fbpx

Tabara de Feminitate – Egipt

Femei speciale,

Ne-am intors din Tabara de Feminitate  – Egipt – si ne face placere sa impartasim cu voi acesta MAGIEEEE. Cuvintele sunt de prisos, insa incercam prin imagini si totusi cuvinte sa exprimam experienta UNICA care conform feedback-ului se traieste o data in VIATA.

In acest gen de Retreat, Elena te scoate din zona ta de confort, te impinge dincolo de convingerile tale limitative si te provoaca sa iti schimbi perceptia asupra realitatii tale. Combinand tehinici si practici feminine, subiecte inspirationale, studii de caz din viata reala si practici puternice, informatiile primite in acest Retreat pot fi aplicate pentru a depasi provocarile din orice domeniu al vietii tale, dar si a atinge cel mai inalt nivel al SUCCESULUI FEMININ!

In timpul acestei tabere de feminitate de 7 zile cu Elena Cucicovschi, cursantele au studiat invataturi profunde care le-a contestat credinta cu privire la ceea ce mintea, convingerile si corpul uman pot realiza. Fetele au invatat cum sa isi transforme gandurile limitative, obiceiurile care nu ajuta si emoțiile care ne tin ancorate in trecutul nostru. In aceasta tabara am invatat cum sa scapam de tiparul de victima si cum sa devenim autoarea propriei noastre vieti.

Au fost date tehnici concrete care au menirea sa recalibreze VIBRATIA, EMOTIA si FRECVENTA PERSONALA. Femeii in urma acestei experiente i se schimba campul informational. Ea emana alta declaratie de sine in Univers. Devine matura si asumata si  astfel face o declaratie pe proprie raspundere in Univers. Declaratia de Sine poate sa fie a victimei sau a autoarei. Aici, in pasi concreti prin anumite tehnici si practici sa traim constient scenariul autorei propriei vieti.

Intelegand tehnicile si practicile de succes din spatele transformarii, cursantele au primit instrumentele necesare pentru a iesi din realitatea lor personala într-o NOUA viata.

Aceasta este o oportunitate unica pentru femei de a se retrage din viata lor de rutina, departe de stimulii familiari si de a incepe sa creeze o noua realitate. Grupul a trecut printr-o serie de exercitii interactive zilnice, discuții si mai multe tehnici profunde care au ajutat la procesul de schimbare si evolutie.

Un element important in aceasta Tabara a fost si Cercul Puterii Feminine, care de aceasta data a fost creat din 20 de femei speciale, atent alese de catre echipa care s-au deschis, si-au dorit schimbarea, au fost permanent conectate si impreuna au atins cea mai inalta stare: aceea de a trai in armonie cu tine, in placere si satisfactie tinzand catre Tema Taberei aceea de SUCCES FEMININ!

Lalena Store © 2021. All Rights Reserved.

Arta de a fi femeie
Abonare la newsletter.
We respect your privacy.