fbpx

Dorințele sunt despre tine, nu despre alții. Cum le materializezi anul acesta

Te-ai întrebat ce se întâmplă când îți stabilești prea multe obiective? Este posibil să ai resursă energetică să le atingi, dar timpul poate fi un obstacol. Exact așa se întâmplă și cu dorințele. Când îți pui prea multe, este posibil să nu ai timp să le atingi. Timpul este unica resursă care nu se întoarce și nu depinde de noi. În rest toate resursele depind de noi. Descoperă ce resurse să folosești în materializarea visurilor tale!

Anul 2020, deși a fost un an greu, mi-a adus și multă satisfacție. La sfârșitul lunii decembrie m-am uitat pe lista de dorințe pe care o stabilisem în ianuarie 2020 și mi-am dat seama că am reușit să-mi realizez toate dorințele. Ce aș spune acum despre mine persoanelor care nu mă cunosc? Am învățat să-mi mențin bucuria interioară, fericirea indiferent de situațiile și experiențele pe care le trăiesc. Am învățat cum să materializez dorințele. Și am conștientizat care este mecanismul succesului meu.

Mi-am dat seama că în ultimii cinci ani am evoluat mult. Am crescut copila interioară până la femeia matură și asumată. Am lucrat la starea financiară. Am lucrat la relaționare. Am ajuns la o stare interioară de fericire indiferent de circumstanțe. A fost o cale lungă, grea, până a ajunge aici. Azi mi-am dat seama că am alte obiective decât acum cinci ani. Cu toate aceste experiențe, eu, azi, sunt orientată spre altceva. Simt că am lăsat un „bagaj” acolo, în trecut. Azi eu pot să mă mișc mult mai ușor spre dorințele mele, fără a avea povara acestui „bagaj” . Acesta este mecanismul meu în drumul spre realizarea dorințelor.

Am conștientizat că există drum drept, există cale scurtă spre fericire. Fericirea este o stare, este starea ta interioară. Niciodată în viață aceasta nu va depinde de altcineva. Nici de copii, nici de părinți, nici de partener sau de carieră. Este o stare a ta pe care doar tu o poți controla. NImeni nu-ți poate lua starea de bine.

Universul reacționează la emoția ta

Am profitat la sfârșitul anului 2020, de faptul că eram pe malul Oceanului Indian și de Luna Plină și mi-am pus câteva dorințe. Le aveam deja, dar le-am amplificat. Le-am declarat către Univers. Eram foarte inspirată, fiind într-un loc nou. Se spune că dacă îți dorești să călătorești într-un anumit loc, dacă acel loc te atrage, înseamnă că acolo se află o parte a sufletului tău. Nu te întorci la fel cum ai plecat dintr-o călătorie. Eu mereu am avut conștientizări noi, idei noi.

În momentul în care îmi declaram dorințele, eu aveam bucuria sinceră de parcă acele lucruri mi se întâmplaseră. Universul reacționează la emoția autentică. Niciodată în viață Universul nu va reacționa la ceea ce gândești.

Femeia colaborează cu Universul doar prin emoția autentică, prin ceea ce simte.

Dorințele prind formă când ești relaxată

Tu poți să-ți declari că ai încredere în tine, dar dacă tu nu simți asta, jurământul nu are nicio valoare. De multe ori în interior simți altceva și aceea e emoția autentică.

Doar prin emoția autentică, prin trăirea adevărată femeia colaborează cu Universul. Exact același lucru l-am trăit și eu de Lună Plină. Am simțit că după o perioadă încărcată mental m-am relaxat, după Noapte pentru mine a venit Zi. Relaxarea a venit după încordare. Mi-am alocat acest drept de a găsi echilibrul.  Am lăsat totul pentru a-mi încărca bateriile.

Femeia își încarcă bateriile în poziție orizontală. Poți face asta acasă, fără să pleci nicăieri. Tot ceea ce trebuie să faci este să dai log off telefonului și să-ți permiți să acumulezi energie. Nu-ți propune să mergi mai departe dacă simți că ești epuizată la maximum. Asta te-ar face să ieși din flux.

