum suntem, iar cei din jur ne vor adora

– în fiecare zi, să ne umplem cu dragoste de sine și să înțelegem de ce este important acest lucru pentru fericirea ăi succesul nostru

– facem diferența între dragoste de sine și egoism

– aflăm secretele femeilor încrezatoare, care au schimbat lumea și au schimbat destine

– îmbunătățim relația cu partenerul, făcându-l pe acesta să descopere diamantul proaspăt șlefuit, ascuns în fiecare dintre noi

– ne simțim unicitatea, forța seducției, șarmul și feminitatea.

A te iubi pe sine înseamnă a-i iubi si pe cei din jurul tău, a emana bucurie, a atrage lucruri benefice în viața ta, a avea resurse nebănuite de energie creatoare ăi a transforma fiecare zi într-o cascada de plăcere și răsfăț.

Te invit la cursul “Dragostea de Sine, by Elena Cucicovschi” pentru a scoate la lumină toată splendoarea care se ascunde în tine, și pentru a te învăța cum să o folosești pentru a cuceri lumea, la propriu și la figurat!

Prețul acestui curs este de 100 EURO.

 

Lalena Store © 2021. All Rights Reserved.

Arta de a fi femeie
Abonare la newsletter.
We respect your privacy.