fbpx

Cum mi-am amplificat energia personala

Cum am lăsat totul și am plecat

Bună, draga mea,

Astăzi o să-ți povestesc o experiență care m-a determinat să mă gândesc mai mult la mine și la ceea ce simt. Și să încep o nouă viață atunci când m-aș fi gândit cel mai puțin. Mă simt bucuroasă să împart cu tine această experiență și învățăm împreună drumul spre o stare de bine cu noi însene.

Pentru prima dată în mulți ani mi s-a întâmplat să las totul, să amân pe ultima sută de metri tot ce aveam programat, să urc în mașină și să plec. De ce am luat o decizie atât de radicală? M-am simțit foarte epuizată. Știi acea starea în care nu mai te recunoști, nu mai energie în ceea ce faci și cel mai bine este să iei o pauză pentru a încărca cu energie bună.

Ultima oară am simțit că nu mai pot a fost la începutul lui 2016 și știu foarte bine ce consecințe poate avea asupra psihicului o stare de epuizare. Eu, sincer, nu mai trecusem printr-o astfel de stare de aproape cinci ani. Însă 2016 a venit pentru mine cu un moment de cumpănă. Am pierdut tot. Atunci și partenerul meu de viață a decis să încheiem relația. Nu i-am reproșat niciodată. Ajunsesem să nu mă mai plac.

Îți dai seama cum ar fi fost să se bucure de mine altcineva?

Știu cum e să fii o femeie care nu se bucură de nimic. Știu cum e să-ți trăiești viața când te enervează absolut totul în jurul tău. Știu cum e să te depășească emoțional orice fleac și să nu ai energie și dorința să te trezești dimineața. Sunt conștientă că în momentul în care simți așa ceva, viața ta se scurge… Ei bine, acum, în iunie am simțit cam 15% din ce am simțit atunci și am intervenit urgent cu un boost de energie și resursă personală. Cum? Îți povestesc pe îndelete în cele ce urmează.

Lucrurile se întâmplă cam așa: lumea ta interioară se oglindește în lumea exterioară și în toate evenimentele din jurul tău. Nu poți fi un om pozitiv, nu poți fi un om cu multă energie sau cu energie amplificată și să ai în jurul tău evenimente negative, oameni care nu te apreciază, să ai stima de sine scăzută. Nu există așa ceva. Categoric nu.

Femeile vin la mine și-mi spun: Eu fac practici energetice, sunt atât de spirituală, sunt atât de înțeleaptă, fac practici feminine, îmi amplific energia, îmi amplific pântecul și, cu toate acestea, nu îmi găsesc echilibrul. Nu există așa ceva, este contrar legilor naturii. Atunci îmi dau seama că există un gol, o fisură energetică, cum îmi place să spun. Te recunoști? Nu ești singura care poate trece printr-o astfel de experiență.

Trebuie să-ți spun că și eu am trecut printr-o fisură energetică. Dar te-ai întrebat de ce ni se întâmplă lucrurile acestea?

În primul rând depui mai mult efort, practic, tu consumi mai multă resursă pentru un scop anume decât ai estimat. Dacă obții ceva foarte repede asta înseamnă că materializezi repede. Eu, de exemplu, am materializat un proiect mare în doar patru zile și e clar că am simțit o scurgere energetică și o epuizare. Am simțit apoi nevoia să-mi încarc bateriile. Este absolut clar că acest scop mi-a consumat multă energie personală.

Ce ai putea face când ajungi într-o astfel de stare? Rămâi câteva momente cu tine și gândește-te la acele aspecte din viața ta care îți iau din energie și pe care merită să le ții departe de tine. Te invit să le descoperim împreună.

Relația toxică cu partenerul. Dacă ai avut o astfel de relație știi că acolo este o scurgere imensă de energie, indiferent de câte școli faci, indiferent de câte cursuri, câte practici sau tehnici adopți. Dacă relația este toxică, tu, cu energia ta, alimentezi manipulatorul. Practic, tu ești o resursă uriașă pentru acest bărbat care este toxic. Și se întâmplă ca nici el să nu te lase, să aveți o relație ca o boală lungă. Mereu vă întoarceți de unde ați început, mereu discutați, mereu vă dați șansă. Pe scurt, e o relație bolnăvicioasă care nu se poate termina, oricât de hotărâtă ai fi.

