fbpx
January 22, 2022, Saturday

Scoala Online Sexualitatea Femeii

 

Accesul la ȘCOALA ONLINE SEXUALITATEA FEMEII poate fi achiziionat de aici.

“Școala Online Sexualitatea Femeii ” vă va ajuta să vă restabiliți fluxul de energie sexuală, să vă umpleți cu această energie și să vă schimbați radical viața!

Vă veți curăța canalul energetic, vă veți redescoperi sexualitatea și odată cu ea, sursa interioară de armonie, putere, feminitate, fericire și abundență!

Veți învăța regula de aur: “EU vreau, EU pot, EU sunt” !

• Vei câștiga încredere în sine și în propria sexualitate

• Vei atrage atenția bărbaților asumați și maturi emoțional

• Vei elimina blocajele, temerile și convingerile limitative care te încurcă să trăiești viața în plăcere, iubire și abundență

• Vei amplifica sensibilitatea corpului tău, vei crește intensitatea trăirilor și a senzațiilor

• Vei învăța să transformi energia sexuală în creativitate, pentru a avea succes în carieră

• Vei fi inițiată în practici energetice feminine străvechi, încă ținute în secret de mii de ani

• Vei învăța practici hormonale, care te echilibrează fizic, mental și emoțional

• Vei învăța cum să-ți crești conștient libidoul și energia vieții

• Vei descoperi câteva dintre tehnicile de seducție și plăcere ale marilor curtezane

• Te vei conecta la esența ta feminină, și vei retrezi sclipirea pasiunii în trupul tău și în al celui care te va atinge

• Îți vei îmbunătăți starea materială care este direct legată de energia sexuală emanată

• Îți vei amplifica fluxul de energie, astfel încât vei simți și trăi la un nou nivel

• Îți vei amplifica puterea feminină prin puterea sexuală

• Vei învăța să nu stingi focul vieții și vei deveni femeia fără vârstă

Energia sexuală este energia vieții, a creativității, a abundenței, este energia inspirației. Temerile, convingerile limitative, supărările, blocajele, inhibițiile nu permit să transformăm această energie în energia luminii, care are menirea de a deschide fluxul de abundență în toate domeniile vieții.

Pentru femeia sexuală bărbatul va face orice îi stă în putință! Acel bărbat va rămâne pentru totdeauna lângă femeia care îl face să se simtă viril și puternic, lângă femeia care are suficientă energie ca să îl încarce și pe el, din preaplinul ei!

Preț: 550 euro

Durata: 3 luni

Detalii și înscrieri la office@artadeafifemeie.ro

Accesul la ȘCOALA ONLINE SEXUALITATEA FEMEII este de 3 LUNI! Cumpara acum!

Feedback-uri

 

Elena, sunt fără cuvinte! De când am aflat, încă nu reușesc sa îmi revin. Pot spune doar atat: mi s-a împlinit visul din copilărie, căruia i-am dedicat foarte mulți ani de munca, dar care se lasa așteptat și nu dădea niciun semn ca s-ar putea împlini curând. Pur și simplu s-a întâmplat din senin. Fericita este puțin spus, simt efectiv ca zbor. Îți mulțumesc enorm, este dincolo de orice ar putea fi exprimat în vorbe.

Cristina, Școala Sexualitatea Femeii

 

 

 

Buna Elena! Desi stiu ca practicile invatate cu tine functioneaza, nu ma pot opri in a fii surprinsa. De cand lucrez cu energia sexualitatii, partea financiara s-a schimbat radical, iar azi mi s-a mai confirmat inca o data dupa ce am vazut suma de bonus pe care urmeaza sa o primesc.

Multumescc pentru tot ce ne inveti! Atat de tare ma bucur ca esti si ca te-am descoperit!

Ana, Școala Sexualitatea Femeii

 

 

 

 

Suuper Elena!!!

Totul la tine este la valoare maximă.

Mulțumesc Universului pentru că te-am întâlnit!

Mulțumesc cu recunoștință pentru toată implicarea, dăruirea și suportul de care beneficiem în fiecare program. Ai spus la un moment dat și sper că am reținut bine, că vei aprofunda subiectul “grija față de copii, cât este benefic și ce este dăunător, să nu încălcăm liberul arbitru și ce poate avea trimitere spre karmă” precum și “Cum ne putem antrena mintea să depășească blocajele, programele limitative”. Se poate face un subiect pe aceste teme?

