fbpx
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

Webinar “Pandora – femeia înzestrată cu toate darurile”

octombrie 15 @ 21:30 - decembrie 26 @ 22:30

Într-o zi, zeii greci s-au întâlnit cu toți la o sedință, era una dintre cele mai mari întâlniri din acele vremuri pentru ca aveau un subiect foarte important.

Voiau să facă un reprezentant al binelui pe pământ, o femeie perfectă care să aibă asupra ei toate puterile pentru a putea fi fascinantă și misterioasă. Așa că fiecare zeu a contribuit cu darul pe care îl avea. Afrodita i-a dat frumusețea, Atena i-a dat înțelepciunea, Apollo, talentul muzical și Hermes puterea de convingere. Cel care i-a dat trupul a fost nimeni altul decat zeul meștesugăritului Hefaistos care a modelat-o și a conturat-o din apa și pământ.

Au numit-o “Pandora” care înseamnă “cu toate darurile”.

Dragile mele, noi suntem Pandora, însă fără cutie.

Vom discuta atunci despre cum să devenim femeia înzestrată cu toate darurile, cum să relaționăm cu un bărbat (psihologia bărbatului), cum identificăm nevoile lui, care sunt tipologiile bărbaților și cum relaționăm cu fiecare tipologie.
Va fi cel mai frumos webinar pe care-l pregătesc. Lucrez cu zâmbetul pe buze pentru el. Îmi face o deosebită plăcere. Va fi un webinar sărbătoare!

Vestea bună este că voi organiza un webinar pe relaționare, cu informații premium.

Vestea foarte buna este că voi introduce în acest webinar și tipologiile bărbaților și cum relaționăm cu fiecare tipologie. Ce-și doresc bărbații ? Ce înseamnă sa fii femeia ideală? Cum identificam nevoile lui?
Știați ca aceasta arta a relaționării cu un bărbat era disponibilă doar pentru casele regale? Femeile simple nu aveau acces la astfel de informații. Tu poți fi Femeia – Regina pentru el!

Pentru detalii și înscrieri: office@artadeafifemeie.ro WhatsApp 0748.242.351

Detalii

Începere:
octombrie 15 @ 21:30
Se termină:
decembrie 26 @ 22:30

Organizator

Elena Cucicovschi

Lalena Store © 2021. All Rights Reserved.

Arta de a fi femeie
Abonare la newsletter.
We respect your privacy.