De ce ți se întâmplă toate aceste lucruri? Pentru că ești femeia resursă pentru partenerul tău. El nu are energia sa personală. Este genul de vampir energetic și atunci tu amplifici energia pentru el. E unul dintre momentele în care îți vine să spui că ceva nu iese, că tu faci practici, că trăiești ca la carte.

Ai grijă când ești într-o astfel de relație, sfatul meu este să mergi pe intuiție când simți că ceva nu este în regulă. Să iei decizii bune la timpul potrivit. De aceea îți sunt aproape, pentru a te ajuta să descoperi acele lucruri care îți iau din energie și pentru a te ghida spre cele care te ajută să-ți amplifici energia.

Mediul toxic, oamenii toxici sunt alte surse care te privează de energie. Încearcă pe cât posbil să stai departe de vampirii energetici. Chiar dacă comunici cu ei conștient, chiar dacă folosești o anumită protecție în relația cu ei, trebuie să fii pregătită ca, după interacțiunea cu acești oameni, să-ți încarci bateriile. Pentru că energia ta, energia vieții, energia personală a mers către această toxicitate. Noi prin energia noastră și transformăm tot ce e toxic. Încercăm să reciclăm. Și avem nevoie de resurse uriașe pentru așa ceva. Exact ca lupta în război, indiferent dacă ai pierdut sau ai câștigat, ai nevoie să-ți refaci puterile.

Și acum ajung la acel subiect care tot revine în discuțiile noastre zilnice și care știu că și ție îți ia din energie: Stresul. Te-ai gândit vreodată câte resurse pierzi în momentele stresante? Eu nu m-aș fi gândit, dar am stat să desfac firu-n patru și te invit să facem asta împreună.

Am constatat că stresul foarte mare descarcă bateriile. Gândește-te la momentele când trebuie să iei decizii foarte importante, când trebuie să-ți asumi o responsabilitate foarte mare. Cu siguranță îți vin în minte cele mai mari responsabilități din viața ta și cum te-ai simțit când a fost nevoie să iei decizii importante. A fost probabil nevoie să te implici cu tot sufletul și să acționezi repede. Dar trebuie să fii conștientă că în acele momente consumi și o resursă uriașă.

Chiar dacă tu ești o femeie amplificată, dar scopul și situația te depășesc, trebuie să înțelegi că vei consuma energie din rezervorul energetic cu care vii pe acest pământ. Și în momentul în care consumi mai multă energie decât trebuie sau dai energia ta oamenilor, tu consumi energia organelor. Atunci pierzi și din imunitate, pierzi din energia vitală, pentru că schimbul este neechitabil. Tu dai mai mult decât primești. Ce faci în astfel de situații când te simți copleșită fizic și sufletește?

Sfatul meu este să fii blândă cu tine, să-ți acorzi timp pentru a-ți încărca bateriile. Povestea mea te poate inspira.

Și eu am trecut prin momente stresante în ultima perioadă, prin momente în care mă enerva totul Și nu mi-am planificat să-mi încarc bateriile, crezând că am suficientă energie pentru toate. Doar că eram pe minus. Poate ai trecut printr-o experiență asemănătoare, dar nu ai stat prea mult să te gândești: ce înseamnă lipsa de energie?

Eu am experimentat-o pe deplin și pot să-ți spun că e acea stare în care te enervează totul, în care nu te simți bine fizic, nu poți să te odihnești, nu poți să te relaxezi. Nu produci în cantitatea necesară de hormoni ai fericirii, hormonii satisfacției. Tu, practic, pierzi abilitatea de a trăi în plăcere și satisfacție. Și ajungi la stadiul în care pe tine nu te bucură nimic. Chiar dacă tu încerci să te bucuri de natură, de peisaje, de o rochie, tu înțelegi că nu poți să te bucuri la justa valoare, pentru că nu ai suficientă emoție. Pentru că energia bucuriei este energia vieții.

Poate simți că atunci când nu ai suficientă energie a vieții nu te poți bucura de tot ce te înconjoară.

Și ajungi să te bucuri fix atât câtă energie ai. Atunci când trăiești zi de zi în această stare de lipsa energetică, te manifești în diferite situații. Și o să-ți fac un mic potret în care te rog să-mi spui dacă te recunoști. Te enervezi la job, nu dai randament. Acasă te enervează totul. Soțul sau partenerul te enervează, propriul copil te enervează. Nu ai răbdare. În magazin sau în trafic dacă cineva îndrăznește să-ți zică ceva sau se atinge de tine, gata, tu ai explodat. Și, paradoxal este că în momentul în care explodezi, tu scurgi energia.

