fbpx
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

Femeia Regină by Elena Cucicovschi

21 aprilie 2021 @ 10:00 - 20 mai 2022 @ 12:00

Femeia Regină are o deosebită stimă de sine. Ea este generoasă pentru că este împlinită. Încrederea în sine este aliatul ei în viață. Această femeie nu depinde emoțional de cineva, nu o interesează părerea celorlalți. Anume despre ea poți spune că este liberă, descătușată. Doar ea își permite luxul de a fi ea însăși. Este femeia care se trăiește pe ea.

Regina și-a găsit sursa de putere interioară. Femeia Regină își trăiește unicitatea, nu se încadrează în niciun șablon. Are suficiente resurse pentru a fi autentică. Ea are autoritate și putere în cel mai feminin mod. Ea își trăiește viața în ritmul propriu și face doar ceea ce-i place.

Femeia Regină este o stare pe care mai întâi înveți să o dobândești și apoi o antrenezi ca pe un mușchi.

Vino să înveți demnitatea regală și în sfârșit să-ți simți valoarea!

Nu te mai compara cu alții, tu ești unică!

 

Trăiește-ți viața după regulile tale, dar fără să dăunezi nimănui.

Nu te orienta spre trenduri și părerea celor din jur. Doar tu știi ce-ți dorești cu adevărat. Conectează-te la adevărata ta esență accesând femeia Regină.

Femeia Regină știe să transmită valoarea sa în lume. Ea este o valoare.

Nu există înălțime de la care vei începe să te iubești, să te respecți și să-ți simți valoarea. Regina știe asta.

Regina este autoarea propriei vieți. Femeia care are o strategie de succes. Regina știe clar ce vrea și unde merge.  Ea știe să aleagă și să primească ce e mai bun.

Încrederea în sine este cel mai scump produs și Regina știe asta. Anume din acest motiv, ca o femeie înțeleaptă, ea mereu antrenează starea de încredere absolută.

 

 

Nivelul vieții noastre corespunde cu nivelul stimei de sine iar nivelul abundenței reflectă nivelul stimei de sine.

Și în relaționare, stima de sine garantează o relație sănătoasă, este unul dintre cele mai importante subiecte în viața unei femei.

Cenușăreasa visează la o zână care să-i îndeplinească dorințele, prințesa visează la un prinț minunat, însă Regina nu visează – ea acționează.

La workshopul “Femeia Regină” veți învăța despre cum să acționați în strategii de succes, cum să aveți stimă și iubire de sine, cum să vă apreciați la adevărata valoare, adică cea a unei regine. Veți învăța despre puterea voastră interioară și cum să o folosiți.

 

În ziua de azi, femeile trăiesc cele mai grele vremuri.  Nu de puține ori ne regăsim în roluri de super-femei. Încercăm să fim partenere ideale, soții, mame model, iubite, confidente, să facem carieră iar lista poate continua.

Oare cum putem gestiona toate aceste roluri pe care ni le asumăm, astfel încât să ne păstrăm feminitatea, să nu uităm de noi, astfel încât să le putem îmbina armonios pe toate?

Bărbatul reprezintă casa, statutul familiei, viața socială, bunurile materiale. Femeia reprezintă relația și ce-i în interiorul casei, atmosfera. Anume din acest motiv se spune că fericirea și nefericirea familiei depinde de Femeie. Dacă ea trăiește în armonie și echilibru, are abilitatea de a armoniza totul în jurul său.

Indiferent de circumstanțele pe care le trăiești, tu poți fi autoarea propriei vieți prin a-ți crea o strategie care te va duce către succesul feminin. Aceasta strategie o poți afla în cadrul celui mai solicitat  webinar marca Elena Cucicovschi – „Feminitatea într-o lume modernă.”

Despre ce voi discuta în acest webinar:

  • Tehnici de relaxare, meditație, exerciții de feminitate

Activarea energiei feminine

Trezirea puterii feminine

  • Noțiuni despre feminitatea zilelor noastre și unde avem de lucrat
  • Cum, să avem succes și să fim apreciate în societate

Cum activam puterea de materializare

La ce ne folosește feminitatea și pentru ce avem nevoie de ea în lumea moderna

  • Cum să fii mereu în flux și cum faci ca totul să fie în favoarea ta

Relaționarea cu bărbatul sau cum sa fii femeie

Vom face practici energetice feminine (cheile către succesul feminin)

tehnicile și practicile vor rămâne cu voi pe viata, acestea reprezentând Misterul puterii feminine.

Practicile pe care le dau reprezinta 100% energie feminină.

 

 

Detalii

Începere:
aprilie 21 @ 10:00
Se termină:
20 mai 2022 @ 12:00

Organizator

Elena Cucicovschi

Lalena Store © 2021. All Rights Reserved.

Arta de a fi femeie
Abonare la newsletter.
We respect your privacy.