fbpx

WEBINAR “TIMPUL MAGIC AL FEMEII”

 

Workshop-ul “Timpul Magic al Femeii” reprezintă conștientizările și experiența mea. Eu vă propun mecanismele succesului feminin, care functionează 100%, mecanisme pe care eu le-am testat prin probe, greșeli, presupuneri, dar pe care am ajuns să le înteleg într-atât de bine, încât acum vi le pot recomanda cu toată încrederea. Eu îți împărtașesc din experienta mea, cum dintr-o femeie obișnuită poți deveni o Femeie adevarată, o Femeie a puterii, o Copilă iubită a Universului.

“Proiectul acesta educă orice femeie, indiferent de vârsta, statut, experiența de viață sau kilograme, cum să devină răsfățata destinului.” Elena Cucicovschi

De câte ori ați avut impresia că nimic nu vi se întampla așa cum meritați? Că așteptați cu lunile să vi se îndeplinească dorințele? Că totul merge anevoios, sacadat, că depuneți efort până la epuizare, de parcă mereu ați înota împotriva curentului? Eu sunt sigură ca multe dintre voi v-ați obișnuit să trăiți astfel, deși este păcat de risipa de energie pe care o depuneți.

Unei femei adevărate i se îndeplinesc dorințele, în timp ce un bărbat adevărat își atinge scopurile. Din păcate, societatea modernă ne impune să avem scopuri, îndeplinirea dorințelor și a visurilor femeii rămânând doar un subiect de basm, din copilărie.

Vreau să știți că acest lucru se poate schimba printr-un truc extraordinar de simplu, cu efecte rapide spectaculoase. În loc să înotați împotriva curentului, învățați să vă folosiți de acesta pentru a castiga forță, rapiditate și succes în dorințele voastre.

Dragile mele, mă refer la puterea Lunii.

Noi, femeile, suntem Copilele Iubite ale Lunii. Trăim în vibrația lunii, iar efectele acesteia ne influentează în mod direct, fie că suntem conștiente de asta, fie că nu.

Noi toți suntem copiii naturii, însă femeia este copila Lunii, iar ritmurile Lunii se consideră a fi însusi pulsul Cosmosului. Dacă acesta devine și pulsul femeii, atunci ea va trăi toată viața în armonie, echilibru și ordine.

Femeia care trăiește după ritmurile Lunii este mult mai relaxată, la ea se aranjează totul de la sine și este protejată de toate relele și de insucces.

Acest flux de energie feminină, care stă la baza existenței noastre, care ne conferă magnetism, delicatețe, flexibilitate, frumusețe, se absoarbe direct din energia lunii. Este demonstrat inclusiv știintific faptul că bioritmul femeii este direct influențat de energia lunii, și că femeia reacționează diferit în fiecare dintre cele patru faze ale lunii.

De aceasta forță secretă se folosesc și astăzi, la fel ca în Antichitate, toate Reginele și Marile Doamne ale lumii. Această traditțe s-a transmis din generație în generație, în cele mai înalte cercuri, acelor femei alese care trebuiau să reflecte Feminitatea, în toată splendoarea ei.

Dragile mele, și noi putem face același lucru!

Dacă vrem să trăim eficient, ca niște femei înțelepte, atunci va trebui să învățăm să ne planificăm și să ne trăim viața după calendarul lunii, să învățăm să ne intrăm în ritmul naturii noastre feminine, să ne folosim de puterea Lunii pentru a ne îndeplini dorințele și a avea succes în orice activitate.

Dacă ne sincronizăm bioritmurile feminine cu energia Lunii, totul ne va ieși mai ușor, mai simplu, mai repede!

Eu, personal, trăiesc după Calendarul Lunii de șapte ani, iar acum cunosc cea mai eficientă și scurtă cale de îndeplinire a dorințelor.

Da, dragile mele, eu știu să vă învaț să faceți un salt cuantic în viețile voastre, folosindu-vă de unul dintre marile secrete ale omenirii – timpul magic al femeii.