Relaxarea înseamnă feminitate. Fericirea, plăcerea, satisfacția, iubirea, de asemenea, înseamnă feminitate. Acțiunea și succesul definesc masculinitatea. De aceea e foarte important să-ți recunoști esența. Puterea femeii stă în feminitatea sa. Doar femeia care este conectată la esența sa are o viața mai ușoară și poate accesa fericirea și emoția autentică.

Acum trăiesc ceea ce mi-am dorit acum două săptămâni. Starea de relaxare, accesarea emoției autentice m-au ajutat să materializez dorințele.

Dorințele sunt feminine. Scopurile sunt masculine, presupun acțiune. În momentul în care crezi în îndeplinirea dorințelor, în momentul în care trăiești această bucurie, această emoție autentică te ajută în viață.

Poți avea o însă o mentalitate magică. Să crezi că toate dorințele se vor întâmpla. Nu-ți poți asuma faptul că ești autoarea propriei vieți, preferi să pasezi responsabilitatea. Este însă important să-ți păstrezi bucuria interioară, Copila interioară, dar să nu treci într-o mentalitate copilărească.

Cum îți pui dorințele

Dorințele se pun de Lună Nouă. Femeia este Copila Lunii. Luna guvernează energia feminină, apele, femeile care alăptează. De Lună Nouă ia totul naștere. Atunci e momentul propice să-ți pui dorințele. Așa cum Luna crește pe cer, așa crește și dorința ta.

Pentru a vedea când este Lună Nouă poți folosi aplicații pentru telefon, poate fi Daff Moon Phase sau My Moon Phase. Eu am chiar un ritual care presupune să-mi exprim intenția de Lună Nouă. Ritualul de Lună Nouă îl dublez de Lună Plină. Urmez un ritual pe care și casele regale îl folosesc, își planifică activitățile în funcție de fazele Lunii.

Renunță la lucrurile care nu-ți mai folosesc. Trebuie să faci loc pentru energia dorințelor. Aruncă lucruri dintr-o cameră, oferă cuiva încălțăminte pe care nu o mai porți. Încălțămintea stochează multă energie. Este o eliberare să o oferi. Ia în considerare că intrarea în casă și bucătăria reprezintă bunăstarea financiară. Cu cât scapi de lucrurile de aici care nu-ți folosesc cu atât îți crești abundența financiară.

După ce ai aruncat lucrurile care nu-ți mai folosesc, creează o listă cu 30 de motive de recunoștință. Important este să intri în această atmosferă a recunoștinței care te ajută să-ți „dizolvi”  greutățile pe care le simți.

Ia-ți timp să ierți. Gândește-te pe cine ar trebui să ierți. Poate fi și o persoană cu care n-ai mai vorbit demult, dar te gândești la ea. Dacă te gândești la ea în mod cert un anumit nod nu a fost  „dezlegat”. Contează să-l dezlegi, nu să-l înnozi și mai mult. Vorbește cu persoana respectivă și, dacă este cazul, cere-ți iertare.

După ce ai făcut aceste ritualuri, poți trece mult mai ușor la lista de dorințe. Contează mult să ai energie vitală (sexuală) pentru a te simți inspirată să scrii. O femeie care are multă energie, poate scrie fără să se oprească. Femeia cu energie vitală, cu energia sexuală amplificată vrea. Motto-ul ei este: „Eu vreau. Eu pot. Eu sunt”.

Odată ce ți-ai declarat dorințele, trebuie să ți le asumi. Este important să nu declari prea multe, pentru că există posibilitatea să nu ai resurse să le realizezi. Poți să rămâi cu lucruri neterminate în trecut și, implicit, cu energia în trecut.

Dorințele sunt despre tine, nu despre alții

Eu prefer să-mi pun 12 dorințe. 12 are o simbolistică pentru mine (sunt 12 luni într-un an, 12 ore trebuie să fim active, 12 trebuie să fim pasive, sunt 12 case astrologice)

Alege dorințele care sunt despre tine. Poți ajunge în situația în care îți dorești un mod de viață sănătos pentru partenerul tău. Ai putea transpune dorința ta astfel:  „Aș dori să fiu o femeie fericită alături de un soț care duce un mod de viață sănătos. Fără a pune Nu în față.