Ajungi în momentul în care ești efectiv secătuită de puteri. În momentul acesta imunitatatea ta suferă. Tenul, părul, hormonii, ovarele – absolut toate sistemele care răspund pentru viața ta fericită suferă. Dacă conștientizezi acest lucru și știi să te folosești de practicile de life management feminin, care-ți amplifică energia și ste ajută să menții echilibrul între succes și fericire ești norocoasă. Ești Aleasa Destinului. Ești Copila Iubită a Universului.

Eu am realizat că este o mare onoare să ne folosim de aceste resurse și să facem în jurul nostru lumea mai bună. Suntem femei privilegiate să ne folosim de tehnicile din Școala de Feminitate online.

Ce am făcut eu în momentul în care am simțit că nu mai am energie să merg mai departe? Sigur ai trecut printr-o experiență asemănătoare și poate primul gând a fost să lași totul și să fugi să-ți încarci bateriile. Dar ceva nu te-a lăsat.

Ei, bine, eu am făcut asta în condițiile în care aveam o responsabilitate mare. Era ora 17.00, iar la ora 19.00 organizam un webinar. Am renunțat la tot pe ultima sută de metri. Am zis că gata, nu mai pot. Stop! În acel moment am conștientizat că sunt în stare critică. Și am încercat să mă detașez.

Am urcat în mașină și am condus până la mare. Cum am ajuns, mi-am lăsat bagajele și în secunda doi am fugit pe plajă. Am salutat cele patru elemente ale naturii: Apă, Aer, Foc (Soare), Pământ.

Și mi-am dat seama că mă aflam în acea stare, pentru că nu-mi ajungea elementul apei. Și poate și tu ai fost în aceeași situație. Apa înseamnă flexibilitate. În momentul în care ești flexibilă, nu te depășește absolut nimic. Este clar că eu undeva îmi pierdusem din flexibilitate. Am stat ore în șir, m-am uitat la apă, am încercat să-mi sincronizez respirația cu valurile și am început să mă legăn pe valurile respirației mele.

Îți propun câteva practici pe care eu le-am experimentat și care te asigur că-ți vor da o stare de bine și o doză bună de energie.

M-am uitat la apă și am început să fac respirație abdominală. Am făcut cred vreo 25-30 de minute respirație abdominală. Apoi mi-am concentrat toată energia în palme și am ținut mâinile calde deasupra rinichilor. Și-mi imaginam cum trimit către suprarenali energie. Mă uitam la apă și-mi imaginam că-mi iau energia din mare, îmi iau liniștea, flexibilitatea din valurile line. Eu mă alimentam cu această energie. De ce? Pentru că suprarenalii produc cortizol și adrenalină. Aceștia sunt hormonii stresului. Atunci când produci în exces cortizol și adrenalină, ești mereu este foarte negativistă, în energie negativă. Gândurile tale sunt negative, starea este negativă. Nervozitatea ei este maximă și ajungi să nu-ți mai ții echilibrul. Atunci imediat ai nevoie nevoie de contactul cu apă. Trebuie să pui în legătură zona suprarenală cu apa.

Și o să-ți mai spun un secret care pentru mine este o sursă de energie. Iau 5-HTP – un aminoacid cu rol esențial în producerea serotoninei, „substanţa fericirii”. Eu mi l-am luat din Anglia înainte de pandemie. Dar am văzut că sunt preparate foarte bune și la noi în farmacii. E bine să ceri sfatul medicului sau al farmacistului înainte de a-l lua. Eu nu sunt medic, doar îți ofer recomandări și îți povestesc din experiența mea. Pe mine mă ajută 5-HTP pentru că induce o stare calm, siguranță de sine, relaxare, dorința și capacitatea de comunicare. Pe lângă acesta, beau ceaiuri cu efect calmant, fac plimbări, inspir aer în mod conștient, păseșc conștient. În ultimul timp am făcut frecvent Împământarea, pentru că aveam nevoie de această stabilitate și aveam nevoie de materializarea unui proiect mare, care a prins contur în doar 4 zile (intenție, planificare, acțiune, realizare).

