fbpx

Webinar – Feminitatea într-o lume modernă

Buna, Draga mea prietenă!
Vreau să discutăm un pic despre Femeie…
Din păcate femeia modernă își asumă din ce în ce mai multe responsabilități și uită să fie feminină. Pentru a avea o relație armonioasă cu un bărbat, trebuie să fim în pol feminin. Majoritatea femeilor astăzi sunt bărbați în rochii și acest lucru se întâmplă pentru că ea, reprezentanta sexului frumos, nu este atentă la interiorul său. Ea nu este în contact cu sinele și cu ceea ce simte cu adevărat, cu dorințele sale. Ea nu este în contact cu esența sa feminină.
Bărbatul reprezintă casa, statutul familiei, viața socială, bunurile materiale. Femeia reprezintă relația și ce-i în interiorul casei, atmosfera. Anume din acest motiv se spune că fericirea și nefericirea familiei depinde de Femeie. Dacă ea trăiește în armonie și echilibru, are abilitatea de a armoniza totul în jurul său.
Te invit la “Feminitatea într-o lume modernă”, webinar care se desfășoară online, live!
Indiferent de circumstanțele pe care le trăiești, tu poți fi autoarea propriei vieți prin a-ți crea o strategie care te va duce către succesul feminin.
Universul este gata să ne dea tot ce ne dorim, totul ca sufletele noastre să crească și să urce tot mai sus pe scara fericirii și evoluției. Această convingere este extrem de importantă: Universul nu este împotriva noastră, e aliatul nostru. Universul este foarte abundent, el chiar vrea să ne ofere tot ce ne dorim. Femeia care știe să se folosească de puterea sa, primește totul ușor și fără efort. Da! Chiar este posibil! Știu că sună prea frumos ca să fie adevărat, dar asta e menirea Femeii! Să plutească prin viață. Să materializeze ușor tot ce-și dorește, dar pentru asta este nevoie să trecem din pol masculin în pol feminin, să amplificăm puterea și energia feminină.
Am fost învățate sa facem ciorbă, prăjituri, curățenie, murături, să navigăm pe net, să muncim în diverse domenii, să creștem copii, să conducem automobile, să ne asumăm responsabilități, dar să fim Femei din păcate nu ne-au învățat.
Vă invit să reînvățăm împreună arta de a fi femeie într-o lume modernă și a trăi viața în plăcere și satisfacție. Femeia nu învață despre feminitate, ea își aduce aminte!
Cursantele școlii au început deja să-și schimbe viața!
Din dorința de a face acest curs să ajungă la cât mai multe femei care au nevoie de el, vi-l ofer la un preț redus, de la 100 euro la 300 lei!
Pentru înregistrare și acces la webinar, puteți contacta office@artadeafifemeie.ro sau WhatsApp 0748242351

Lalena Store © 2021. All Rights Reserved.

Arta de a fi femeie
Abonare la newsletter.
We respect your privacy.