Dorințele sunt fără Nu în față. Pentru că Universul nu înțelege cuvântul Nu. În Univers nu există acest cuvânt. Este posibil ca unele dorințe să se materializeze peste cinci ani și poate chiar ai trăit această experiență. Pentru că Universul nu ți-a spus Nu.

Dorința ar trebui să aibă un termen. Să-ți dorești ceva fără termen înseamnă că lucrul respectiv poate să vină și peste 30 de ani, când poate nu mai ai nevoie de el sau nu mai ai energie să te bucuri de el. Contează însă să nu te legi de dorință, să nu te uiți la ceas și să aștepți să se îndeplinească. Termenul ar trebui să fie fără atașament. Ar trebui să simți termenul pe care ți l-ai pus. Și să lași dorința liberă.

Fricile stau în calea dorințelor

Când nu eliberezi fricile, nu te poți realiza în viață la capacitatea maximă. Cea mai bună practică este ca la fiecare dorință să-ți scrii fricile. Chiar dacă nu ai frici, gândește-te măcar ipotetic ce ar putea apărea în drumul tău spre realizarea dorințelor. În momentul în care scoți în față frica, au loc conștientizări. E ca și cum ți-ai privi fricile în ochi. Eu am făcut asta și am reușit să scap de frici.

Convingerile limitative. Scrie tot ceea ce simți că te ține pe loc. Analizează de unde provin convingerile limitative: de la părinți, de la bunici. Este posibil ca acele convingeri pe care le ai să nu fie ale tale. Însă datoria ta este să afli la ce vârstă au apărut și de unde. Vei simți că astfel te eliberezi.

În ultima zi a anului 2020, fără să vreau, am început să lucrez la convingerile mele limitative. Am deschis lista dorințelor pe care am scris-o la începutul lui 2020 și am rămas profund recunoscătoare. Sunt Copila iubită a Universului. S-a materializat tot ce mi-am notat, dar am constatat că unele dorințe s-au îndeplinit mai greu. De ce? Din cauza convingerilor limitative. Acolo unde ele au existat, realizarea a fost o luptă. Le-am scos pe toate pe o foaie și am început să lucrez la ele. Cum?

  • Am analizat reușitele pe toate aspectele importante ale vieții. Aspectele de bază sunt: Iubirea / Relaționarea; Banii / Abundența; Creativitatea / Hobby-urile; Anturajul / Prietenii/ Parteneriatele; Sănătatea / Corpul; Cariera.
  • Acolo unde au fost rezultate mai mici sau obținute mai greu, am început să analizez ce mă limitează.
  • Am scos câte 10 convingeri limitative pentru fiecare aspect.
  • Am analizat când s-au format pe linia timpului, am privit limitele în față.
  • Apoi în dreptul fiecărei convingeri am notat propriile reguli, noile convingeri după care doresc să trăiesc. Am notat ce doresc eu să manifest în Univers referitor la aceasta convingere care mă limitează, cum vreau să-mi formez noua realitate conștientă.

Dorințele pe care ți le-ai notat se amplifică de Lună Plină. După ce le-ai scris încearcă să trăiești starea de bine. Exact așa am făcut eu pe malul Oceanului Indian. Am început să simt bucuria dorinței, mi-am imaginat că s-ar întâmpla dacă dorința s-ar îndeplini. Și această trăire ar trebui să fie ritualul tău și de Lună Nouă, când îți pui dorințele, dar și de Lună plină, când le amplifici.

Adaugă pe lista de dorințe câteva cărți care-ți vor da curajul să-ți materializezi visurile.

Bravey: Chasing Dreams, Befriending Pain, and Other Big Ideas este povestea alergătoarei olimpice, actriței, regizoarei și scriitoarei Alexi Pappas care împărtășește ceea ce a învățat despre încrederea în sine, sănătatea mintală, durerea și realizarea dorințelor sale.

