fbpx

Jocul interactiv al dorinţelor

Provocarea zilei: intră în jocul interactiv al dorințelor

Îți place probabil să-ți faci multe planuri și să te entuziasmezi că vei putea într-un timp scurt să-ți materializezi toate dorințele. Dar te-ai întrebat ce se întâmplă când îți dorești ca multe dintre visurile tale să devină realitate?

Timpul îți poate pune limite. În rest toate resursele depind de tine. Și le poți activa rând pe rând acceptând provocări care-ți oferă ocazia de a te autodepăși.

Astăzi trăiești o perioadă cu multe provocări care cu siguranță va intra în istorie. Dar, din punctul meu de vedere trăiești o creștere și o evoluție personală. Înțelegi acum cine ești cu adevărat. Și este normal să te întrebi ce va fi în continuare? Spre ce să te orientezi? Cum să te adaptezi la această lume nouă? Cu siguranță că ai observat oameni cărora le merge bine în viață, indiferent de situație. Se spune despre ei că sunt norocoși. Și așa este. Odată ce ajungi în flux, 80% dintre evenimentele vieții sunt însoțite de baftă și 20% sunt exercițiile din care evoluezi. Dar toți oamenii ajunși acolo au ceva în comun. Au trecut prin procesul de identificare a personalității care presupune să știi cine ești, care sunt punctele tale forte și mai ales ce-ți dorești. Să intri în starea materializării dorințelor.

Trăiește emoția dorințelor tale

Dorințele sunt ale tale, sunt feminine și sunt diferite de scopuri. Femeilor li se îndeplinesc dorințele. Bărbații își ating scopurile. Feminitatea înseamnă o stare în care îți place să trăiești, masculinitatea este acțiunea. Tu practic atragi tot prin starea pe care ți-o creezi. În momentul în care crezi în îndeplinirea dorințelor și trăiești această bucurie, această emoție autentică te ajută în viață.

Pregătește-te pentru a-ți îndeplini dorințele. Acceptă provocările.

Când ai informații deții doar 50% din formula succesului. Practica este cea care îți asigură reușita. Iar modul în care îți pui dorințele nu ar trebui să fie întâmplător, ci ar trebui să lucrezi constant la ele. Acordă atenția cuvenită fiecărei practici astfel încât să simți ceea ce se întâmplă cu fiecare gest sau cuvânt. Fă-ți timp pentru tine, eliberează-te de lucruri din trecut sau rezolvă lucruri lăsate în stand-by, asumându-ți câte o provocare în fiecare zi.

Iată ce provocări poți pune în calendarul tău online:

  • Renunță la acele lucruri care nu-ți mai folosesc în casă. E ca și cum ai face ordine în mintea ta, lăsând astfel loc pentru energia dorințelor. Aruncă lucruri dintr-o cameră, oferă cuiva încălțămintea pe care nu o mai porți, dând drumul astfel energiei bune. Aruncă lucruri de la intrarea în casă și din bucătărie. Cu cât scapi de lucrurile în plus de aici care nu-ți folosesc cu atât îți crești abundența financiară.
  • Creează o listă de 30 de motive de recunoștință. Astfel vei conștientiza cât de fericită ești, câtă iubire ai în viață. În doar câteva zile vei avea motivația și determinarea de a face lucrurile pe care le-ai tot amânat. Vei avea un sentiment de împlinire profundă și eliberare.
  • Ia-ți timp să ierți. Cere-i iertare unei persoane căreia nu-i mai vorbești. Îți poți cere iertare verbal, în scris sau la telefon, prin fapte, cuvinte, îmbrățișări, tăcere.
  • Asumă-ți nonconvenționalul! Ce ai zice dacă într-o zi te-ai încălța diferit? Cu un pantof de o culoare și altul de o altă culoare. Te-ai putea întreba cum să te duci așa la cumpărături și mai ales ce se va întreba lumea? Dar odată ce vei ieși în lume într-o manieră mai nonconvențională îți vei da seama cât de mult te sabotezi, cât de multă putere aveau fricile asupra ta. Vei simți atât de multă încredere în tine încât vei uita că nu ai respectat „regulile”.
  • Analizează atent cum îți este azi la job. Ai parte de un manager care te critică continuu sau te deranjează în timpul liber ? Poți intra ușor într-o stare de complacere în această situație. Dar rezervă-ți un moment de reflecție în timp ce privești Luna. Oare nu-ți dorești un loc de muncă mai bun, unde să fii apreciată? Astfel poți să faci și primul pas spre jobul dorit. Să aplici.
  • Creează Roata Dorințelor!
    Legea Atracției spune că atunci când te vei concentra asupra unui lucru, acesta va gravita spre tine. Dacă te concentrezi asupra unui lucru negativ, vei atrage mai mult negativ în viața ta. Același lucru este valabil și pentru pozitiv. Cu toate acestea, nu este suficient să te gândești pur și simplu la ceea ce-ți dorești. Trebuie să simți cât de grozav este să îți primești dorințele. Roata dorințelor te va inspira.

