fbpx

Challenge: 30 de zile – “Eu sunt echilibru”

Bună dragile mele!

Vreau să vă propun un challenge de 30 de zile pe care l-am intitulat “Eu sunt echilibru”.

În ce constă acest challenge?

Timp de 30 de zile vom fi conștiente de fiecare reacție a noastră. Vom reacționa doar la lucrurile care intră în zona noastră de control. Pentru lucrurile care nu pot fi influențate și controlate de noi înșine, nu ne consumăm.

De exemplu: la coadă în Carrefour cineva a avut o atitudine necorespunzătoare față de voi, a încercat să provoace o discuție sau să vă atragă atenția într-un mod neadecvat. Comportamentul acestei persoane nu intră în zona voastră de control. Nu sunteți responsabile pentru comportamentul, nivelul de cultură și educație sau starea emoțională a persoanei în cauză. Dar în zona voastră de control, intră reacția pe care o aveți. Veți controla reacțiile care tind să apară la cald, veți evita să vă coborâți nivelul intelectual și vibrațional, ca să vă faceți dreptate cu orice preț. Să nu dați importanță factorilor externi care pot stimula o reacție. Doar în viața de zi cu zi noi putem dezvolta abilitățile unei persoane echilibrate și acest lucru ne va ajuta enorm să depășim stresul zilnic. Dacă învățam să depășim stresul în rutina zilnică, noi practic ne mărim durata vieții, protejăm inima și ne protejăm de problemele și bolile care pot apărea pe fond de stres, poate chiar de cancer.

Femeia stresată și tensionată are un miros specific, pentru că ea mereu produce hormonul stresului. Bărbații instinctiv simt acest lucru, simt că nu se pot relaxa alături de o astfel de femeie și adesea o evită.

Propun timp de 30 de zile să vă urmăriți starea, reacțiile, cum vă îndepliniți obligațiile la job, acasă, în familie, ca cetățean – în ce stare? Cum vă comportați în trafic, în transportul public, locuri publice, cum reacționăm la un client care ne irită, sau la un copil care plânge, care nu ascultă. 30 de zile urmăriți cum reacționați la probleme și cel mai important, cum și unde vă canalizați energia. Acolo unde vă este gândul, acolo vă este și energia.

Dragile mele, urmăriți timp de 30 de zile dacă trăiți din binele vostru sau din agresivitate. Fiți atente la factorii care vă declanșează agresivitatea, nemulțumirea, starea emoțională proastă. Poate a venit timpul să eliminați tot ce e toxic, dar pentru asta e nevoie mai întâi să conștientizați ce e toxic pentru voi.

Să știți că starea de echilibru se manifestă și în momentul vorbirii. Fiți atente la cuvintele și intonația pe care o folosiți.  În următoarele 30 de zile nu criticați pe nimeni și nimic, fiți un exemplu demn de urmat. La parteneri, soți, iubiți, încercați 30 de zile să vedeți doar părțile pozitive, plusurile, lucrurile care v-au făcut să vă îndrăgostiți de el. În următoarele 30 de zile fiți parte din soluție, nu din problemă. Nu căutați scuze, căutați posibilități. Neajunsurile celorlalți tratați-le cu compasiune. Lucrați asupra voastră, asupra calității emoțiilor și reacțiilor.

Cei mai fericiți oameni știu să reacționeze corect, să trăiască din binele lor. Acesta e tot secretul. Echilibrul și libertatea interioară se antrenează zilnic. Încercați, doar 30 de zile.

Haideți să vedem ce se întâmplă.

Lalena Store © 2020. All Rights Reserved.

Arta de a fi femeie
Abonare la newsletter.
We respect your privacy.