Cum să îți alegi bărbatul ideal

Publicat de Admin / 16-11-2022

În istoria omenirii, niciodată nu a fost o rată atât de ridicată a divorțurilor.

 

Relaționarea este problemsecolului,iar pandemia a scos la suprafață acest aspect. De ce credeți că se întâmplă acest lucru? Pentru că femeile își pierd energia feminină. Nu o fac intenționat bineînțeles, dar lumea modernă nu mai face diferențîntre femeie și bărbat. Femeile au din ce în ce mai multe responsabilități, uneori fac cariera și bani mai bine decât un bărbat. În plus multe femei sunt și mamă și tată pentru copii. În lumea modernă valoarea o reprezintă scopul, acțiunea, perseveranța. Femeia este nevoită să fie mereu în acțiune și tensiune pentru a reușîn societate. Acest lucru diminuează mult din feminitatea sa, pentru că ea nu știe să se relaxeze. Feminitate înseamnă în primul rând relaxare. Când femeia este relaxată, ea are multă energie liberă, iar cele mai frumoase lucruri în viața unei femei se întamplă din energie liberă

 

Abilitatea de a relaționa cu sexul opus înseamnă feminitate. Femeia își crește și educă femeia interioară prin relație. Cea mai mare lucrare spirituală pentru o femeie este relația.  Dar câte femei știu să relaționeze? Cum a zis mama mea  : «La ce ne folosesc masterate, doctorate dacă noi nu știm să fim fericite. S-a dat lumea peste cap. Femeia vrea să fie deșteaptă și să aibă mereu dreptate, în loc să fie fericită». Pentru mine abilitatea de relaționare înseamnă să știi în primul rând ce barbat ți se potrivește și cum să-l identifici. Înteleg că este la modă noțiunea de relație toxică și abuz emoțional, dar ține de datoria ta de femeie să te educi în așa fel, încât nici să nu obesrvi astfel de bărbați. Imaginează-ți dacă femeia ar ști de la bun început care este bărbatul ideal pentru ea? Ar fi mult mai puține femei epuizate, dezamăgite, nefericite. Dar câți copii ar fi mai puțin afectațși sănătoși emoțional? Toate concepțiile despre iubire și relație se formează în copilărie.  Dar cât de greu este să-ți refaci viața după un mariaj eșuat ,dacă ești o femeie cu copii? Există și altă perspectivă. Femeia tânară, frumoasă, cu facultate, job, casă, mașină, dar fără soț și copii. Sau de câte ori ea rămâne cu el, face un copil, doar să nu rămână singură. Am întâlnit și cazuri când oamenii se cuplează pentru credit ipotecar. Râzi și plângi în același timp. Unicul motiv pentru care oamenii rămâîmpreuna ar fi trebuit să fie dragostea. Doar dragostea stă la baza unei familii adevărate. Dar nici aici nu este atât de simplu. O familie care rezistă se ține pe 4 piloni principali, ca o masă. Daca un singur picior este rupt, masa nu are stabilitate, așși familia. Cei patru piloni sunt: sexul, banii, timpul petrecut împreună, copiii. Dacă lipsește ceva din aceste 4, cuplul se află în zona de risc. 

 

Cu ce începe o relație perfectă? Cu partenerii compatibili.

 

Astăzi nu mai ai nevoie de horoscop ca să-ți dai seama ce bărbat ți se potrivește. Poți participa la seminarul din 24 noiembrie pentru a afla cum îți construiești avatarul bărbatului ideal. Femeia prețioasă știe ce bărbat i se potrivește și cum să-l identifice. Ea niciodata nu va pierde timp și nu se va implica emoțional acolo unde nu se merită. La seminar vom vorbi despre valorile cuplului și cum se contruiesc, vei afla cele 4 motive din cauza cărora mereu alegi nu ceea ce trebuie, vei afla ce bărbat ți se potrivește pe termen lung, vei întelege cum să-țîmbunătățești relația existentă, vei ști să identifici intențiile lui, vei înțelege în sfârșit de ce ești tu aia puternică în relație și cum să eviți asta.

 

Știai că doar 10% dintre femei știu cu adevărat ce vor?

 

În urma seminarului tu vei fi femeia care știe exact ce vrea într-o relație și cum să obțină. Dacă nu știi ce vrei, primești ceea ce nu vrei!

Te aștept cu drag într-o tinuta elegantă, cu zâmbetul pe buze. Vom face poze pe covorul roșu. Va fi un eveniment elitist pentru femeile care vor să fie fericite! 

 

Invitata mea este Ilinca Vandici. 

 

Ea ne va povesti despre feminitate în echilibru cu cariera și familieȘtiai că vedetele au mai multa energie sexuală decât alte femei? Crede-măîți va fi foarte interesant să auzi perspectiva ei.  Te poți înscrie aici APASAND AICI