Acest calendar al lunii reprezintă Timpul Magic al Femeii!

El stă la baza tuturor ritualurilor, activitaților și practicilor energetice! Dacă nu ținem cont de aceste fluxuri de energie, putem compromite singure, din neștiintă, succesul anumitor proiecte sau dorințe.

De exemplu, dacă facem practici sau planificări în perioada Lunii în Scădere, acestea vor avea efect minim sau nu vor da rezultate deloc.

Dimpotrivă, dacă ne planificăm anumite activități în perioada Lunii în Crestere, succesul este garantat!

Calendarul Lunii este acceptat oficial în toate țările Orientului, în timp ce în majoritatea țărilor lumii, el reprezintă un reper extrem de respectat și important, chiar dacă nu a fost oficializat. În Europa, calendarul Lunii s-a răspandit larg, în special în ultima sută de ani.

Cea mai veche civilizație pământeană, sumerienii, au fost primii care apar în cercetarile istorice și astronomice ca trăind după calendarul Lunii.

Trebuie să stiti că există o mare diferență între luna calendaristică și calendarul Lunii, cel după care ne ghidăm noi, femeile.

Anul Lunar are 12 luni și durează 354 zile, așadar cu 11 zile mai puțin decăt calendarul solar.

Dacă luna calendaristică începe pe data de 1 și se termină pe 30 sau 31, iar ziua începe la 00:00 și se termină peste 24 de ore, în calendarul Lunii, ziua se calculează din momentul răsăririi lunii pe cer și până la apusul acesteia, motiv pentru care calendarul Lunii diferă mult față de cel cu care sunteți obișnuite.

O dată la 3 ani, calendrul lunar are 13 luni. Luna poate avea 29 sau 30 de zile. Aproape jumătate din luni au 29 de zile, iar atunci se consideră luna incompletă. Aceste luni sunt mai tensionate, iar zilele critice sunt mult mai grele.

De aceea este foarte important să știm cum să trăim aceste zile în avantajul nostru.

Tu n-ai dori să știi răspunsul la aceste întrebări?

Cănd este recomandat să faci dragoste cu partenerul pentru consolidarea realției și, dimpotrivă, în ce zile este interzis să faci dragoste cu acesta, pentru a nu face schimb de energii negative?

Cand este bine să te tunzi pentru a avea un păr sănătos?

Când este recomandat să aplici măști de înfrumusețare, tratamente?

Când este bine să începi curele de slăbire, dacă dorești să ai rezultate?

Cănd este interzis să te cerți cu partenerul, dacă nu dorești destramarea relației?

În ce zile poți verifica dacă ești atacată energetic?

Când este bine să îți planifici finanțele?

Când este recomandat să începi o activitate nouă, dacă vrei să aibă succes?

Ce trebuie să faci pentru a atrage dragostea în viața ta?

Sunt mii de secrete pe care le puteți afla pentru a vă crește considerabil șansele de a avea succes!

Femeia care știe să traiască după calendarul Lunii:

este protejată de frici și neliniște
are putere emoțională pentru a trăi viața conștient
devine foarte norocoasă
se simte bine și arată foarte bine
ea nu luptă pentru “locul ei sub soare”
ea știe să profite de oportunități și să evite eșecurile
ea știe să se protejeze pe ea și pe cei dragi ei de pericole și energii negative

Calendarul Lunii este cel mai puternic instrument al femeii care ii permite să se sincronizeze cu ritmurile Universului.

Aceasta este o lecție de care vă veți folosi tot restul vieții!

După ce veți învăța cum să vă folosiți de energia lunii pentru a vă îndeplini dorințele, viețile voastre se vor schimba semnificativ.

Prețul acestui workshop este de 100 EURO.
Pentru detalii și înscrieri: office@artadeafifemeie.ro

Lalena Store © 2021. All Rights Reserved.

Arta de a fi femeie
Abonare la newsletter.
We respect your privacy.