fbpx
January 22, 2022, Saturday

 

Programul individual de amplificare a valorii personale, constă într-o serie de ședințe one on one ce reprezintă cea mai rapidă si eficientă metodă de a ajunge la acel nivel superior de dezvoltare personală feminină. Știm foarte bine că autocunoașterea și autodezvoltarea sunt cele mai importante aspecte în evoluția unei femei.

Acest program individual personalizat este structurat în 10 ședințe, fiecare ședință durează 60 de minute și se desfășoară pe parcursul a 30 de zile. Este un program transformațional intensiv ce oferă rezultate imediate, garantat!

Femeile care au optat pentru acest program și-au schimbat viața! Unele au venit pe ultima sută de metri, când credeau că au încercat deja tot ce puteau încerca.

Nu există zi în care să nu fiu surprinsă de evoluția lor. Cu voință și perseverență, orice este posibil! Energia și puterea feminină este în fiecare din noi, depinde doar de noi să învățăm să o accesăm.

Trăim în secolul vitezei, vrem totul repede, acum și aici. Eu am descoperit cheia și sunt mai mult decât încântată să împart cu voi aceste tehnici “acum și aici”, în cadrul programului individual personalizat, pentru amplificarea valorii personale.

Luând în considerare agenda deja încărcată, programările se fac din timp!

Preț program: 2800 euro

Pentru detalii și înscrieri, contactați office@artadeafifemeie.ro si Whatsapp 0748.242.351

Feedback participante:

Elena: „Cel mai mare succes în viața unei femei este să se cucerească pe sine, așa cred eu…momentul în care ea devine autosuficientă, momentul în care face pace cu ea însăși, își acceptă unicitatea și nu mai consideră ca fiind succes viața trăită de o alta femeie, abia atunci ea începe să își trăiască viața, emoțiile, ceea ce ei îi place este perfect, nu trebuie să îi placă altceva ca să fie încadrată în capitolul femeii de succes…singura rețetă universal valabilă este să ajungi să te iubești pe tine, conținutul…noi suntem ca niște daruri și de multe ori nu le desfacem pentru ca nu ne place ambalajul și spui direct că ăsta e un cadou urât, fără să știi ce comoară se ascunde acolo…cu cât am desființat mai multe repere de oameni de succes din mintea mea, pentru că așa TREBUIA să arate succesul, și am luat doar ce mi-a plăcut de acolo. M-am inspirat, cu atât am început să descopăr calități la mine și am primit libertatea de a fi eu, de a-mi face propriul mod de a privi lucrurile, de a-mi contura noțiunea de succes după personalitatea mea, ca o haină personalizată, ghidată de “croitorul” meu iscusit Universul, prin oamenii trimiși în viața mea, lecții, cărți, orice…și unul dintre elementele cheie din viața mea, a fost Elena…tot ce am învățat de la Elena a fost magic…dragostea de sine, asta este secretul vieții…o vreme am înțeles doar cu mintea, dar acum vreo 6 luni, după o ședința individuală, am SIMȚIT, am știut în fiecare celulă că ăsta este adevărul….mulțumesc din suflet Elena mea dragă și iubită și deosebită și magiciană 🧡💛❤ te iubesc mult în viața mea”.

Anca: “Ședintele mele individuale cu Elena, m-au ajutat foarte mult să mă întorc la mine și să redevin eu, cea care în timp și spațiu s-a pierdut. La final sunt mai frumoasă, hotărâtă, fericită, relaxată și cu proiecte de succes. Sunt cocreatoarea propriei mele vieți. 🌛🌝🌜”

Lalena Store © 2022. All Rights Reserved.

Arta de a fi femeie
Abonare la newsletter.
We respect your privacy.