fbpx

Workshop – Resetarea

A fi Femeie, nu este ușor. Așa suntem învățate să credem, și cu greu putem lua în serios varianta că viața unei femei obișnuite poate fi și ușoară, frumoasă, lipsită de multe dintre grijile și greutățile inutile cu care ne luptăm, zi de zi.

Suntem învățate să ne acceptăm soarta, să ne chinuim cu problemele, să ignorăm piedicile repetate care ne apar în drumul vieții, să nu dăm atenție trecutului și să ne descurcăm cu puțina energie care ne mai rămâne, după ce ne luptăm cu toate acestea.

Din fericire, viața unei femei adevărate poate fi ușoară sau, cel puțin, ușurată de multe dintre influențele negative care o țin pe loc, care au împotmolit-o și o seacă de energie și poftă de viață.

Tocmai de aceea, a fi Femeie este o Artă. Pentru că numai o Femeie adevărată și înțeleaptă va înțelege cât de important este să te folosești de resursele naturii, să înveți să anulezi energiile negative și să le transformi în energii pozitive, astfel încât nimic să nu te poată împiedica din a-ți atinge potențialul și, cel mai important, din a-ți îndeplini dorințele și a-ți îndeplini menirea și soarta.

De mii de ani, femeile alese, care au avut acces la practici și ritualuri energetice ținute secret, s-au folosit de energia Focului și a Lunii pentru a se proteja de blesteme, invidii, deochi, atacuri energetice, farmece, blocaje și legături emoționale și sexuale, care le împiedicau să aibă relații sănătoase, familii armonioase și energie pentru tot ceea ce aveau de făcut, zi de zi.

Astăzi, aceste ritualuri de eliberare, purificare și protecție sunt nelipsite din rutina Caselor Regale, a vedetelor și a marilor personalități publice, care astfel se asigură că nimic nu le poate sta în calea fericirii și a îndeplinirii misiunii pe care o au, pe acest pământ.

Înainte de orice ritual de amplificare și atragere a energiilor pozitive, a dragostei, a abundenței, a fericirii ș.a.m.d. este obligatoriu ca femeia să se curețe de energii negative și dependențe emoționale și trupești, să se elibereze din nodurile energetice care o țin pe loc, să își purifice karma și să facă, astfel, loc tuturor lucrurilor bune care vor apărea în viața sa.

CUM SE POT IDENTIFICA BLOCAJELE ENERGETICE?

Când o femeie se întâlnește cu un bărbat, între cei doi are loc un schimb energetic pe chakre, fie că sunt sau nu conștienți de acest lucru.

Când între cei doi au loc relații intime, chiar și pentru o singură dată, bărbatul lasă amprenta sa energetică în aura femeii, pentru cel puțin șapte ani. Fiecare partener din viața unei femei își imprimă codul său energetic peste cel al femeii, legând-o pe aceasta de el. Astfel, cu cât o femeie a avut mai mulți parteneri, cu atât aura sa energetică este mai sufocată de reziduurile foștilor săi iubiți, iar ea rămâne într-o formă de dependență sexuală și emoțională pe care, de cele mai multe ori, nici măcar nu o conștientizează.

După fiecare despărțire, aceste femei se simt epuizate, intră din nou în relații similare, care se sfârșesc la fel, și totul pare ca un scenariu care se repetă tragic, ca un ecou din trecut de care nu pot scăpa, oricâți parteneri ar schimba.

Prin aceste cordoane energetice cu foștii parteneri, energia femeilor se scurge mereu înapoi în trecut, astfel că ea, în relația prezentă, este mereu ancorată în trecut, lipsită de energie, de entuziasm, de poftă de viață, retrăiește constant dramele trecutului și nu se poate concentra pe viitor. Această femeie nu poate construi o relație sănătoasă, pentru că este mereu blocată și simte că nu poate înainta, nu poate schimba, nu poate crește.

Femeile sunt cele care alimentează energetic bărbatul prin relații intime și orgasm, așa că o femeie a cărei energie se scurge mereu în trecut, care nu are vlagă, care nu are consistență emoțională și poftă de viață, nu va putea “hrăni” bărbatul de lângă ea, motiv pentru care, cel mai adesea, el își va căuta energie și din alte surse.

Femeile care au blocaje energetice se simt obosite, lipsite de entuziasm, ghinioniste, par că retrăiesc aceleași povești cu final nefericit, nu își pot construi familii sau nu le pot ține sub control, simt că nu înaintează în carieră, că proiectele lor nu au succes în ciuda eforturilor depuse, că nimic nu merge cum ar trebui, că totul este greoi și încet, ș.a.m.d.

Blocajele energetice vin, adesea, și pe ramura strămoșilor, blestemele neamurilor căzând peste șapte generații viitoare. O femeie înțeleaptă trebuie să știe să anuleze aceste programe energetice negative care o pot împiedica să își îndeplinească dorințele.

CUI SE ADRESEAZĂ WORKSHOP-ul RESETAREA:

· Femeilor de orice vârstă și statut social, care înțeleg că ignorarea energiilor negative nu înseamnă imunitate împotriva lor, ba, dimpotrivă, lipsa măsurilor de protecție înseamnă vulnerabilitate și eșec.

· Femeilor care nu își pot întemeia relații sănătoase, nu pot scăpa de traumele trecutului, nu își pot găsi liniștea și împăcarea, indiferent de parteneri sau condițiile de trai.

· Femeilor care atrag invidia celor din jur datorită frumuseții, a succesului, a bunăstării lor, care știu că sunt vorbite de rău, hulite, care se deoache des, care au stări de neliniște inexplicabile, coșmaruri, atacuri de panică etc.

· Femeilor care se simt urmărite de ghinion, de insucces, de neșansă, cărora nimic nu le iese cum își doresc, cărora nu li se îndeplinesc dorințele, care se simt că înoată împotriva curentului și nimic nu dă rezultate.

· Femeilor care simt că au fost atacate energetic și că au găuri în corpul lor eteric, prin care li se scurge energia.

· Femeilor care au avut legături emoționale și sexuale cu diverși parteneri, și care acum întâmpină greutăți în a-și întemeia o familie sau a menține o relație sănătoasă.

· Femeilor care sunt permanent lipsite de energie, de poftă de viață, de dorință sexuală, de puterea de a crea, de bucuria de a trăi, și care nu își pot explica lipsa de vitalitate și entuziasm.

Prețul acestui workshop este de 109 EURO.

*** La evenimentele care fac parte din programul “Arta de a fi Femeie, by Elena Cucicovschi”, ne rezervăm dreptul de a ne selecta participantele, dacă vom considera că motivele participării sunt altele decât cele pentru care a fost organizat evenimentul.

Lalena Store © 2021. All Rights Reserved.

Arta de a fi femeie
Abonare la newsletter.
We respect your privacy.