fbpx

Cum identificăm un psihopat în relație?

Bună, draga mea!

Astăzi îmi permit să abordez un subiect delicat despre care nu mai vreau să păstrez tăcerea…

 

Din experiența ședințelor individuale îmi doresc să relatez cum se simte o femeie în relație cu un psihopat. Bărbații psihopați sunt bărbații colerici. Mi-aș dori mult ca femeile să știe să evite, să se protejeze, să nu formeze familii sau să dea naștere la copii cu astfel de persoane. Asta ar însemna o nefericire cronică pentru toată lumea, în afară de psihopat. De multe ori nu mai există scăpare. Acum nu aș putea spune că noi femeile suntem perfecte. Sunt o mulțime de femei care suferă de psihopatie, care nu au grijă de sănătatea sa emoțională și care nu pot relaționa în general. Dar vreau să vă zic că în 6 luni de practici feminine, lucrurile deja se schimbă.

Relația cu un psihopat este foarte periculoasă. Femeia se pierde, se dizolvă și nu mai vede nici un sens în viață. În această relație nu te joci cu focul, te joci cu viața. Mereu vei simți neliniște și fiecare zi este o bombă cu ceas. Neliniștea din viața ta va dispărea odată cu psihopatul. Trebuie să ținem cont de faptul că sfera emoțională a psihopatului este afectată.

Deci care sunt semnele că te afli în relație cu un psihopat?

1. Vina. Mereu te simți vinovată. Victima psihopatului are simțul de vină față de partener, foarte bine definit. Psihopatul mereu va demonstra că a făcut pentru tine totul și că tu nu ai făcut nimic. Lista cu ce ți-a dat este mereu actualizată. Tu mereu vei fi cea care a spus, a provocat, a făcut. Simțul de vinovăție este biletul de trecere în relația psihopatică. El dacă vede că poate să te manipuleze prin vină, înțelege că ții ușile larg deschise și îi urezi “bine ai venit”!

2. Lipsa și pierderea energiei. Alături de un psihopat simți că nu ai vlagă. Fiecare zi a existenței tale înseamnă consum, epuizare și luptă. Psihopatul este vampirul energetic. Femeia simte pierdere energetică chiar dacă se află la distanță. Să ținem cont că avem context cu sfera emoțională a omului, dar femeia simte, ea este emoție. Dacă femeia simte sau trăiește toxicitate, ea mereu va fi epuizată. Victima psihopatului mereu se află în stare de tensiune.

3. Comunicarea. Cu psihopatul este extrem de greu să ai un dialog constructiv. Mereu trebuie să-i explici și să-i demonstrezi că nu are dreptate. Să-l convingi că lucrurile nu stau așa cum le vede el. Fiecare discuție pe care o purtați este una grea. Tu te consumi să faci o legătură logică din tot ce a fost spus. Peste 15 minute își poate schimba poziția și ai nevoie de energie pentru a colecta din nou sensul discuției ca să-i poți explica. Dar asta doar în cazul în care ai suficiente resurse. Dacă nu ai resurse și putere, nu ai posibilitate să verbalizezi mai nimic din ceea ce simți.

4. Stima de sine scăzută. Psihopatul mereu va învinui partenerul cu o forță uriașă. Mereu va fi translatorul tuturor neajunsurilor victimei și într-o formă exagerată bineînțeles. Femeia care este într-o relație cu un psihopat, mereu are impresia că nu este suficient de bună. Această informație s-a integrat deja la nivel de subconștient. Trebuie să înțelegem că psihopatul nu formează legături prin inimă, ci legături funcționale. Dacă nu funcționați conform nevoilor lui, veți fi mereu criticată. Bărbatul care iubește, vede lucrurile frumoase la o femeie. Psihopatul pune accent pe neajunsuri.

5. Nu sunteți în stare să luați decizii. În relația cu un psihopat se ține cont doar de nevoile și dorințele lui. Femeia niciodată nu este conectată la nevoile și dorințele sale adevărate. Anume din acest motiv ea nu are abilitatea de a lua decizii pentru că sunteți orientată doar către partener. Femeia devine o anexă a psihopatului. Ea nu mai știe ce e bine și ce e rău pentru ea.

6. Sunteți ruptă de societate. Psihopatul niciodată nu va lăsa ca femeia să ocupe o poziție în societate. Asta ar fi o amenințare pentru relație. Victima ar avea astfel posibilitatea de a ieși din relație dar psihopatul are nevoie să fie centrul Universului pentru victimă.

7. Frica. Atunci când femeia nu poate să facă ceea ce-și dorește pentru că este convinsă de reacția negativă a partenerului său.

8. Neîncredere totală și frica de ceva nou. Tu nu ai încredere în tine și ai impresia că stai pe un picior. Din aceste motive niciodată nu vei merge într-o altă relație.

9. Nu mai simți că ai drepturi. Nu ai dreptul la un hobby, la viață. Această femeie este proprietatea psihopatului, fără drepturi.

10. El știe mai bine ce simți tu. Te convinge de ceea ce simți tu. Psihopatul nu poate ține cont de sentimentele, dorințele și nevoile tale. O femeie care se respectă, care are iubire și stimă de sine, nu poate conviețui cu un psihopat.

11. Probleme cu sănătatea. Toate femeile care au o relație cu un psihopat au probleme cu sănătatea, in special probleme ginecologice. Asta se explică prin faptul că femeia este atât de epuizată energetic încât ea ia credit de la organe. De obicei de asta răspund organele supra-renale si aparatul genital.

De obicei când femeia rămâne fără psihopat, ea este foarte dezorientată. Nu știe cine este și ce vrea. În cele mai multe cazuri este afectată emoțional și are frică de relații noi. Pot spune că femeia chiar se poate îndoi de cât de adecvată este după o relație cu un psihopat.

Dragile mele, dacă din nefericire ați fost implicată într-o astfel de relație, căutați profesioniști care ar putea să vă îndrume, să vă dea direcție. Vestea bună este că în câteva luni vă refaceți. În primă fază vă recomand un psiholog bun și apoi vă aștept cu drag la Școala de Feminitate, pentru a învăța tehnicile de life-management feminin si pentru a vă amplifica energia feminină. Meritați să știți cum să trăiți în starea de plinătate, în plăcere și satisfacție.

Vă rog din suflet să lucrați la stima și dragostea de sine. Nici un aspect exterior al frumuseții nu vă va garanta fericirea, așa cum vă garantează iubirea de sine.

 

Lalena Store © 2020. All Rights Reserved.

Arta de a fi femeie
Abonare la newsletter.
We respect your privacy.