Este un instrument simplu care te va ajuta să te descoperi. Să descoperi detalii despre relația ta cu tine însăți și mai ales să transformi sentimentele negative pe care le poți avea despre viața ta. Roata este formată dintr-un cerc împărțit în 12 părți egale și în centru poți nota obiectivul pe care încerci să-l obții. Exercițiul te va ajuta să te concentrezi asupra dorințelor și să exersezi fericirea care este necesară pentru a-ți îndeplini visurile.

Crearea Roții dorințelor este o experiență foarte distractivă. Să-ți înmulțești sentimentele pozitive este o experiență exaltantă. Și poți face asta urmând opt pași:

1. Trasează un cerc mare și apoi împarte-l în 12 părți egale.

2. Creează declarația de vibrație negativă. Pentru a-ți comunica dorințele este mai ușor să te gândești la ceea ce nu-ți dorești, cum ar fi: relații nesănătoase, singurătate, frică de viitor.

3. Creează declarația de vibrație pozitivă. Acum că știi ceea ce nu-ți dorești, poți crea afirmațiile pozitive. Ai putea să-ți dorești o relație romantică sănătoasă, să te simți mai încrezătoare și sexy și să trăiești în bunăstare financiară.

4. Scrie afirmația pozitivă în centrul roții. Astfel te vei concentra pe ceea ce îți dorești cu adevărat.

5. Este timpul să începi să completezi cercul cu prima declarație care te face să te simți bine.

6. Concentrează-te pe cuvintele din centru și vezi dacă poți găsi sentimente legate de acele dorințe. Cheia este de a traduce un sentiment pozitiv într-o declarație pozitivă. Și trebuie să fii sinceră, să scrii ceea ce simți cu adevărat.

7. Continuă cu răbdare. Construiește fiecare afirmație, tradu sentimentele pozitive în afirmații pozitive și notează-le în fiecare secțiune a roții. La început ritmul va fi lent, dar cu cât creezi și scrii mai multe afirmații pozitive, cu atât va deveni mai ușor.

Momentul se dezvoltă până la sfârșit

Fiecare afirmație pozitivă, adevărată pe care o notezi va duce la o altă afirmație pozitivă și adevărată. Când ajungi la cea de-a 12-a secțiune a roții, vei simți sentimente pozitive și încredere.

8. Recitește afirmațiile pozitive
Ai ajuns la final și e momentul să arunci o privire înapoi la declarația din centru. Acum rezonezi poate mai bine cu această declarație.

Scopul Roții dorințelor este să-ți concentrezi atenția asupra lucrurilor pozitive, printr-o serie de afirmații mici, dar de efect.
Poți folosi acest exercițiu ori de câte ori simți că te copleșesc sentimentele negative sau ai probleme cu vizualizarea dorințelor.

Ai foarte multe dorințe, dar nu știi cum să le pui în practică? Îți dorești să faci foarte multe lucruri, dar nu îți ies așa cum ți-ar plăcea? Vrei să știi calea scurtă spre îndeplinirea dorințelor tale?


Dacă ai răspuns pozitiv la cel puțin două dintre întrebările anterioare, te invit la cursul online despre Materializarea dorințelor, ideal dacă îți dorești să cunoști și să-ți formezi propriul mecanism al succesului personal. Pe 9 Aprilie incepe EDITIA a -2- a, iar locurile SUNT LIMITATE.
Este cursul cu informații premium care-ți va schimba viața. Vei înțelege că ai putere asupra realității prin exersarea unor tehnici și practici zilnice care au menirea de a-ți dezvălui adevărul despre tine. Te vor ajuta să afli cine ești cu adevărat și cum să obții ceea ce-ți dorești într-un mod eco și bio. Vom lucra mult și profund cu mai puțină teorie și mai multă practică.

Este un maraton de autocunoaștere și identificare a personalității pe care merită să-l explorezi pentru a da contur dorințelor tale.
Te poti inscrie aici : https://artadeafifemeie.ro/product/curs-practic-materializarea-dorintelor/

Lalena Store © 2021. All Rights Reserved.

Arta de a fi femeie
Abonare la newsletter.
We respect your privacy.