Descoperă Arta de a Fi Femeie

Proiectul “Arta de a fi Femeie”, by Elena Cucicovschi reprezintă primul program transformațional complet din România, singurul care înglobează tehnici și practici deopotrivă străvechi și moderne, coagulate în jurul ideii de Putere Feminină, fiind un concept de succes unic în lume.

În cadrul proiectului, cursantele au la dispoziție programe transformaționale premium, workshop-uri, cursuri, webinarii și tabere de feminitate în țară și în străinatate, precum și programe individuale.

Toate au la bază tehnici și practici dezvoltate de Elena însăși, special gândite pentru femeile care vor să-și schimbe,cu adevărat,viața.

Multe dintre temele abordate de apreciatul Expert în Feminitate sunt considerate, încă, subiecte tabu, motiv pentru care sala este adesea neîncăpătoare pentru numărul tot mai mare al femeilor care au înțeles rolul educativ și schimbările fundamentale pe care le pot genera aceste programe..

Informațiile oferite de Elena sunt știute în cercuri restrânse, de doar 3% dintre femeile de pe globul pământesc!

Elena Cucicovschi

Mamă împlinită și Soție iubită, Psiholog, Business-Lady de succes, Expert în Feminitate și Instructor Certificat în practici feminine de amplificare a senzualității, Elena poate fi considerată, în adevăratul sens al cuvântului, cel mai complet expert pe teme de feminitate din România.

Dar, Elena Cucicovschi, este în primul rând o femeie fericită.

Absolventă a Școlii de Feminitate din Moscova, absolventă a Academiei de Coaching Online din Moscova și a altor cursuri de practici feminine din Rusia, Crimea, Marea Britanie, Franța, Spania și Luxembourg,Elena a fost într-o continuă căutare a celor mai prețioase informații, astfel încât a fost certificată și de Ministerul Sănătății din Rusia în tehnici și practici cu mușchii intimi.

Elena, a urmat cursurile celebrului Tony Robbins și a lucrat individual cu Mantak Chia, John Kehoe și celebrulJoe Dispenza. De asemenea, a urmat programele unor traineri de talie mondială, care lucreazădoar cu vedete de rang înalt, însă din motive de confidențialitate nu putem divulga numele lor, dar cu siguranță la evenimentele live veți afla mai multe detalii.

Elena și-a dedicat mai bine de 10 ani din viață pentru a studia Puterea Feminină în mod holistic, astfel informațiile culese de ea sunt de la ”prima mână”,  autentică și nemodificată de reinterpretări ulterioare. 

Datorită mesajului transmis de Elena, mesaj care rezonează cu tot mai multe femei, ea este adesea invitată la diferite canale de televiziune pentru a împărtăși rețetele succesului în energie feminină.

Proiectul ”Arta de a fi Femeie”, s-a născut din dorința de a ajuta cât mai multe femei, să-și găsească liniștea interioară, dragostea de sine, relația sănătoasăși, mai ales fericirea.

 Orice program al Elenei schimbă vieți, iar feedback-urile cursantelor demonstrează asta zi de zi.

 Alege să-ți deschizi ochii și inima, alege să fii fericită și împlinită pe toate planurile. 

Alege cursurile Elenei Cucicovschi și pășește spre cea mai bună variantă a ta!