fbpx
January 22, 2022, Saturday

Despre Elena Cucicovschi

Ambasadoarea Succesului Feminin în România și Autoarea programului transformațional

“Arta de a fi Femeie, by Elena Cucicovschi”

Elena Cucicovschi este, înainte de toate, o Mamă împlinită și o Soție iubită. Este frumoasă, senzuală, emană forță spirituală, energie lascivă și un magnetism irezistibil. Este o femeie de succes, al cărei discurs hipnotizant este savurat deopotrivă de cei care o întalnesc în persoană, cât și de cei care o urmăresc în mediul virtual.

Este, așadar, ceea ce am putea numi, pe bună dreptate, o Femeie Fericită.

Psiholog, Business-Lady de succes, Trainer în Feminitate și Instructor Certificat în practici feminine de amplificare a senzualității, Elena poate fi considerată, în adevăratul sens al cuvântului, cel mai complex și specializat consilier pe teme de feminitate din România. Acesta este motivul pentru care Elena este cel mai scump trainer din țara noastră, pe acest domeniu.

Studentă a Institutului de Psihologie din Estonia, absolventă a Școlii de Feminitate de la Moscova, a Academiei de Online Training de la Moscova și a altor cursuri de practici feminine în Rusia, Crimea, Marea Britanie și Franta, Elena Cucicovschi și-a asumat rolul de Ambasadoare a Succesului Feminin în România, dedicandu-și mai bine de 10 de ani din viață studiului holistic al Puterii Feminine, privit din toate unghiurile acesteia.

Elena Cucicovschi a absolvit, de asemenea, Academia Oamenilor de Succes (program elaborat de celebrul Jack Canfield), a învățat Creativitate de la Elizabet Gilbert, și de câțiva ani este cursanta unui trainer care lucrează exclusiv cu vedete de talie mondială (femei care urmează să devină soțiile conților, ale prinților și ale celor mai importanți oameni ai momentului). Ca atare, informația pe care Elena Cucicovschi a asimilat-o, în toți acești ani, este “de la prima mână”, 100% autentică și nemodificată de reinterpretări.

În urmă cu puțin timp, Elena a absolvit și exclusivista Școală de Dezvoltare a Superputerilor Umane.

În prezent, Ambasadoarea Succesului Feminin în România face cariera în televiziune ca moderator și prezentator al emisiunii “Arta de a fi Femeie, cu Elena Cucicovschi”, la televiziunea de business Canal 33.

Elena a studiat toate aspectele intrinsece ale Feminității, pentru a înțelege mecanismele de intercorelare și felul în care acestea se pot activa, diferit, de la femeie la femeie. După toate studiile parcurse, Elena a combinat în proiectul său, într-o manieră unică și personală, noțiuni de psihologie, energie feminină și putere feminină.

Îi place să studieze evoluția femeii, cum aceasta își descoperă potențialul, cum se descătușează, se eliberează și se conectează la cine este ea cu adevărat.

Elena Cucicovschi este autoarea proiectului de succes “Școala Gheișelor”, cel mai cunoscut și apreciat program transformațional pentru femei, din România.

Lalena Store © 2022. All Rights Reserved.

Arta de a fi femeie
Abonare la newsletter.
We respect your privacy.