Alina, Școala Sexualitatea Femeii

 

 

 

 

Ce m-a uimit a fost schimbarea pe care am resimțit-o după aceste doua webinarii. După celelalte, practicând, am avut schimbări wow pe partea profesionala, interioara, cariera, financiara. Dupa acestea am simțit prima schimbare în cuplu. Eu chiar sunt o norocoasa și trăiesc o relație ca în filme, cu fapte și vorbe minunate constant, dar după aceste doua webinarii parca aprecierile și atracția lui fata de mine au crescut și mai mult, nici nu ma gândeam ca este posibil. Nu-mi dau seama exact ce s-a întâmplat și cum partea de teorie a condus la aceasta schimbare, dar este minunat. Îți multumeeeeesc!

Ileana, Școala Sexualitatea Femeii

 

 

 

 

Buna, Elena! De abia am așteptat sa vina ziua de joi sa îți scriu. Mi-au plăcut enorm toate webinariile, dar ultimele doua, cele cu tipologiile, m-au fascinat. Le-am ascultat de mai multe ori, sunt senzaționale, informații care chiar ar trebui introduse în scoli. Ascultandu-te, am realizat ca am o combinație de trei: pshiotipul de baza – vedeta (de la cum eram în copilărie, la cum sunt acum în centrul atenției toată ziua, complimente peste complimente la orice pas, foarte atenta la aspectul exterior, etc, m-am regăsit în fiecare detaliu, inclusiv partea de sexualitate interioara unde am muult de lucru), apoi am ceva și din vectorul familista (cum reacționam când eram mica la cearta și acum îmi amintesc cum simțeam vina luni de zile pentru o mica greșeală și la partea cum aranjez permanent casa și ambientul), iar al treilea este amazoana (mereu fac mai multe lucruri simultan și mult timp am adoptat atitudinea războinic, dar în ultimii ani m-am relaxat datorita ție și acest vector nu îl identific doar în mica proporție)

Roberta, Școala Sexualitatea Femeii

 

 

 

 

Rezultatele sunt mai mult decât vizibile și uluitoare. De la felul cum arat, deși și înainte eram o femeie foarte încrezătoare în propriile atuuri și foarte complimentata. Mi s-a întâmplat de mai multe ori în ultima perioada sa ma întrebe lumea dacă mi-am făcut vreo operație. Am crescut și pe partea financiara și continui sa cresc. Am conștientizări aproape în fiecare zi, nicio problema nu mai pare o tragedie acum, totul se rezolva de la sine. Acasă totul este iubire și armonie. Pur și simplu simt trăiesc în rai. Îți sunt extrem de recunoscatoare, Elena, nu am cuvinte! ❤️

Andreea, Sexualitatea Femeii

 

 

 

 

 

Dacă  mi se permite o părere. Eu fac parte din toate școlile Elenei, și,intr-adevar, sunt extraordinare ❤️.Revelatoare.schimba vieți, crează destine si te învață  la propriu cum să trăiești. Ceea ce nimeni si nimic nu o face. Suntem binecuvintate🙏că avem acces la aceste informații, si că  am chemat-o pe Elena în viață noastră, pentru a ne dezvălui, cu tact, blîndețe si uneori, mustrare maternă  binemeritată 😁,pentru a ne dezvălui secretele acestei lumi. Consider că  viața chiar nu merită, nu trebuie trăită  întîmplător, iar învățăturile Elenei ne pun pe “sina “, ne dau directia potrivită. Și, pentru asta, îți mulțumesc infinit!❤️ Întîmplător, soțul meu este preot. Toata viața  am experimentat rugaciunea, postul, credința. Dar niciodată  nu am trăit atît de bine ca si pînă  acum. Elena ne învață  si ne dă  puterea de a fii mici “Dumnezei”. Asadar  minunate femei, Elena, rugaciunea, credința în Dumnezeu,acceptarea că tot ce se întîmplă  e spre binele meu si am o  lecție de învățat din asta, așa cum spune Elena, e combinație perfectă. Dumnezeu lucrează prin oameni. El nu vorbește, nu scrie. Doar ne trimite îngerii lui fizici, asemeni Elenei, pentru a ne pava drumul vieții cu zîmbete. Va îmbrățișez cu drag🤗!

Miruna, Sexualitatea Femeii

Lalena Store © 2022. All Rights Reserved.

Arta de a fi femeie
Abonare la newsletter.
We respect your privacy.