Sfatul meu este să fii prudentă cu împământările, pentru că poți ajunge la momentul în care nu-ți mai ajunge apa. În momentul acela e bine să combini apa cu Pământul. Este extraordinar efectul. Apa și Pământul sunt elementele feminine, elementele stabile. Aerul și Focul sunt elementele masculine și datorită lor avem progres. În momentul în care le combini, obții echilibrul.

O altă practică care sunt sigură că va funcționa și în cazul tău este să asculți muzică meditativă. Stând pe plajă, am intrat în contact cu natura și am ascultat muzica care mă îndemna la meditație. E o tehnică bună prin care poți reintra în flux și să te simți copilul iubit al Universului. În momentul în care ești în flux, ești convinsă că meriți. Ești cineva în acest sistem, îți simți unicitatea, simți că ești pe acest pământ pentru ceva. Ești un puzzle foarte important din acest sistem, din acest peisaj al lumii. Tu faci parte din lume și lumea face parte din tine. Acest contact se stabilește în primul rând în natură, unde totul este mult mai eficient. Acasă e mult mai greu să stabilești un astfel de contact.

În timp ce asculți muzică, pune-ți în gând să respiri conștient – o altă modalitate prin care te poți încărca cu energie și la care și eu am apelat în momentul meu de cumpănă. Eu inspiram puterea lumii, susținerea Universului, energia acestuia și expiram tot ce nu-mi aparține: tensiunea, stresul, energia negativă. Încercam să-mi imaginez că tot ce expir nu se duce în lume, se stochează în Pământ. Efectiv, Pământul absoarbe tot ce nu am nevoie. Dar această practică nu m-a ajutat atât de mult, cât m-a ajutat o alta. Și te invit să te bucuri de ea când ești în natură.

Eu inspiram din energia Universului, din puterea lumii și expiram într-un balon. Vizualizam un balon și, practic, când expiram, eu umpleam acest balon, cu tot ce nu-mi aparține. Și balonul se făcea tot mai mare, tot mai mare, cât îmi permitea subconștientul. Eu nici nu mă forțam, dar nici nu opream. Mărimea balonului a fost cea permisă de subconștient. Tot el a oprit totul. Eu nici nu am luat în considerare timpul, eu nici nu știu cât a durat această meditație.

Imaginează-ți că acest balon rămâne la cineva și se sparge. Dar pe tine nu nimerește absolut nimic. Vizualizează doar contactul cu Pământul. Unde au căzut rămășițe din acest balon, cresc flori. Cele mai frumoase flori. Gândește-te la florile care îți plac, la florile pe care le adori sau la alte flori care pur și simplu îți vin în minte. Asta m-a ajutat foarte mult.

Acordă atenție corpului tău și oferă-i ceea ce-și dorește pentru ca să-ți dea o stare de bine. Eu mi-am făcut un program care-mi oferă tonus în tot ceea ce fac.

Aleg mesele la orele fixe. Încerc pe cât posibil să nu simt niciodată sentimentul de foame, pentru că atunci când vreau să echilibrez cortizolul și adrenalina și nu am voie să simt sentimentul de foame.

Am învățat un secret pe care sunt bucuroasă că-l împart cu tine: în momentele acestea de conectare cu natura, încerc să evit absolut tot ce mă enervează, evit tot ce mă face să fiu în acțiune. Gândește-te că atunci când ești în căutarea echilibrului tu nu ai voie să produci testosteron. La un moment dat vei avea dorința sexuală. Vei produce testosteron când vei fi odihnită. Dar în momentele de recuperare, în prima și a doua zi, încearcă să nu produci acești hormoni. Să nu fii în acțiune. De aceea, nu trebuie să simți sentimentul de foame.

Draga mea, creează-ți tot confortul de care ai nevoie pentru a te simți bine. Te-ai gândit ce dispoziție bună ai după ce savurezi o mâncare caldă, la o oră potrivită pentru organismul tău?

Mâncarea caldă, la ore fixe este ca un boost de energie. Dacă ai posibilitatea să mănânci supă-cremă de dovleac este minunat. Magneziul dovleacului contribuie la regenerarea celulelor și la îmbunătățirea echilibrului psihic, iar fosforul joacă un rol important în metabolizarea lipidelor, asigurând energia necesară organismului.

