fbpx

Dragostea de Sine

Inapoi la cursuri…

Curs – Dragostea de sine

Va puteti inscrie la acest curs direct din pagina de student. Trebuie sa fiti logat. test

Nici un om nu este perfect. Misiunea noastră e să ne acceptăm imperfecțiunile, să ne acceptăm neajunsurile. Noi nu vom plăcea oricui. Aceasta este normalitatea. Perfecțiunea nu garantează fericirea. E nevoie să învățam să ne folosim de calitățile noastre, iar ceea ce nu ne place la noi, să nu lăsăm să ne afecteze.
Atunci când unei femei i se pare că nu este iubită suficient de partener sau de cei din jurul ei, acest lucru demonstrează că femeia nu are iubire în interiorul său, nu simte iubirea de sine, nu se iubește suficient de mult. O femeie ce nu se iubește suficient, întotdeauna va avea nevoie de aprobarea celor din jurul său. Acest lucru determină greutăți în a trăi o stare bună.
Iubirea este o combinație din trei emoții: încrederea, acceptarea și admirația.
Atunci când omul nu are iubire pentru el, nu poate avea iubire nici pentru aproapele său. Dragostea de sine este cel mai important subiect în viața fiecărei femei.
Daca întâmpinați dificultăți la acest capitol, să știți că nu sunteți singure. Este normal să mai avem și astfel de perioade în care uităm de noi. Dar nu este normal ca acestea să dureze prea mult. În acest sens am creat un curs online care va debloca centrul iubirii de sine. Este un curs complet, cu informații foarte utile și practici care vor intra în rutina zilnica.

Lalena Store © 2022. All Rights Reserved.

Arta de a fi femeie
Abonare la newsletter.
We respect your privacy.