fbpx
September 19, 2020, Saturday

Despre Elena Cucicovschi

Despre Elena Cucicovschi

Ambasadoarea Succesului Feminin în Romania și Autoarea programului transformațional

“Arta de a fi Femeie, by Elena Cucicovschi”

Elena Cucicovschi este, înainte de toate, o Mamă împlinită și o Soție iubită. Este frumoasă, senzuală, emană fortă spirituală, energie lascivă și un magnetism irezistibil. Este o femeie de succes, al cărei discurs hipnotizant este savurat deopotrivă de cei care o întâlnesc în persoană, cât și de cei care o urmăresc în mediul virtual.

Este, așadar, ceea ce am putea numi, pe bună dreptate, o Femeie Fericită.

Psiholog, Business-Lady de succes, Trainer în Feminitate și Instructor Certificat în practici feminine de amplificare a senzualității, Elena poate fi considerată, în adevăratul sens al cuvântului, cel mai complex și specializat consilier pe teme de feminitate din România. Acesta este motivul pentru care Elena este cel mai scump trainer din tara noastră, pe acest domeniu.

Studentă a Institutului de Psihologie din Estonia, absolventă a Școlii de Feminitate de la Moscova, a Academiei de Online Training de la Moscova și a altor cursuri de practici feminine în Rusia, Crimea, Marea Britanie și Franța, Elena Cucicovschi și-a asumat rolul de Ambasadoare a Succesului Feminin în Româia, dedicându-și mai bine de 10 de ani din viață studiului holistic al Puterii Feminine, privit din toate unghiurile acesteia. De 5 ani, Elena practică programul succesului feminin, elaborat de ea însăși. În 2014 a pierdut totul și a luat viața de la capăt, dar de data asta în strategii și energie feminină. Elena a recunoscut în mai multe interviuri faptul că programele sale provin din nevoile personale. După marea criză pe care a trăit-o, și-a propus 100 de zile transformaționale…

Elena Cucicovschi a absolvit, de asemenea, Academia Oamenilor de Succes (program elaborat de celebrul Jack Canfield), a învățat Creativitate de la Elizabet Gilbert, a participat la training-urile lui Tony Robbins,  a fost inițiată în practicile taosiste de Mantak Chia în centrul de la Moscova și de câțiva ani este cursanta unui trainer care lucrează exclusiv cu vedete  (femei care urmează să devină soțiile conților, ale prinților și ale celor mai importanți oameni ai momentului). Ca atare, informația pe care Elena Cucicovschi a asimilat-o, în ultimii ani, este “de la prima mana”, 100% autentică si nemodificată de reinterpretări.

În urmă cu puțin timp, Elena a absolvit și exclusivista Școala de Dezvoltare a Superputerilor Umane.

În prezent, Ambasadoarea Succesului Feminin în Romania face carieră în televiziune ca moderator și prezentator al emisiunii “Arta de a fi Femeie, cu Elena Cucicovschi”, la televiziunea de business Canal 33. În februarie 2019,  Elena a lansat proiectul “Trei minute de feminitate” ( vlog youtoube).

Elena a studiat toate aspectele intrinseci ale Feminitatii, pentru a înțelege mecanismele de intercorelare și felul în care acestea se pot activa, diferit, de la femeie la femeie. După toate studiile parcurse, Elena a combinat în proiectul său, într-o maniera unică și personală, noțiuni de psihologie, energie feminină și putere feminină.

Îi place să studieze evoluția femeii, cum aceasta își descoperă potențialul, cum se descătușează, se eliberează și se conectează la cine este ea cu adevărat.

Elena Cucicovschi este autoarea proiectului de succes “Școala Gheișelor” și “Școala de Feminitate” –  cele mai cunoscute și apreciate programe transformaționale pentru femei, din România.

Lalena Store © 2020. All Rights Reserved.

Arta de a fi femeie
Abonare la newsletter.
We respect your privacy.