În perioada de recuperare, delectează-te și cu un vin, fie alb, fie roșu, în nici într-un caz whisky – o băutură masculină care produce testosteron. De aceea, în toate filmele americane, bărbații puternici, mai ales polițiștii, sunt cu paharul de whisky în mână. Se consideră că este băutura bărbaților adevărați. Evită pe cât posibil carnea de berbec – alimentul care produce testosteron. Culturile orientale mănâncă multă carne de berbec și drept dovadă bărbații sunt mai brutali.

Pe lângă delectarea papilelor, ai grijă și de tonusul tău muscular.

Creează-ți spațiul tău liniștit și acordă-ți 30 de minute pe zi pentru a lucra mușchii intimi. Astfel pompezi energie. Mușchii intimi te ajută să produci energia sexuală care înseamnă energia vieții. Este foarte important să lucrezi pe prima și a doua chakra. În momentul în care lucrezi cu mușchii intimi crești foarte mult încrederea în sine, stima de sine, energia urcă până la creier, ai gânduri pozitive, planuri, dopamină, viziune, motivație, creativitate și libidou.

Știu ce sentimente de cuprind acum după ce ai parcurs experiența mea. Poate te-ai simți vinovată sau ai simți că fugi de responsabilități dacă într-o zi ai lăsa totul și ai pleca să-ți găsești sursele de energie. În astfel de momente încearcă să schimbi perspectiva, filtrul prin care privești lucrurile. Este uimitor ce poți face pentru tine folosind o altă abordare.

Revenind la povestea mea, nu pot să zic că nu am simțul responsabilității. Anunțasem un webinar. Sunt conștientă că femeile care s-au înscris și-au făcut programul într-un fel anume. Sunt conștientă că poate multe dintre ele au fost nevoite să amâne ceva, dar dacă asta se întâmpla acum câțiva ani, eu aveam un simț de vinovăție foarte mare.

Acum, nu știu, e bine, nu e bine ce am făcut, rămâne la aprecierea ta. Dar, trecând printr-o astfel de experiență revigorantă, eu nu mă mai simt vinovată. Pentru că am un singur scop: să fiu productivă. Eu știu că dacă mă încarc cu energie, voi putea să recuperez, să dau dublu, voi aduce valoare din starea mea de plin. M-am folosit de toate instrumentele despre care ți-am povestit ca să mă refac. Și am avut nevoie doar de două zile. La finalul celei de-a doua zile deja simțeam că am idei, că am dorință de a face ceva. Simțeam motivație, simțeam bucurie. Ceea ce-mi doresc să ți se întâmple și ție, pentru că Lumea mai bună stă în mâinile tale.

Când vorbesc de crearea unei lumi mai bune, nu mă refer la ceva Wow, să faci ceva esențial ca să schimbi lumea. Dar faptul că tu, ca femeie armonizezi totul în jurul tău, inclusiv în sânul familiei este un mare adevăr. Dacă armonia trăiește în interiorul tău, din casa ta ies oameni de succes, trec pragul oameni satisfăcuți, oameni fericiți și echilibrați. Acolo unde femeia este fericită, toți membrii familiei sunt oameni de succes. Și aduc acasă succes. Îți aduc succesul pe tavă. Pentru că așa funcționează lucrurile, pentru că acestea sunt legile naturii.

La final, îți las o temă care te va ajuta să te umpli de energie:

● Alege momentele de liniște, momentele în care să stai cu tine însăți.
● Deconectează telefonul de la wi-fi sau nu răspunde. Dacă totuși vrei să vorbești cu cineva, evită persoanele care te descarcă de energie sau cele care te-ar putea conduce la o discuție despre job, despre carieră.
● Alege să vorbești cu persoane care-ți amplifică energia, care îți dau o stare de bine.
● Extrage plăcere și satisfacție din orice. Îmbracă-te frumos, ține la aspectul tău fizic, mănâncă ceva bun.
● Folosește-te de simțul estetic, mergi doar în locurile frumoase, privește lumea frumoasă.
● Ascultă-ți sufletul. Conștientizează ce-ți dorești, ce se întâmplă, de ce ești mulțumită, de ce ești nemulțumită, ce te-a adus într-o anumită stare.
● Ține mâinile pe piept și imaginează-ți cum sufletul tău îți zâmbește și tu îi zâmbești lui.

Abia aștept să-mi povestești cum a fost această experiență și ce simți că ai câștigat pentru tine.

Lalena Store © 2020. All Rights Reserved.

Arta de a fi femeie
Abonare la newsletter.
We respect your privacy.