fbpx

Webinar Revival Tehnici de purificare intensive

Dragile mele,
Am atâtea sa va zic, ca nu știu de la ce sa încep🙈 .
Suntem intr-o perioada de schimbări majore. Trăim transformări pe plan personal, profesional, psihic și ca de-obicei toate astea dintr-o singura data, la pachet. Chiar ca motto-ul vieții mele este “ totul sau nimic”😂
Acum doua săptămâni simteam ca nu mai pot. Ultima oară am simțim o astfel de epuizare la începutul lui 2016 și atunci am pierdut TOTUL! De la oboseala și nemulțumire nu eram in stare sa duc o viața fericita, plină de bucurii și relaxare. Despre asta voi scrie azi pe blog. Cu toate ca in acea perioada deja practicam, dar ca un soldățel, pentru ca trebuie și nu neaparat din “ vreau” sau plăcere și satisfacție. Atunci era necesară , obligatorie schimbarea, cu efort maxim, ca sa simt ca am făcut ceva. Vorba aia: “ cine nu muncește din greu, nu are”. Pe parcurs am început sa ma relaxez, sa-mi schimb convingerile, sa amplific puterea feminina, energia personală și am înțeles ca adevarata evoluție feminina are loc din dragostea și stima de sine, din plăcere și satisfacție.
Vreți sa va spun foarte simplu, fără niciun curs ce înseamnă sa fii o femeie adevarata? Sa-ți dorești și sa se întâmple. Sa fii activa in interior ( prin dorințe, prin esența ta) și pasiva in exterior. Femeie adevarata înseamnă sa fii copila iubita a Universului. Tu ești forța creatoare, pentru ca ai uter și femeia este conectata la Univers prin uter ( pântec ). Doar ca trebuie sa știi cum sa te faci iubita, văzută și auzita de el. Bineînțeles ca “ Școala de feminitate on line” te învață toate aceste lucruri care rămân cu tine o viața întreaga ( se poate achita in rate). Practicile din școala sunt cheile de la toate ușile. Tu decizi pe care o deschizi.
Dragile mele, VESTEA CEA MAI IMPORTANTA este ca ies la alt ciclu de practici. Ce înseamnă asta? Eu trăiesc din preaplinul meu. Tot ce transmit este din propria experiența. Cursantele mele au rezultate fantastice și gradul de loialitate in proiect este maxim anume din aceasta cauza. 8 din 10 femei care achiziționează un curs, rămân minim pentru un an in proiect. Aici sunt multe cursante și nu ma vor lasă sa mint. Proiectul are la baza adevăr și iubire. Ca sa pot transmite o practica și sa fie BIO și ECO , e nevoie sa o practic personal 3 ani.
Ciclul de 3 ani s-a încheiat și pe 20 iulie va fi primul WEBINAR despre cele mai puternice PRACTICI DE PURIFICARE pe care le cunosc! Practici care se pot face înainte de planificare.

Acest webinar o sa contina:
~ Practici care ne ajuta la îndeplinirea dorintelor 💃
~ Practici care ne protejează eficient de la toate necazurile

~ Practici care au menirea de a atrage norocul in viața

Mi-am dorit mult sa pot face acest webinar de Solstițiul de vara, dar mai erau câteva zile din ciclul de 3 ani și nu am putut sa ma trădez.

SA VA FIE CU FOLOS!

Lalena Store © 2021. All Rights Reserved.

Arta de a fi femeie
Abonare la newsletter.
We respect your privacy.