Marcată de pierderea mamei sale în copilărie, a avut nevoie de o activitate care să o motiveze. Tatăl său a înscris-o într-o echipă sportivă unde s-a născut visul ei olimpic. În același timp, Pappas a avut și visuri creative: și-a dorit să facă filme, să scrie și să joace. A muncit din greu și nu a lăsat nimic să-i stea în cale până nu și-a atins toate visurile, oricât de lipsite de legătură ar părea. Într-un singur an, 2016, și-a făcut debutul olimpic ca alergător, a scris, regizat și a jucat în primul ei lungmetraj.

Alexi Pappas împărtășește fără teamă și sincer lupta ei cu depresia postolimpică și descrie cum s-a transformat într-o o femeie înfloritoare. Experiențele sale dezvăluie cum putem să depășim greutățile, cum putem să ne împrietenim cu durerea și să sărbătorim victoria în drumul spre realizarea visurilor.

Think Again: The Power of Knowing What You Don’t Know Hardcover, autor Adam Grant.

În viață ne place să ascultăm păreri care ne fac să ne simțim bine, în loc de idei care ne fac să gândim bine. Vedem dezacordul ca o amenințare pentru ego-urile noastre, mai degrabă decât ca o oportunitate de a învăța. Ne înconjurăm de oameni care sunt de acord cu concluziile noastre, atunci când ar trebui să gravităm către cei care ne provoacă procesul de gândire. În timp, credințele noastre devin fragile. Cu cât suntem mai strălucitori, cu atât sunt mai orbi la propriile noastre limitări.
Psihologul Adam Grant și autorul bestseller-urilor Originals și Give and Take oferă idei îndrăznețe despre cum putem îmbrățișa bucuria de a greși și despre cum putem trece peste limitări. Vei afla cum un muzician de culoare îi convinge pe albi să renunțe la ură și cum un adept al vaccinurilor îi convinge pe părinții preocupați să își imunizeze copiii. Think Again este o invitație la a renunța la punctele de vedere care nu ne mai servesc și la a fi mult mai flexibili mental. Dacă cunoașterea este putere, cunoașterea a ceea ce nu știm este înțelepciune.

Merită să faci o investiție în tine, în dorințele tale, renunțând la limitări. Să mergi cu încredere spre materializarea acestora, spre transformarea lor din proiecte în realitate. De altfel în 2021 ne așteaptă libertatea în gândire, scăpăm de fricile care au guvernat anul 2020. E un moment bun de a te întoarce spre tine, de a strânge și valorifica acele resurse care depind de tine.

Te invit la cursul practic „Materializarea dorințelor” Editia  a -II- a, în cadrul căruia vei afla cât de important este Sinele tău, dar și credința ta pentru a da formă visurilor tale. Vei învăța cum să pui capăt limitărilor proprii. Vor fi multe tehnici și practici care au menirea să-ți dezvăluie adevărul despre tine, despre ce-ți dorești cu adevărat și cum să obții ce-ți dorești într-un mod eco și bio.

Poate cel mai așteptat moment va fi cel în care vei deprinde arta de a-ți folosi energia de care dispui pentru a transforma dorințele în realitate. Vom lucra foarte mult și profund, cu mai puțină teorie și mai multă practică.

Cursul va începe pe 6 August .

Este timpul sa devii autoarea propriei vieți și nimic nu sta în calea destinului tău!

Din dorința de a face acest curs să ajungă la cât mai multe femei care au nevoie de el, vi-l ofer pretul de 280 de lei !

Ofertă valabilă până pe data de 30 Iulie  2021.

Acest program  “ Cursul practic de materializare a dorințelor” are o durată de 3 săptămâni, o să se desfășoare interactiv, cu mai multă practică decât teorie prin podcast-uri pe care o să le trimit zilnic către voi.

Se poate achiziționa direct din site  aici  sau pentru mai multe detalii puteți contacta biroul pe WhatsApp la 0748.242.351 sau mail pe office@artadeafifemeie.ro.

Sa fie cu folos,

Elena Cucicovschi ❤️

Lalena Store © 2021. All Rights Reserved.

Arta de a fi femeie
Abonare la newsletter.
We respect your privacy.