fbpx

Workshop – Femeia “Regină”

Datoria fiecărei femei care își dorește o viață frumoasă este să creadă în unicitatea sa. Să crezi în propria unicitate înseamnă atunci când tu înțelegi, știi, crezi și ești convinsă că nu există în lumea asta o femeie la fel ca tine. Și ăsta este adevărul. Ochii, sânii, talia, silueta, kilogramele, picioarele încă nu au garantat fericire nimănui. Câte femei astăzi încearcă să fie atractive cu efort și investiții mari, dar nu-și simt unicitatea? Unicitatea ca și încrederea in sine este cel mai scump produs din lume. În aceste produse ar trebui sa investească femeile, în loc de operații estetice. E timpul să înțelegem ce înseamnă unicitatea și sa încetăm cu concurența. Nu contează fundul, sânii, buzele, vor pierde lupta toate! Și Miss World îmbătrânește. Absolut imposibil de învins sunt doar acele femei care au încredere în sine, își simt unicitatea, valoarea personală, stima de sine și au atitudine. Eu știu cum să te aduc la atitudinea potrivită unei femei care își simte unicitatea prin exerciții, practici și tehnici în cadrul trainingului “Femeia Regină”.

Femeia, odată ce pășește pe scara evoluției, este într-un continuu proces de șlefuire, ca o piatră prețioasă. La un moment dat, ea se transformă din acea nestemată în femeie-regină.

Când femeia devine regină? Atunci când:

  • devine o femeie matură și asumată,
  • își crește și își educă fetița interioară oferindu-i tot ce are nevoie pentru a deveni această femeie matură.
  • când învață să fie în contact cu sinele său și cu dorințele sale adevărate.

Astăzi femeile nu știu ce vor. E un haos informațional și nu mai știm dacă chiar vrem un lucru cu adevărat sau doar pentru că este la modă. Când femeia nu știe ce vrea, ea primește ceea ce nu vrea.

Atunci când știe să se îngrijească, să își selecteze produsele, tratamentele, soluțiile care i se potrivesc perfect, când știe să își scoată în evidență atuurile.

Credeți-mă, nici una dintre noi nu este perfectă, dar femeia regină știe să se valorifice.

Atunci când nu mai concurează cu alte femei, își simte și își apreciază unicitatea. Laleaua nu plânge când înflorește trandafirul. Fiecare e minunat în felul său și regina știe asta. Atunci când se eliberează de la părerea celor din jur, ea este suficient de matură să înțeleagă că viața ei e mai mult decât părerea unor oameni. Atunci când învață să primească și să ofere plăcere, o femeie adevărată este obligată să cunoască aceste taine. Regina este cultă, inteligentă, educată și poate susține o discuție cu bărbatul său, pe orice temă.

Aceste femei generează idei, dau direcție, inspiră bărbații. Atunci când învață ce înseamnă dragostea adevărata, când știe să trăiască în flux și are putere de materializare, când își trăiește vocația, când trăiește în armonie și echilibru, când este autosuficientă și dacă nu îi place sau nu vrea, se ridică și pleacă. Este sinceră și corectă în primul rând cu sine și nu în ultimul rând rând are energia și puterea feminină amplificată.

Femeia “Regină” are o deosebită stimă de sine.
Ea este generoasă pentru că este împlinită.

Încrederea în sine este aliatul ei în viață. Această femeie nu depinde emoțional de cineva, pe ea nu o interesează părerea celorlalți.
Anume despre ea poți spune că este liberă, descătușată. Doar ea își permite luxul de a fi ea însăși. Este femeia care se trăiește pe ea.

Regina și-a găsit sursa de putere interioară.
Femeia “Regină” își trăiește unicitatea, nu se încadrează în niciun șablon. Are suficiente resurse pentru a fi autentică. Ea are autoritate și putere în cel mai feminin mod. Ea își trăiește viața în ritmul propriu și face doar ceea ce-i place.

Femeia “Regină” este o stare pe care mai întâi înveți să o dobândești și apoi o antrenezi ca pe un mușchi.

Vino să înveți demnitatea regală și în sfârșit să-ți simți valoarea!

Nu te mai compara cu alții, tu ești unică!

În urma workshopului din 10 decembrie mă declar mulțumită de partea teoretică, dar și mai mult de partea practică. Mi-aș dori însă, să avem suficient timp pentru a exersa împreună in sală abilitățile de Femeie – Regină și să alocăm mai mult timp pentru încoronare. Vreau să exersăm postura, vocea, privirea, mersul, puterea interioară, demnitatea personală, respectul față de sine, protecția energetică a Reginei, expresia feței, istoria Reginei și practicile energetice care amplifică starea de Regină. Anume din acest motiv am decis să transform workshop -ul în training, să-l îmbunătățesc, să introduc mai multă practică și să-l susțin încă o dată, în format nou, în data de 25 ianuarie (sâmbătă), în intervalul 12:00-19:00.

