fbpx
January 22, 2022, Saturday

A fi femeie, este simplu. A fi Femeie, însă, este o Artă.

Proiectul “Arta de a fi Femeie, by Elena Cucicovschi” reprezintă primul program transformațional complet din Romănia, singurul care înglobeaza tehnici și practici deopotrivă străvechi și moderne, coagulate în jurul ideii de Putere Feminină.

Prin varietatea temelor abordate și structura personalizată a programelor și tehnicilor, proiectul “Arta de a fi Femeie, by Elena Cucicovschi” este un concept unic în lume, susținut de Elena, cu succes, atât în România, cât și în alte tări.

Multe dintre temele abordate de apreciatul trainer în feminitate sunt considerate, încă, subiecte tabu, motiv pentru care sala este adesea neîncăpătoare pentru numărul tot mai mare al femeilor care au înțeles rolul educativ și schimbările fundamentale pe care le poate genera programul tranformațional Arta de a fi Femeie al Elenei Cucicovschi.

În prezent, Elena pune la dispoziția cursantelor sale programe transformaționale premium, workshop-uri, cursuri, webinarii și tabere de feminitate în țară și în străinatate, având la bază tematici și practici dezvoltate de ea însăși, special gândite pentru femeile care vor să-și schimbe, cu adevărat, viața. În România, la mai puțin de un an de la lansarea proiectului Arta de a fi Femeie, Elena Cucicovschi a avut peste 4000 de participante.

Programul instruiește femei deosebite. Informațiile oferite de Elena sunt știute în cercuri restrânse, de doar 3% dintre femeile de pe globul pământesc.

Mai mult decât atât, Elena elaborează programe personalizate, în cadrul cărora aceasta lucrează individual, timp de 12 săptămâni, în funcție de nevoia femeii, iar rezultatele sunt garantate.

Lalena Store © 2022. All Rights Reserved.

Arta de a fi femeie
Abonare la newsletter.
We respect your privacy.