fbpx

Confesiuni ale Elenei

Programele de life-management feminin din cadrul instituţiei Arta de a fi Femeie s-au născut din experienţe proprii care m-au ajutat să mă reinventez într-o perioadă în care credeam că nu-mi mai găsesc sensul şi menirea. Energia mea de astăzi este energia pe care mi-am creat-o în timp, un canalizator al schimbării pentru a trăi din vreau şi nu din trebuie. Doar plăcere şi satisfacţie! Vă dăruiesc experienţa mea la schimb cu starea de a trăi în armonie şi echilibru doar ţinând cont de energia feminină care se regăseşte în fiecare femeie care işi doreşte să fie preţioasă.
Călătoria mea a fost lungă, însă destinaţia la care am ajuns a meritat cei 10 ani de cursuri şi căutări în cele mai prestigioase şcoli din întreaga lume, dedicate wellbeing-ului feminin. Am ajuns autoarea celui mai complex program de life-management feminin din ţară. Programul este dedicat femeilor care vor să mențină echilibrul între succes şi fericire, între acțiune și relaxare, între carieră și relaționare. Lucrez în fiecare zi la dezvoltarea celei mai mari platforme online de dezvoltare personală pentru femei: Arta de a fi Femeie.ro.
În afară de programele de mentoring şi dezvoltare pe care le am în focus în fiecare zi, Şcoala mea de suflet şi cea mai prestigioasă din cadrul instituţiei este Şcoala de Feminitate care are la bază conceptul de putere feminină şi amplificarea resursei personale.
Succesul meu vine în momentul în care aceste femei îşi povestesc experienţele din Şcoală şi cât de mult viaţa lor s-a schimbat după ce au făcut primii paşi spre evoluţia feminină. Avem grupuri de suport în care cursantele noastre vorbesc despre experienţele lor şi se ajută cu sfaturi în fiecare zi.

Este dovedit faptul că o femeie care emană feminitate, o femeie veselă, mulțumită cu viața ei, împlinită din toate punctele de vedere, va încetini procesul natural de îmbătrânire. Şcoala durează un an de zile şi se desfaşoară pe platforma noastră online Arta de a fi femeie. În această şcoala predau lecţii precum:
• Tehnici și practici energetice feminine
• Tehnici de amplificare a succesului
• Dragostea și Stima de Sine
• Demnitatea personală
• Senzualitate şi magnetism
• Încrederea ,
• Psihologia și tipologia barbaților
• Relaţiile dintre părinți și copii
• Creșterea resursei personale
• Creșterea libidoului
• Puterea de materializare

Școala de Feminitate este la a doua ediţie. Proiectul a fost inițiat acum trei ani. In 2020 au accesat Şcoala de Feminitate 240 de femei. Eu mi-am propus 100 de cursante 😊.

Atenție! Programele mele nu se adresează femeilor care preferă să se victimizeze și toată viața încearcă să rezolve problemele trecutului, ceea ce înseamnă că au frică de viitor. Programele elaborate de mine se adresează exclusiv femeilor orientate către succes și fericire, Femeilor care știu ce vor!
A fi femeie este o virtute! Lumea exterioară a femeii este creată de puterea care stă în interiorul ei. Femeia nu învață despre feminitate, ea își aduce aminte. Nu poți învața o pisică să fie pisică. În spațiul creat de mine, poți să-ți reamintești cine ești tu, dacă te scufunzi în adâncurile tale. Atât. Eu nu te pot învăța să fii o femeie ca mine, tu nu mă poți învăța să fiu ca tine. Noi suntem unice și acest fapt înfrumusețează lumea.
Mă gândesc la mine ca femeie. Nu de multe ori am celebrat faptul că în această viaţă m-am născut femeie. Nu de multe ori am gândit că a fi femeie trebuie celebrat.🌙
Ce spun cursantele:
Astăzi, mai mult decât oricând, sunt conştientă de feminitatea mea. De puterea care stă în mine și cât de tandru se manifestă atunci când îi dau voie. De delicatețea exprimată cu tact. De grandoarea cu care natural îmi transmit gesturile, senzaţiile și emoțiile într-un limbaj corporal ce reușește să stârnească reacții. De abilitatea de a înlocui cuvintele cu o privire. De atingerea firavă care poate mișca un suflet îngheţat. De sensibilitatea din glas care mângâie minţi neîncrezătoare. De îmbrățișările deschise și calde care transmit universuri de sentimente ce fac cât o mie de cuvinte. De senzualitatea care poate mișca energii blocate, poate unifica, transforma și reînvia inima unui bărbat.❤

A-ți descoperi feminitatea, îți aduce un nou sens de a-ți trăi povestea. Știi atunci că misiunea ta nu e doar aceea de a obține valori în viață, ci de a învăța și împărtăși lecţia iertării și a iubirii. Nu e despre a-ți arăta puterea în relații, despre a te aşeza pe o închipuită poziție de onoare sau despre a demonstra pentru că cei care te „văd ” nu au nevoie de nicio dovadă. 🌙

O femeie trezită îi lasă pe toți ceilalți să fie ei înșiși, le respectă deciziile, acțiunile și reacțiile fără a crede că acestea au de-a face cu ea. Alege să rămână curată și primește cu blândeţe oamenii în viaţa ei protejându-i de experiențele nefericite din trecut, de etichete sau rețineri. Ea are inima deschisă chiar şi când suferă; își acceptă suferințele pe care le poartă cu eleganță în spatele zâmbetul frumos. Nu-și uită valoarea, frumusețea, ci le recreează încontinuu şi le dăruiește ca parte din misiunea ei pe pământ.

A fi femeie este un dar divin!❤

Ferice de cele care își cunosc feminitatea și o manifestă conștient în această călătorie magnifică!

A fi iubită, mamă, soră, aceste roluri menite să purifice, să transmită în lume definiții ale iubirii, poartă apetitul celui mai frumos mod de manifestare pe pământ.

Sunt recunoscătoare că m-am născut femeie și o să celebrez asta tot restul vieţii mele, în toate formele frumosului, până la nivel de artă!’’

Dacă vrei să spargi tipare vechi de comportament care te aduc mereu în acelaşi punct al vietii, ia-ţi un moment de respiro şi alături de mine, începe să stăpâneşti tehinici şi practici care să te pregătească pentru un An Nou feminin cu adevărat mai bun!
Nu lăsa succesul la voia intâmplării!

Manifest

Elena Cucicovschi

Lalena Store © 2021. All Rights Reserved.

Arta de a fi femeie
Abonare la newsletter.
We respect your privacy.