Preț bilet: 940 lei + TVA. Locurile sunt limitate.

Pentru detalii: office@artadeafifemeie.ro sau +40 748 242 351. De data aceasta voi introduce informații și despre cum relaționează Femeia-Regină cu un bărbat.

 

Testimonialele workshopului „Femeia – Regină”, din 10 decembrie:

„Impactul a fost unul wow! Am învățat foarte multe de la tine! Un curs benefic nouă!
Dar timpul limitat, iar ideea de a transforma workshop ul in training este una genială pentru că aș fi vrut să existe mai mult timp să ne explici încoronarea. Cei 940 ron sunt NIMIC comparativ cu informația prețioasă pe care o ai de transmis!
Ești minunata!”

 

„Daca as putea scrie pe ziduri câtă dreptate are Elena, aș face-o…
Și poate într-o zi chiar o voi face!🙈🙈🙈
Risipim atât pe obiecte, lucruri etc care nu fac altceva decât să ne facă să cheltuim inutil…
Ceea ce face Elena nu este un curs la care participăm și plecăm acasă, este o repoziționare, reconstrucție a modului în care trăim, o renaștere a emoțiilor și al unui nou stil de viață..
Mă întreb, cum am putut trai până în Ianuarie 2019 fără să știu nimic ??!!!
Cursurile Elenei sunt singura și unica investiție pe viață.
Alegeți ce simțiți din multitudinea de worshopuri, traininguri live si online .
Eu, daca as fi locuit în Romania , as fi așteptat-o la ușă să mai pot învăța ceva!🌹🌹”

 

„Cel mai mare succes în viața unei femei este să se cucerească pe sine, așa cred eu…momentul în care ea devine autosuficientă, momentul în care face pace cu ea însăși, își acceptă unicitatea și nu mai consideră ca fiind succes viața trăită de o alta femeie, abia atunci ea începe să își trăiască viața, emoțiile, ceea ce ei îi place este perfect, nu trebuie să îi placă altceva ca să fie încadrată în capitolul femeii de succes…singura rețetă universal valabilă este să ajungi să te iubești pe tine, conținutul…noi suntem ca niște daruri și de multe ori nu le desfacem pentru ca nu ne place ambalajul și spui direct că ăsta e un cadou urât, fără să știi ce comoară se ascunde acolo…cu cât am desființat mai multe repere de oameni de succes din mintea mea, pentru că așa TREBUIA să arate succesul, și am luat doar ce mi-a plăcut de acolo. M-am inspirat, cu atât am început să descopăr calități la mine și am primit libertatea de a fi eu, de a-mi face propriul mod de a privi lucrurile, de a-mi contura noțiunea de succes după personalitatea mea, ca o haină personalizată, ghidată de “croitorul” meu iscusit Universul, prin oamenii trimiși în viața mea, lecții, cărți, orice…și unul dintre elementele cheie din viața mea, a fost Elena…tot ce am învățat de la Elena a fost magic…dragostea de sine, asta este secretul vieții…o vreme am înțeles doar cu mintea, dar acum vreo 6 luni, după o ședința individuală, am SIMȚIT, am știut în fiecare celulă că ăsta este adevărul….mulțumesc din suflet Elena mea dragă și iubită și deosebită și magiciană 🧡💛❤ te iubesc mult în viața mea”

 

„Dramele mele, eu mă simt atât de inspirată de tot ce este frumos încât nu îmi vine să cred asta despre mine….mă simt foarte creativă, am început să fac primii pași către viitoarea mea profesie/vocație și asta mă face să mă simt fericită…cu cât creez mai mult cu atât cobor mai în profunzime unde descopăr lucruri minunate pe care le scot la suprafața și le pun în creațiile mele, neșcolite și necioplite încă 🧡❤💛 îți mulțumesc din toată inima Elena mea iubită pentru că ai avut atât de multă răbdare cu mine 💛 și mulțumesc si tuturor femeilor din cercurile minunate pe care le-am format, unde am plâns, ne-am inspirat, ne-am descărcat de energie masculină și ne-am încărcat cu energie feminină, unde ne-am descoperit puterile….vă mulțumesc din toată inima mea ❤🧡”

 

Prețul trainingului este de 940 lei + TVA

Înscrieri la office@artadeafifemeie.ro și Whatsapp 0748.242.351

Lalena Store © 2021. All Rights Reserved.

Arta de a fi femeie
Abonare la newsletter.
We respect your privacy.